Buku Conteng – Conteng Selamat Sampai

Live update – sebelum terlupa .. sejak akhir-akhir ni banyak benda saya terlupa .. terima kasih di ucapkan buat blogger Azura, hadiah buku conteng-conteng telah selamat sampai ke tangan saya …saya menang hadiah saguhati di dalam sebuah contest dari blog Papankekunci.com , alaa.. entri yang saya buat bertajuk pengalaman demi pengalaman sepanjang berblog tu ..

Allhamdulillah rezeki ….anak-anak nak buku ni , berebut2 tapi ye lah saya simpan nak jadikan kenangan .. tak boleh ..siap janji beli lain je lah …  Terima kasih juga di ucapkan kepada penjaja hadiah buku conteng-conteng ni … puas hati … sebab dapat free :)

20120615-212922.jpg

20120615-212934.jpg

20120615-212946.jpg

PS : Sebelum ni saya sebut Chii kan ? tapi ternyata saya sila , bukan Chii tapi Azura … ampunkan daku Azura… Jom like fanpage conteng-conteng ya …

(Visited 1 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. Memang cool buku conteng-conteng tu.. respek kat owner dia..

  2. bolehla bee atau ank2 mnconteng2 lps ni… :p

    thniah ~

  3. tahniah-tahniah dan alhamdulillah, rezeki pbee sesaja nampaknya

  4. comelnya buku conteng-conteng nih

  5. dah beli buku terbaru diorang?

  6. syg pulak nk tulis..design yg menarik :)

  7. wah..cantik cover dia..pernah dengar buku ni..tapi kat mana ya..hehe

  8. comelnya..

  9. alaa, saya pon nak

  10. Tanniah. Menang untuk contestcapa agaknya?

  11. TAHNIAH….Bee mmg ada luck la…

  12. Bila masa plak si Chii buat contest.. ini Chii mana Bee..??

Speak Your Mind

*