Body Scrub Mary Kay

Body Scrub Mary Kay

Nak manjakan diri dengan Body Scrub ? Nak wangikan diri ? Nak rasai nikmat SPA sendiri ? Saya dah cuba ke dua-dua body scrub dan Body Wash di bawah , komen saya memang best ..sekali sekala manjakan diri apa salahnya.

body scrub dari Mary Kay
Body Scrub dari Mary Kay

Warna Hijau – Body Scrub – Bau macam timun sikit dan ada biji lotus dan bambu , berbiji-biji ..elok digunakan seminggu sekali , lepas gosok di keseluruhan badan , badan akan lincin dan tulus mulus gitu.

Warna Purple – Body Wash – Melembutkan kulit jika di pakai selalu , sangat wangi .. bau Lavender ..suka sangat yang ni.

Sila lah berjumpa dengan Beauty Consultant Produk Mary Kay anda

Beauty Consultant Produk Mary Kay Disini

Puan Juanita Sani

EMAIL : juanitaasani@yahoo.com
Telefon : 019-3049345

Jika berminat terus hubungi Puan Juanita , jangan tanya saya kerana saya tolong promot sahaja 🙂

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

13 Comments

  1. tak pernah pakai body scrub,kutu pkai sabun ketul jer.hahaha..

  2. Pagi tadi ketika pergi ada terlihat kereta toyota merah jambu ada terlihat tulisan MaryKay mungkin kereta syarikat kot.

    1. Author

      bukan kereta syarikat , kereta tu memang di tempah khas untuk beauty consultant yg telah berjaya meraih pangkat pada fasa2 tertentu , rasanya lah .. kena tanya puan juanita balik

  3. Body Scrub? mcm best je bunyinya..wangi2..lagi ler best Puanbee… heheee
    #kitaorg baru balik dari event Bro Framestone untuk kawasaki GT world

    1. Author

      hehe wangi tu harus 🙂

      oh ni bagi tau nak bg akk jeles ke ? auww.. kalau pergi mesti dpt jumpa ramai blogger kan , tp tk pe lepas ni kalau korang follow bro tu mesti akan bertembung jugak.

  4. adoi la…dah lama tak sempat nak scrub menyerub ni..hehehe…

  5. Warna bekasnya pun cantik menawan bee, hijau lembut dan purple,suka color tu. yang penting lepas scrub gebu mulus lagi kan bee..

  6. sekali sekala seronok buat SPA sendiri.. lagi2 mr. hubby
    tulun join sekali.. hik3.. nyamannnn

    1. Author

      kahkahkah ..betul .. kau gosok sama2 yek .. memang bahagia ..

      1. hik3.. aktiviti sebulan sekali jer.. kadang2 main
        cuci2 + pakai masker.. itu pun kalau tak bz..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *