Buku Conteng – Conteng Selamat Sampai

Spread the love

Live update – sebelum terlupa .. sejak akhir-akhir ni banyak benda saya terlupa .. terima kasih di ucapkan buat blogger Azura, hadiah buku conteng-conteng telah selamat sampai ke tangan saya …saya menang hadiah saguhati di dalam sebuah contest dari blog Papankekunci.com , alaa.. entri yang saya buat bertajuk pengalaman demi pengalaman sepanjang berblog tu ..

Allhamdulillah rezeki ….anak-anak nak buku ni , berebut2 tapi ye lah saya simpan nak jadikan kenangan .. tak boleh ..siap janji beli lain je lah …  Terima kasih juga di ucapkan kepada penjaja hadiah buku conteng-conteng ni … puas hati … sebab dapat free 🙂

20120615-212922.jpg

20120615-212934.jpg

20120615-212946.jpg

PS : Sebelum ni saya sebut Chii kan ? tapi ternyata saya sila , bukan Chii tapi Azura … ampunkan daku Azura… Jom like fanpage conteng-conteng ya …

17 thoughts on “Buku Conteng – Conteng Selamat Sampai”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *