May
2012

Bueno Dan Lelaki Kacak Romantiknya

Lelaki kacak yang romantik tersebut adalah Mr Kay a.k.a suami saya , alahai sapa nak puji lagi kalau tak bini sendiri yang puji ye tidak ? Lelaki kacak yang romantik tak semestinya suka bermain kata indah , memuji dan sebagainya. Lelaki kacak saya ni , kalau nak dapat pujian dari dia memang boleh di ibaratkan “jauh panggang dari api” tapi ada beberapa perangai romantiknya yang terjadi sendiri. Yang kadang-kadang kita tak perasan pun yang dia tu romantik.

Lelaki Romantik | Bueno

Contohnya sifat lelaki kacak saya ni.

Suka beri hadiah walaupun sikit tapi dia akan ingat setiap tarikh penting macam ulangtahun kelmarin yang mana kadang-kadang saya sendiri terlupa. Satu lagi .. dia suka sangat makan bueno , ais krim dan coklat. Kalau cuti mesti nak beli benda-benda gini untuk di makan bersama dengan famili.

Paling buat saya rasa macam romantik sangat , entah sejak bila perangai di begitu pun tak perasan , setiap kali dia makan bueno ni mesti dia akan tinggalkan satu untuk saya , kadang-kadang dia balik kerja agak lewat , saya dah tidur dulu ..esok pagi nampak bueno dalam peti ais.. Kadang-kadang berenti di stesen minyak pun beli bueno satu dan share dengan saya , untuk anak-anak dia beli benda lain. Romantik kan ?

Terharu ai tau … sebenarnya saya rasa terharu dengan ingatan dari dia .. sebab saya kalau makan apa-apa bantai makan sampai habis .. hahaha.. ades..

Contest lelaki kacak hampir tamat , dah bersedia ke ? Nampaknya blog yastro mengungguli carta , syabas beteh …saya tak berapa nak menang sangat dah ni.. saja layan trend terkini blogger .. kehkehkeh ~ oii update lah nama penaja.

P/S : Oleh itu lelaki kacak haruslah bersifat romantik begini , baru lah wife rasa terharu doplohpatjam

Search

50 thoughts on “Bueno Dan Lelaki Kacak Romantiknya

  1. Pingback: Kevin Zahri : Tips Diet Yang Romantik Yang Lelaki Kacak Boleh Amalkan | Puanbee.com | Diari Ibunda

  2. wawawa..kinder bueno..mmg peberet..nk tggu lelaki kacak bg mmg payah la..kalo kuar p jalan2 tu nmpak je trus sambar..pastu mam sorang2..he3..tp ade gak la tggl ckit tuk dia..x smpai ati pulak..

  3. romentik gak tu… ;)

    hasben nis pun slalu jugak belikan mknn/minuman kesukaan nis, contohnye air kotak dutch lady tu… pehhh.. kami panggil ayor heaven sbb bile minum tu rasa mcm hilang sume stress…. hahahhh

    contest ni mncabar gak ye… susah juge nk masuk page pertama utk keyword lelaki kacak tuh
    Ummi Hanie recently posted..Komputer rosakMy Profile

  4. Aiks Puan Bee, macamana boleh terlupa. Selalunya wanita akan teruja setiap peristiwa berlaku dikalangan ahli keluarga mereka.

    Saya faham ke-macho-an hubby Puan Bee susah hendak tunjuk romanatik secara zahir bukan bermakna beliau bukan seorang tidak romantik. :-)

  5. Salam Puan Bee. Saper lagi nak puji hubby kalau bukan kita kan!. Azie rajin puji hubby kadang-kadamg tinggi melangit dia buat dedddd jer kihkihhh. Good Luck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge