BuckleUp di PETRONAS StreetSmart Semput …

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua 🙂

Puanbee.com @ Petrosains BuckleUp

Hahaha lawak je tengok video ni , dalam video ni , saya dapat merasakan bagaimana hentakkan yang saya alami pabila kereta bergerak di kalajuan paling maksima 110KM , dan pakai tali pinggang keselamatan ..

kalau tak pakai tu , sila lah kenang daku dalam doamu .. layan ..

banyak update menyusul kemudian.

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

39 Comments:

  1. Pingback: Science Matters ! Program Berkenaan Fizik Untuk Orang Ramai Di Petrosains Suria KLCC | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

  2. wahh.. memang boleh terkejut ni…

    kakyong pun jrg pakai seatbelt , kena beingat lah pas ni..

  3. percubaan

  4. testinggggggggggggggggg… gitu

  5. lg lg testing

  6. testing lg 1 2 3
    nerbes

  7. Testing 1 2 3
    nerBes kui kui kui
    (^_~)

  8. kehkehh..lawak ler bee … igtkn pnjg treknye … xsempat kentut dah abis .. wakakaka ~

  9. haha mmg lawak..terkejut lebih bee…bahaya2..kutu selalu tak pakai seat belt..insaf..:)

  10. Pingback: Puanbee Di Pameran ‘StreetSmart’ Petronas | Puanbeedotcom

  11. Ujian impak kemalangan kenderaan dilakukan kepada kelajuan 50km/jam. Bayangkan impak kenderaan kalau melebihi 120km/jam.

  12. tak pernah lagi ke sana. Ada rezeki nak pergi la…

    video nampak mcm amik nafas dulu je.. hehehe…

  13. x berani nak naiklah.

  14. eh…yg ni baru ada ye…sblum ni pergi petrosains takde pun

  15. Zarul Umbrella

    kat KLCC ke nih

  16. Ibu Mifzal Arsyad

    x pernah pegi situ..best eh?

  17. Salam,

    Morning Bee, hahahahahhaa kelakar pulak, ok akak baru nak tengok video akak pulak hehehee 😛

  18. Assalammualaikum.

    Sekali pun tak pernah pergi PetroSains. Nampak macam menarik.

    Tersengih tengok gaya P.Bee maintain tetap kontrol ayu bila ada impak. Hehe. Chewah, berdebar-debar tu sebelum menggelongsor.

    Selamat Hari Rabu yang Baik

  19. Seronok jugak nampak, ummi tak pernah pergi lagi petrosains ni bee..

  20. Dah lama tak pergi petrosains ni.dah byk perubahan ker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *