Buku Conteng – Conteng Selamat Sampai

Live update – sebelum terlupa .. sejak akhir-akhir ni banyak benda saya terlupa .. terima kasih di ucapkan buat blogger Azura, hadiah buku conteng-conteng telah selamat sampai ke tangan saya …saya menang hadiah saguhati di dalam sebuah contest dari blog Papankekunci.com , alaa.. entri yang saya buat bertajuk pengalaman demi pengalaman sepanjang berblog tu ..

Allhamdulillah rezeki ….anak-anak nak buku ni , berebut2 tapi ye lah saya simpan nak jadikan kenangan .. tak boleh ..siap janji beli lain je lah …  Terima kasih juga di ucapkan kepada penjaja hadiah buku conteng-conteng ni … puas hati … sebab dapat free :)

20120615-212922.jpg

20120615-212934.jpg

20120615-212946.jpg

PS : Sebelum ni saya sebut Chii kan ? tapi ternyata saya sila , bukan Chii tapi Azura … ampunkan daku Azura… Jom like fanpage conteng-conteng ya …

Comments

  1. Memang cool buku conteng-conteng tu.. respek kat owner dia..
    SamDaddyCool recently posted..Abang Ensem di Mata AkuMy Profile

  2. bolehla bee atau ank2 mnconteng2 lps ni… :p

    thniah ~
    Ummi Hanie recently posted..Perkembangan Munirah di TCB sepanjang tempoh 5 bulanMy Profile

  3. tahniah-tahniah dan alhamdulillah, rezeki pbee sesaja nampaknya

  4. comelnya buku conteng-conteng nih
    eiela recently posted..Semakin Sihat Semakin HappyMy Profile

  5. dah beli buku terbaru diorang?
    titan recently posted..Abang Ensem di Mata AkuMy Profile

  6. syg pulak nk tulis..design yg menarik :)
    Jebeng Otai™ recently posted..Izara Aishah : Selamat Tinggal Lelaki KacakMy Profile

  7. wah..cantik cover dia..pernah dengar buku ni..tapi kat mana ya..hehe
    dzuandiey recently posted..Dapat Wang Saku Dari DenaihatiMy Profile

  8. comelnya..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Drama Bukan Bidadari Di Slot Lestary TV3My Profile

  9. alaa, saya pon nak
    Juan recently posted..New Proton PreveMy Profile

  10. Tanniah. Menang untuk contestcapa agaknya?
    akubiomed recently posted..No Posts Were Found!My Profile

  11. TAHNIAH….Bee mmg ada luck la…
    nza recently posted..Take Care ye Angah…My Profile

  12. Bila masa plak si Chii buat contest.. ini Chii mana Bee..??
    nurmisnan recently posted..Marilah menanam tanaman di Syurga pulaMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: