Buku Conteng – Conteng Selamat Sampai

Share

Live update – sebelum terlupa .. sejak akhir-akhir ni banyak benda saya terlupa .. terima kasih di ucapkan buat blogger Azura, hadiah buku conteng-conteng telah selamat sampai ke tangan saya …saya menang hadiah saguhati di dalam sebuah contest dari blog Papankekunci.com , alaa.. entri yang saya buat bertajuk pengalaman demi pengalaman sepanjang berblog tu ..

Allhamdulillah rezeki ….anak-anak nak buku ni , berebut2 tapi ye lah saya simpan nak jadikan kenangan .. tak boleh ..siap janji beli lain je lah …  Terima kasih juga di ucapkan kepada penjaja hadiah buku conteng-conteng ni … puas hati … sebab dapat free 🙂

20120615-212922.jpg

20120615-212934.jpg

20120615-212946.jpg

PS : Sebelum ni saya sebut Chii kan ? tapi ternyata saya sila , bukan Chii tapi Azura … ampunkan daku Azura… Jom like fanpage conteng-conteng ya …

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

17 Comments:

  1. Memang cool buku conteng-conteng tu.. respek kat owner dia..

  2. bolehla bee atau ank2 mnconteng2 lps ni… :p

    thniah ~

  3. tahniah-tahniah dan alhamdulillah, rezeki pbee sesaja nampaknya

  4. comelnya buku conteng-conteng nih

  5. dah beli buku terbaru diorang?

  6. syg pulak nk tulis..design yg menarik 🙂

  7. wah..cantik cover dia..pernah dengar buku ni..tapi kat mana ya..hehe

  8. Ibu Mifzal Arsyad

    comelnya..

  9. alaa, saya pon nak

  10. Tanniah. Menang untuk contestcapa agaknya?

  11. TAHNIAH….Bee mmg ada luck la…

  12. Bila masa plak si Chii buat contest.. ini Chii mana Bee..??

Leave a Reply to Juan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *