Blogger Di Event Mr Bean

Banyak entri nak update tetapi tertangguh , banyak sangat cerita , kalau dulu asyik fikir nak tulis apa , tapi sekarang ni asyik fikir bila masa nak update pula. Hurm itu lah di lema blogger saya kira. Bukan saya seorang tetapi semua blogger akan mengalami nasib yang sama. WordPress kena update lagi ek ? malas betul nak tekan butang update tu .. nanti ada lagi error ..penat den!

Sini tengok blogger yang sempat saya jumpa dan ambil gambar semasa di Majlis Pelancaran MR BEAN  setelah di teliti gambar akubiomed tak ada pulak. Tapi gambar anaknya si abang koning adalah.

anak akubiomed
Bersama anak akubiomed

the curve

Dengan Laila Bee yang masam 24 jam.

Dari kiri , Pen Merah , Puanbee , siezuka , Bro Framestone dan Yang berbaju hijau saya lupa nama dan blognya nanti selidik dengan Bro.

Ben Ashaari yang pemes dengan Pen Merah dan sizueka.. Malu nak tegur Ben sebenarnya .. ai kan pemalu ..Ada benda yang terjadi di Event ni yang tak dapat di lupakan…. tak nak lah cerita ..waaa malu bangat. Sorang lagi blogger yang bercermin mata tu , siapakah namanya , lupa url blog la.. lain kali buat kad senang sikit hehe.. *kalau baca tu komen ya , siyes kamu peramah.

Ok done .. akan ku pecut upload semua gambar , banyak sangat dalam lappy ni ..

(Visited 2 times, 1 visits today)

23 thoughts on “Blogger Di Event Mr Bean

        1. puanbee Post author

          tak , ada banyak lagi benda nak bercerita , mcm org biasa juga , tmpt tinggal dimana , wife buat apa , anak berapa , bla bla bla gitu ..

  1. Hafizul

    Wahh memang best bila dapat bersua muka dengan rakan blogger yang otai2..emm kita bersua hanya dalam laman blog jer..haha..puanbee selalu trend galas beg macam tu..kalau tak nampak muka, tengok cara galas beg pun sy dah kenal kot..hehe

  2. sweetkurma

    elok lah tu puanbee punya masa dan kesempatan untuk bersama mereka2 geng blogger, tak macam akak ni busy memanjang, almaklumlah keje sendiri…

  3. anne

    awww ade gambar kiteee… nk ping kt fanpages gua.wakakakaa.. ehh kejadian ape 2? mesti eden terlepas pandang. heeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>