Diorang cakap saya pergi bergosip di hujung meja , bukan gosip sebarang gosip ye .. sempat juga berguru dengan kak alina ni cara-cara untuk buat pavlova serta tips-tips mengadun pavlova. Bukan senang nak jumpa orang turunkan ilmu macam kak alina ni. Terbaik la …

pavlova sedap

Pavlova lesap tak dapat di kesan sejurus aje di edarkan di meja.. Terima kasih kak alina. 

tukang buat pavlova

Ini la kak alina , isteri kepada blogger azmanisma.com 

Dah lama kenal kak alina , walaupun saya sebenarnya kenal suami nya , tetapi kami boleh berkawan. Semoga berkekalan kak alina.  Bak kata kawan blogger lain , saya ni muka macam adik azmanisma.. ok la .. pavlova punya pasal .. haha dasyat …

Nantikan entri lain .. sorry geng lambat update , kalut sungguh kan .. siapa follow denaihati network group di facebook tu tahu la kenapa saya kalut semacam jek …. rugi tak join group tu..

Related Posts

Beli mesin jahit online – Brother Fs101

Minyak wangi berjenama

Bag periuk noxxa ( handmade )

Allhamdulillah – Mohamad Adam Rizqi

Mendaftar anak masuk sekolah tahun 1 ( 2020 ) dan pra sekolah tahun ( 2019 )

Apa yang di takuti semasa mengandung – klinik gigi kota damansara

Comments

  1. ohcikgu

    nampak macam sedap aje. Sedap tak ni??

  2. sha

    ohhh rugi rugi ribuan kali tak join korang..rugi x makan pavlova hehehee

  3. titan

    wahh..macam sedap aje pavlova nih..

  4. Ummi Hanie

    bikin ku kepingin saja taww…. sng tak nak adun pavlova ni bee?

  5. Denaihati

    baru nak kecek-kecek, dah lesap rupanya. nampak berketul2 stawberinya

  6. Anuar

    Tentu sedap sangat Pavlova tu… Sampai boleh lesap dengan begitu pantas.. 😉

  7. alina

    :)..Puanbee…terima kasih sudi promot pavlova akak ni he3..bukan susah utk membuat pavlova ni klw ikut cara2 dgn betul insya allah menjadi.

  8. yanmie

    Salam,

    heheee terus teringat gambar sbb2012 kehkehkeh memang macam adik beradik heee..

    lama tak buat dan tak makan pav…belum rasa teringin

  9. ummiross

    waa cayalah bee, dah pandai buat pavlova, mesti sedap tu kan.

  10. MaMa3HerOO

    wow..pavlova..he3..pestaim ras mggu lps,adk ipar buat kan..emm..rasanya bleh thn la,cuma yg x tahan tu manis sgt le..

  11. Puan Bardboo

    Lepasni bolehlah akak buat plak kan…

  12. sicantikmatahari

    hum… sedap… teringt 1st rasa dulu.. tempah dgn kwn lama..

  13. hafizrahim

    tak pernah cuba lagi pavlova..rasa dia macam mana ye.

  14. wandisini

    aku dah arahkan wife aku try buat selepas dia curi-curi dengar resipi yang bee dan wife man borakkan.hehe…

  15. akubiomed

    Pernah rasa Pavlova yang disediakan oleh isteri rakan mat saleh ketika di Australia memang sedap. Saya dan kawan makan selepas dijemput makan malam di rumah rakan mat saleh.

    • akubiomed

      Kalau Kolej Komuniti ada menganjur kelas buat Pavlova akan hadir. 🙂

      • puanbee Author

        rasa macam kakjie pernah pergi kelas buat pavlova di koleh komuniti , cer tanya ejam othman ..

    • puanbee Author

      sedap kan , bila di tambah dengan buah2 tu .. nyum

  16. seneorita baharin

    salam kak bee…wahh sedapnyaa pavlova…dah lama teringin nak makan xdapat2 lg…tgok gmbr pun jd laa…btw susah x eyh nak buat pavlova ni akk?

    • puanbee Author

      wasalam …. eh blh tempah dr kak alina , sedap sangat2 manis , tp krim tak manis , di tambah dengan buah buahan sejuk masam .. nyum meleeh …

      kak alina kata senang , cuma ada beberapa tips kena ikut utk cantikkan krim di atas tu ..

  17. Datin Tyka

    ok next time gath, kak bee buat pavlova k.. DT tak pernah makan.. kena rasa juga ni.
    haaa itu la banyak group invite by kak bee.. bisnes kan.. biasa la tu

    • puanbee Author

      tak pernah eh , nanti kak bee tlg tempah eh .. nak buat tu tak tercapai lagi kot .. hehe

      baru nak mula nya pun , nak fokos ke sana , blog tolak tepi sat ..kecewa dush dush

  18. Melastik Bintang

    1st!!

    saya dapat rasa sikit jer sebab sibuk dengan sesi fotografi..kekeke

    • Datin Tyka

      baru nak jadi first………………………..

      • puanbee Author

        haha .. kamu 1st di hatiku , ayat memujuk ewah ~

    • puanbee Author

      itu la sibuk sangat .. haha tkpe tempah la terus dr kak alina tu

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *