Bonus powergold – BUKAN TIPU

Share

Salam dan hai , saya na share bonus dari powergold .. saya membeli gold bar , syiling emas dan dinar sambil – sambil tu jual pada kawan-kawan yang berminat. Kemudian tengok-tengok , eh dah ada bonus masuk. Buat sambil-sambil sahaja. Tak lah susah mana , ada internet di rumah lagi senang la. Bonus di bawah tidak termasuk untung jualan runcit barang kemas dan juga syiling , gold bar dan dinar ye.
powergold

Allhamdulillah , rezeki jangan di tolak. Marilah sama-sama join ahli dan beli emas untuk simpanan diri sendiri. Bila sesak sangat-sangat boleh lah gadaikan. Saya dah lama kumpul duit konon-konon nak beli rumah tapi tak sempat. Tak apa lah .. kumpul emas mungkin boleh.. insyallah ..

powergold 2

koleksi emas

Jadi duit bonus saya beli lagi emas , saya ni surirumah … macam tu je cara nak kumpul harta…  lagi untung dan best kalau bekerja , sebulan beli 1 gram dah memadai … setahun dan 12 gram .. tunggu la 10 tahun comfirm akan naik.

Apa pun kalau nak belajar cara saya santai-santai simpan emas ni , boleh lah add saya di facebook .. saya tapis sikit biasanya .. pastikan ada muka orang dan gunakan facebook personal ya .. add friend dan say assalamualaikum …

Latifah bee

Facebook : latifah hashim
http://puanbee.com

Entri semasa saya mula join powergold dulu   – > Hawa dan emas : Join powergold akhirnya

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

8 Comments:

  1. banyak bonus nya tu….

  2. terbai..teruskan usaha puanbee. moga-moga tahun ni rezeki bertambah murah..insyaAllah

  3. Tahniah! Menyimpan emas adalah jalan terbaik dalam menjaga nilai matawang simpanan. Nilai duit hari ini belum tentu sama dengan nilai akan datang bahkan trend semakin jatuh. Tapi emas still bertahan, tak susut nilai. Student yang buat pinjaman sangat digalakkan, bila tiba masa bayar senyum je sebab dah ada simpanan emas.

  4. lama xsinggah blog akak..hrp akak sihat2 ye..
    akak ciktom mmg berminat nak join beli emas ni..tapi xsure nak join mana 1..ramai sgt promote…nanti ciktom pm akak kat facebook ye..

  5. boleh tahan banyak tu..
    tapi tu la, kesian juga unuk penianga emas yang betul2 jujur.dek kerana peristiwa sontot, ramai yang was-was dengan emas ni.. apa-apa pun, semoga rezeki bertambah..teruskan usaha.

  6. saya ada akaun, tapi belum aktifkan lagi

  7. wah banyak tu sis , tahniah

  8. masyuk tu bee… kipidap 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *