Buku khalifah ganti superman

Buku Khalifah Ganti Superman Dari Denaihati

Posted by

Buku Khalifah ganti superman tulisan Muhamad Ali Hashim , telah sampai ke tangan saya hari sabtu kelmarin , semua peserta yang masuk contest gadget impian seramai 103 orang akan menerima buku ini dari Denaihati.com , Terima kasih banyak team Denaihati 🙂

Buku khalifah ganti superman

Mulanya saya agak risau buku ini , tak sampai ke tangan saya jika Denaihati gunakan pos biasa , sebab tengok dari blog Yanmieonline dan Lin Azlina mereka dapat pos dari pos biasa , Tapi team Denaihati seakan memahami , saya dapat melalui pos ekspress , hahah . kawasan saya ni bahaya , budak-budak suka-suka je buka surat orang.

Buku ni bagus untuk orang islam dan orang islam yang ada bisnes , memang sesuai sangat ..

“Strategi dan senjata paling penting ialah menjadikan bisnes satu jihad…Teras sistem ekonomi khalifah ialah .. menjana harta kekayaan dan membina kuasa ekonomi ummah.”

MUHAMMAD ALI HASHIM.

Bermakna bukan ayat di atas ? terima kasih Denaihati , teringin juga nak kaya dan membantu orang islam yang lain 🙂

42 comments

  1. Orang islam kena kaya.. bantu diri sendiri dulu, kemudian bantu keluarga, dan seterusnya bantu saudara islam yang lain pulak..

    buku ni dekat kedai2 buku biasa tak ada jual ke puan bee?

  2. Tahniah Bee….

    mak aiii…akak baru pos cenderahati utk Bee tadi..Along yg tlg poskan…katanya guna pos biasa…hu.hu.hu….mintak2 la selamat smpai….

  3. bagus gak buku nie ekk..macam kutu nie baca kompom mengantuk.hehe..Alhamdulillah share ilmu melalui buku. byk pahala team denaihati dpt..:)