Buku Conteng – Conteng Selamat Sampai

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Live update – sebelum terlupa .. sejak akhir-akhir ni banyak benda saya terlupa .. terima kasih di ucapkan buat blogger Azura, hadiah buku conteng-conteng telah selamat sampai ke tangan saya …saya menang hadiah saguhati di dalam sebuah contest dari blog Papankekunci.com , alaa.. entri yang saya buat bertajuk pengalaman demi pengalaman sepanjang berblog tu ..

Allhamdulillah rezeki ….anak-anak nak buku ni , berebut2 tapi ye lah saya simpan nak jadikan kenangan .. tak boleh ..siap janji beli lain je lah …  Terima kasih juga di ucapkan kepada penjaja hadiah buku conteng-conteng ni … puas hati … sebab dapat free 🙂

20120615-212922.jpg

20120615-212934.jpg

20120615-212946.jpg

PS : Sebelum ni saya sebut Chii kan ? tapi ternyata saya sila , bukan Chii tapi Azura … ampunkan daku Azura… Jom like fanpage conteng-conteng ya …

Comments

  1. Memang cool buku conteng-conteng tu.. respek kat owner dia..

  2. bolehla bee atau ank2 mnconteng2 lps ni… :p

    thniah ~

  3. tahniah-tahniah dan alhamdulillah, rezeki pbee sesaja nampaknya

  4. comelnya buku conteng-conteng nih

  5. dah beli buku terbaru diorang?

  6. syg pulak nk tulis..design yg menarik 🙂

  7. dzuandiey :

    wah..cantik cover dia..pernah dengar buku ni..tapi kat mana ya..hehe

  8. Ibu Mifzal Arsyad :

    comelnya..

  9. alaa, saya pon nak

  10. Tanniah. Menang untuk contestcapa agaknya?

  11. TAHNIAH….Bee mmg ada luck la…

  12. Bila masa plak si Chii buat contest.. ini Chii mana Bee..??

Speak Your Mind

*