Body Scrub Mary Kay

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nak manjakan diri dengan Body Scrub ? Nak wangikan diri ? Nak rasai nikmat SPA sendiri ? Saya dah cuba ke dua-dua body scrub dan Body Wash di bawah , komen saya memang best ..sekali sekala manjakan diri apa salahnya.

body scrub dari Mary Kay
Body Scrub dari Mary Kay

Warna Hijau – Body Scrub – Bau macam timun sikit dan ada biji lotus dan bambu , berbiji-biji ..elok digunakan seminggu sekali , lepas gosok di keseluruhan badan , badan akan lincin dan tulus mulus gitu.

Warna Purple – Body Wash – Melembutkan kulit jika di pakai selalu , sangat wangi .. bau Lavender ..suka sangat yang ni.

Sila lah berjumpa dengan Beauty Consultant Produk Mary Kay anda

Beauty Consultant Produk Mary Kay Disini

Puan Juanita Sani

EMAIL : juanitaasani@yahoo.com
Telefon : 019-3049345

Jika berminat terus hubungi Puan Juanita , jangan tanya saya kerana saya tolong promot sahaja 🙂

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

13 thoughts

    1. bukan kereta syarikat , kereta tu memang di tempah khas untuk beauty consultant yg telah berjaya meraih pangkat pada fasa2 tertentu , rasanya lah .. kena tanya puan juanita balik

  1. Body Scrub? mcm best je bunyinya..wangi2..lagi ler best Puanbee… heheee
    #kitaorg baru balik dari event Bro Framestone untuk kawasaki GT world

    1. hehe wangi tu harus 🙂

      oh ni bagi tau nak bg akk jeles ke ? auww.. kalau pergi mesti dpt jumpa ramai blogger kan , tp tk pe lepas ni kalau korang follow bro tu mesti akan bertembung jugak.

  2. Warna bekasnya pun cantik menawan bee, hijau lembut dan purple,suka color tu. yang penting lepas scrub gebu mulus lagi kan bee..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *