Bloglist setahun dari ciklaili.com

Orang semua sibuk bercuti , memandangkan saya tak pergi ke mana-mana lagi , kerja rumah semua dah siap boleh lah berpoya-poya di depan laptop. Bagi membalas budi dan berterima kasih di atas sponsor ciklaili.com di atas segemen review yang saya anjurkan DISINI bersempena contest iPhone 5 gadjet impian DISINI. Jadi saya menyertai segmen ciklaili.com pula.

blogger

Buat ciklaili.com

Salam ciklaili.. selamat berkenalan .. saya adalah satu-satunya penulis blog puanbee.com ini , seorang surirumah dan mempunyai 3 orang cahaya mata. Blog saya … ermm apa nak cerita lagi eh ? tak ada apa lagi dah kot.

Blog ciklaili dah ok sangat , saya pada mulanya ingatkan ciklaili menggunakan wordpress tapi tidak , ciklaili menggunakan blogpot rupanya.. saya suka dengan entri ciklaili yang bertajuk earning nuffnang RM4,404.14 . Bagus sekali dengan pendedahan ini , secara tidak langsung dapat menambah semangat blogger lain untuk terus menulis blog dengan ikhlas.

Terima kasih di ucapkan buat ciklaili kerana membuka peluang bloglist setahun di blog ciklaili.com ini … Buat blogger lain , boleh lah sama-sama memeriahkan segmen ciklaili ini. 2 Step mudah sahaja , buat entri dan like fanpage fb ciklaili. Saya dah like lama dulu …

Nak join klik sini —>  Bloglist setahun dari ciklaili.com

Comments

  1. Salam pn bee,saya pun nak join jugaklah

  2. Mama3hero punya cerita :

    OK thanks bee da buat..

  3. Wow..tinggi betul earning..memang berbaloi-baloi

  4. wahh..terer betul cik laili yehh..

  5. mama3hero punya cerita :

    Salam bee,err cmne nk join ek

  6. rugi kalau tak join ni.. insyallah join 🙂

  7. wahh.sampai 4 angka earningnya dengan nuffnang.hebat.

  8. Terkejut dengan earning yang berjaya dihasilkan dengan Nuffnang.

  9. nuffnang 4 angka??wahhh panas ni…

  10. Insyallah jika berkesempatan PM nak join jugak lah 😉

  11. good luck beb.. 🙂

  12. terima kasih Pn Bee atas sokongan anda untuk segmen saya ni.
    moga ukhuwah kita berpanjangan.

  13. entry laili bertajuk earning nuffnang RM4,404.14 diantara yang terbaik.. al the best!

Speak Your Mind

*