Buku Conteng – Conteng Selamat Sampai

Live update – sebelum terlupa .. sejak akhir-akhir ni banyak benda saya terlupa .. terima kasih di ucapkan buat blogger Azura, hadiah buku conteng-conteng telah selamat sampai ke tangan saya …saya menang hadiah saguhati di dalam sebuah contest dari blog Papankekunci.com , alaa.. entri yang saya buat bertajuk pengalaman demi pengalaman sepanjang berblog tu ..

Allhamdulillah rezeki ….anak-anak nak buku ni , berebut2 tapi ye lah saya simpan nak jadikan kenangan .. tak boleh ..siap janji beli lain je lah …  Terima kasih juga di ucapkan kepada penjaja hadiah buku conteng-conteng ni … puas hati … sebab dapat free 🙂

20120615-212922.jpg

20120615-212934.jpg

20120615-212946.jpg

PS : Sebelum ni saya sebut Chii kan ? tapi ternyata saya sila , bukan Chii tapi Azura … ampunkan daku Azura… Jom like fanpage conteng-conteng ya …

17 Comments

  1. SamDaddyCool 18 June 2012 Reply
  2. Ummi Hanie 18 June 2012 Reply
  3. Denaihati 18 June 2012 Reply
  4. eiela 17 June 2012 Reply
  5. titan 17 June 2012 Reply
  6. Jebeng Otai™ 16 June 2012 Reply
  7. dzuandiey 16 June 2012 Reply
  8. Ibu Mifzal Arsyad 16 June 2012 Reply
  9. Juan 16 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 16 June 2012 Reply
    • dzuandiey 16 June 2012 Reply
  10. akubiomed 16 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 16 June 2012 Reply
  11. nza 16 June 2012 Reply
  12. nurmisnan 16 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 16 June 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.