Buat Sendiri Laa ~

Saja bergambar dengan baby semasa tunggu una habis balik mengaji , kita rehat-rehat dulu di taman sebelah , kelakarnya budak kecik ni , bila dia mula-mula rasa macam boleh berdikari sangat..Layan jek ye ..

Meh ibu tolong angkat laila
Tak nanak , laila buat sendiri la…
Laila pandai ke ?
Pandai la ibu …
Ok ..buat lah sendiri , nanti kalau tak boleh ibu tak nak tolong tau ..
Oteyyyy

buat sendiri

Tengok ehhh ..tengok ehhh .. kata laila

buat sendiri

Dah boleh dahhhh ..

buat sendiri

alaaa .. tak best lah , tak boleh laju-laju

buat sendiri

Ibu tolong ar , nak laju-laju ..
Ibu tolong ar..
Ibu cepat ar..

Ibukan dah cakap tadi tak nak tolong..

Alaa ibu cepat ar…

buat sendiri

Nak rotan ?

???? uit .. perangai sapa ni ? sikit-sikit rotan 😛

Kadang-kadang kalau nak tengok budak kecik ni tunjuk apa yang dia pelajarinya , kita kena bijak saiko depa ..

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

20 thoughts on “Buat Sendiri Laa ~

  1. pic tuh edit dialog truz dlm tuh sure lgi mnrik kn..tpi mmg kelakar dak ni..nk mncuba smua..alih2 yg dewasa gak dimintak tolong balik.hihihi

  2. untung ibu tak bekerja, sepenuh perhatian buat anak2 sebesar baby laila…anak buah saya tadika kalau mama dia yang ambil balik tadika gembira dia lain sebab selalu yang datang ambil itu pakcik tunggu SPM…kadang2 mama dia ambil cuti cuma nak hantar dan ambil dia sekolah je…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *