Buku Khalifah Ganti Superman Dari Denaihati

Share

Buku Khalifah ganti superman tulisan Muhamad Ali Hashim , telah sampai ke tangan saya hari sabtu kelmarin , semua peserta yang masuk contest gadget impian seramai 103 orang akan menerima buku ini dari Denaihati.com , Terima kasih banyak team Denaihati 🙂

Buku khalifah ganti superman

Mulanya saya agak risau buku ini , tak sampai ke tangan saya jika Denaihati gunakan pos biasa , sebab tengok dari blog Yanmieonline dan Lin Azlina mereka dapat pos dari pos biasa , Tapi team Denaihati seakan memahami , saya dapat melalui pos ekspress , hahah . kawasan saya ni bahaya , budak-budak suka-suka je buka surat orang.

Buku ni bagus untuk orang islam dan orang islam yang ada bisnes , memang sesuai sangat ..

“Strategi dan senjata paling penting ialah menjadikan bisnes satu jihad…Teras sistem ekonomi khalifah ialah .. menjana harta kekayaan dan membina kuasa ekonomi ummah.”

MUHAMMAD ALI HASHIM.

Bermakna bukan ayat di atas ? terima kasih Denaihati , teringin juga nak kaya dan membantu orang islam yang lain 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

42 Comments:

  1. Pingback: Buku yang entah bila nak hadam | Puanbee.com | Diari Ibunda

  2. MJ pun dah dapat, en suami siap dah separuh membaca, MJ je belum lagi 😀

  3. kak sya pun dpt melalui pos express…tp belum sempat baca…tunggu cuti hujung minggu…

  4. Boleh buat ulasan kandungan buku ini nanti.

  5. bagus buku2 mcm ni bee.. meningkatkn motivasi diri 😉

  6. macam best je!!teringin nak baca…..nak pinjam boleh…hahaha…

  7. Orang islam kena kaya.. bantu diri sendiri dulu, kemudian bantu keluarga, dan seterusnya bantu saudara islam yang lain pulak..

    buku ni dekat kedai2 buku biasa tak ada jual ke puan bee?

    • saya tak pasti pula sabree , sebabnya sy kalau ke kedai buku terus menuju bahagian sekolah anak2 jek ..

      nanti2 kalau saya jumpa saya kecohkan di blog ya

  8. Tahniah Bee….

    mak aiii…akak baru pos cenderahati utk Bee tadi..Along yg tlg poskan…katanya guna pos biasa…hu.hu.hu….mintak2 la selamat smpai….

  9. bagus gak buku nie ekk..macam kutu nie baca kompom mengantuk.hehe..Alhamdulillah share ilmu melalui buku. byk pahala team denaihati dpt..:)

  10. tahniah puanbee..
    contest bila lak ni?tak tahu pun…

  11. dah start baca buku ni, memang terbaik .. 😀

  12. zie ni duk tertunggu2 lagi buku ni sejak baca kt blog kak yan.. hari2 tgk peti surat… x sampai pun lagi….

  13. Menarik nampaknya buku ni 🙂

  14. tajuknya sangat menarik..kena carik buku ni

  15. Owh..sumer dpt ek..igtkan yg Top 5 macam PB jer yg dapat.. 😉

  16. Tahniah PnBee. Nanti bleh la bg review ckit. 🙂

  17. saya ni tak sempat lansung lagi nak selak2…ni sibuk nak kursus plak..nnt bee dah baca sila buat kesimpulan yer…hehe

  18. wah menarik ni.. boleh promote sinopsis dan harga gak kot..

  19. Tahniah bee… byk ilmu dari membaca buku nih..

  20. macam menarik je buku ni… menaikkan semangat untuk teruskan berbisnes disamping berjihad menggunakan blog… 🙂

  21. nanti review sikit buku ni eh!

  22. sama2, kalau xsempat habis baca, boleh bawak pi penang nanti…he he

  23. wah..dah dapat buku ni ya…saya baru nak pergi cari di kedai – kedai buku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *