Butik Online Malaysia – Promosi sempena Ulang Tahun & Raya Haji 2013

Spread the love

Butik Online Malaysia kini mengadakan promosi sempena ulang tahun pertama pembukaan butik online mereka dan juga sempena Hari Raya Haji yang akan tiba tidak lama lagi. Sekarang memang banyak butik online di Malaysia ni. Nak kena pilih betul-betul yang mana satu memberi perkhidmatan terbaik , itu yang susah. Sasaran butik online dah tentu pelanggan dari kaum wanita macam saya.

Walau apa pun setakat ini saya membeli belah secara online , alhamdulillah jumpa penyedia butik online yang memberi perkhidmatan terbaik dan puas hati ( kalau tak puas hati pun kita blogkan jugak kan ??  )

Jika korang nak cuba membeli di Butik Online Malaysia ini senang sahaja .

Sila ke   — >  http://butikonline.com.my/  dan pilih kategori pakaian ( product category ) yang korang suka di bahagia sidebar blog tersebut , contoh dalam gambar di bawah.

bto 1

kemudian , klik la mana-mana pakaian yang korang suka ….  dan pastikan korang baca dulu  saiz produk ( Product Measurement  )

dan sukat badan dulu , kemudian boleh lah klik checkout dan beli .. senang kan ?

bom 2

Seperti yang telah di war-warkan di atas , Butik Online Malaysia membuat satu promosi hebat sempena ulangtahun pertama mereka dan sempena Hari Raya Haji yang akan datang , cara untuk mendapatkan harga promosi tersebut adalah seperti di bawah :

  1. Gunakan Code 1BUTIKONLINE semasa checkout.
  2. Promosi bermula dari 25 september 2013 – 31 disember 2013.

Kelebihan  apabila membeli di Butik Online Malaysia 

  1. Menerima pembayaran melalui PayPal dan juga Bank Tempatan.
  2. Kos penghantaran tetap ( tak kira berapa banyak order pun , harga pos tetap RM6 )
  3. Masa penghantaran adalah 2-3 hari bekerja sahaja.

Buat peniaga kecil di luar sana Pihak ButikOnline.My mengalu-alukan peniaga kecil turut sama membuat jualan di butik mengikut terma dan syarat yang telah di tetap kan. Untuk itu … peniaga kecil boleh lah hubungi EN. ANWAR  013 – 614 1981 untuk pertanyaan lanjut.

Buat pengetahuan semua , Butik Online Malaysia menawarkan pelbagai jenis fesyen wanita mengikut tred terkini. Ada pelbagai kategori , antaranya muslimah , korea , malay , elegent , men , women bag dan macam-macam lagi .. jangan lupa tengok di bahagian kategori produk yep …

Layari website Butikonline.My untuk shopping baju atau cuci mata je boleh juga ..hikhik ~

Atau lebih senang ke facebok Butikonline.my —  >  LINK atau cuci mata terus di ALBUM Butikonline.my di facebook tersebut –> LINK

12 thoughts on “Butik Online Malaysia – Promosi sempena Ulang Tahun & Raya Haji 2013”

  1. Pingback: web page

  2. Terima kasih di atas perkongsian info… Boleh syorkan kepada isteri saya untuk jadikan butik online sebagai tempat window shopping…. Tak derlah penat sangat nak berwindoh shopping dekat shopping-shopping Complex… hehehe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *