Bukan gosip biasa – Belajar buat pavlova

Diorang cakap saya pergi bergosip di hujung meja , bukan gosip sebarang gosip ye .. sempat juga berguru dengan kak alina ni cara-cara untuk buat pavlova serta tips-tips mengadun pavlova. Bukan senang nak jumpa orang turunkan ilmu macam kak alina ni. Terbaik la …

pavlova sedap

Pavlova lesap tak dapat di kesan sejurus aje di edarkan di meja.. Terima kasih kak alina. 

tukang buat pavlova

Ini la kak alina , isteri kepada blogger azmanisma.com 

Dah lama kenal kak alina , walaupun saya sebenarnya kenal suami nya , tetapi kami boleh berkawan. Semoga berkekalan kak alina.  Bak kata kawan blogger lain , saya ni muka macam adik azmanisma.. ok la .. pavlova punya pasal .. haha dasyat …

Nantikan entri lain .. sorry geng lambat update , kalut sungguh kan .. siapa follow denaihati network group di facebook tu tahu la kenapa saya kalut semacam jek …. rugi tak join group tu..

26 Comments

  1. ohcikgu 2 March 2013 Reply
  2. sha 26 February 2013 Reply
  3. titan 26 February 2013 Reply
  4. Ummi Hanie 26 February 2013 Reply
  5. Denaihati 26 February 2013 Reply
  6. Anuar 26 February 2013 Reply
  7. alina 26 February 2013 Reply
  8. yanmie 26 February 2013 Reply
  9. ummiross 26 February 2013 Reply
  10. MaMa3HerOO 26 February 2013 Reply
  11. Puan Bardboo 26 February 2013 Reply
  12. sicantikmatahari 26 February 2013 Reply
  13. hafizrahim 25 February 2013 Reply
  14. wandisini 25 February 2013 Reply
  15. akubiomed 25 February 2013 Reply
    • akubiomed 25 February 2013 Reply
      • puanbeeAuthor 25 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2013 Reply
  16. seneorita baharin 25 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2013 Reply
  17. Datin Tyka 25 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2013 Reply
  18. Melastik Bintang 25 February 2013 Reply
    • Datin Tyka 25 February 2013 Reply
      • puanbeeAuthor 25 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.