Buat Sendiri Laa ~

Share

Saja bergambar dengan baby semasa tunggu una habis balik mengaji , kita rehat-rehat dulu di taman sebelah , kelakarnya budak kecik ni , bila dia mula-mula rasa macam boleh berdikari sangat..Layan jek ye ..

Meh ibu tolong angkat laila
Tak nanak , laila buat sendiri la…
Laila pandai ke ?
Pandai la ibu …
Ok ..buat lah sendiri , nanti kalau tak boleh ibu tak nak tolong tau ..
Oteyyyy

buat sendiri

Tengok ehhh ..tengok ehhh .. kata laila

buat sendiri

Dah boleh dahhhh ..

buat sendiri

alaaa .. tak best lah , tak boleh laju-laju

buat sendiri

Ibu tolong ar , nak laju-laju ..
Ibu tolong ar..
Ibu cepat ar..

Ibukan dah cakap tadi tak nak tolong..

Alaa ibu cepat ar…

buat sendiri

Nak rotan ?

???? uit .. perangai sapa ni ? sikit-sikit rotan 😛

Kadang-kadang kalau nak tengok budak kecik ni tunjuk apa yang dia pelajarinya , kita kena bijak saiko depa ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

20 Comments:

  1. X per die kan dh pandai.hehe.boleh buat sendri.hehe

  2. haa..rotan aje ibunya tu..haha..

  3. Lawan “tokey” nampak 🙂

  4. haha..siap nak rotan tu..memang tak tahan la..huhu..

  5. maya mustwany

    pic tuh edit dialog truz dlm tuh sure lgi mnrik kn..tpi mmg kelakar dak ni..nk mncuba smua..alih2 yg dewasa gak dimintak tolong balik.hihihi

  6. Nak rotan? ikut mak dia lerrr hehehhe…

  7. Ini siapa yang biasa acah anak dengan rotan kalau tidak lain dan tidak bukan ibunya. Anak-anak saya rotan dibuat main pedang sesama mereka. 🙂

  8. pandai je dia cari ranting kayu nak rotan ibu yer….

  9. comelll je baby…. :p

    perangai sapa lagi kalau bukan org keliling anak2 ni kan bee …

  10. incik GodamOtak

    hehe dah pegang rotan dah tu.. pandai dia acah ibu dia ye.. hehe

  11. untung ibu tak bekerja, sepenuh perhatian buat anak2 sebesar baby laila…anak buah saya tadika kalau mama dia yang ambil balik tadika gembira dia lain sebab selalu yang datang ambil itu pakcik tunggu SPM…kadang2 mama dia ambil cuti cuma nak hantar dan ambil dia sekolah je…

  12. teringat citer I love u Papa.. jgn sampai terpelanting dah la.. hehe

  13. he he, baby nak rotan ibu dia, garang…
    bagus2 nanti dah besar biar garang sikit. org susah dah buli.

  14. Telatah anak-anak.. 😀 tentu seronok melayannya

  15. hihihi…garang nye..ikut sapa la baby ni :D, tp mcm tak jd nak marah je tu, sambil pegang rotan sambil tersenyum.

  16. hahahh…nak rotan ke??kalau tak nak
    lebih baik ibu tolong cepat!!

  17. har3.. sweet.. rotan ibu cepat. lambat ibu tulun kita buai.. buai laju2 tau..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *