BuckleUp di PETRONAS StreetSmart Semput …

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua 🙂

Puanbee.com @ Petrosains BuckleUp

Hahaha lawak je tengok video ni , dalam video ni , saya dapat merasakan bagaimana hentakkan yang saya alami pabila kereta bergerak di kalajuan paling maksima 110KM , dan pakai tali pinggang keselamatan ..

kalau tak pakai tu , sila lah kenang daku dalam doamu .. layan ..

banyak update menyusul kemudian.

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

39 thoughts

  1. Salam,

    Morning Bee, hahahahahhaa kelakar pulak, ok akak baru nak tengok video akak pulak hehehee 😛

  2. Assalammualaikum.

    Sekali pun tak pernah pergi PetroSains. Nampak macam menarik.

    Tersengih tengok gaya P.Bee maintain tetap kontrol ayu bila ada impak. Hehe. Chewah, berdebar-debar tu sebelum menggelongsor.

    Selamat Hari Rabu yang Baik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *