Blogger Di Event Mr Bean

Banyak entri nak update tetapi tertangguh , banyak sangat cerita , kalau dulu asyik fikir nak tulis apa , tapi sekarang ni asyik fikir bila masa nak update pula. Hurm itu lah di lema blogger saya kira. Bukan saya seorang tetapi semua blogger akan mengalami nasib yang sama. WordPress kena update lagi ek ? malas betul nak tekan butang update tu .. nanti ada lagi error ..penat den!

Sini tengok blogger yang sempat saya jumpa dan ambil gambar semasa di Majlis Pelancaran MR BEAN  setelah di teliti gambar akubiomed tak ada pulak. Tapi gambar anaknya si abang koning adalah.

anak akubiomed
Bersama anak akubiomed

the curve

Dengan Laila Bee yang masam 24 jam.

Dari kiri , Pen Merah , Puanbee , siezuka , Bro Framestone dan Yang berbaju hijau saya lupa nama dan blognya nanti selidik dengan Bro.

Ben Ashaari yang pemes dengan Pen Merah dan sizueka.. Malu nak tegur Ben sebenarnya .. ai kan pemalu ..Ada benda yang terjadi di Event ni yang tak dapat di lupakan…. tak nak lah cerita ..waaa malu bangat. Sorang lagi blogger yang bercermin mata tu , siapakah namanya , lupa url blog la.. lain kali buat kad senang sikit hehe.. *kalau baca tu komen ya , siyes kamu peramah.

Ok done .. akan ku pecut upload semua gambar , banyak sangat dalam lappy ni ..

About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. Dapat gak jumpa akak.. Dah lama x jumpa.. :)

  2. bestnye gather2 mkn2 :p

  3. baguslah dapat berjumpa, sambil2 tu dapat juga tips untuk memantapkan lagi blog dan yang pasti ukhkuwah terjalin bestnyerr

  4. ramai blogger hebat hadir, memang meriahlah. kesian laila bee masam jer, ada yg tak kena kot,

  5. Susah benor nak ambil gambar si AkuBiomed ini. Gambar abang Koning jadi wakil pun jadilah. :-)

  6. Wahh memang best bila dapat bersua muka dengan rakan blogger yang otai2..emm kita bersua hanya dalam laman blog jer..haha..puanbee selalu trend galas beg macam tu..kalau tak nampak muka, tengok cara galas beg pun sy dah kenal kot..hehe

  7. jeles jeles jeles hahaha (zida ingatkan mr bean ni yang orang, rupanya kacang soya #LOL)

  8. wah bestnya..
    sumer blogger hebat ada disitu yerk.. :)

  9. apa yang malunya tu..takkan terjatuh tergolek kot..

  10. besarnya ptung tu..hehe

  11. kak beeeeeeeeee, dilema itu sedang ada pada onie,tensi betei ,hukkkkkk

  12. elok lah tu puanbee punya masa dan kesempatan untuk bersama mereka2 geng blogger, tak macam akak ni busy memanjang, almaklumlah keje sendiri…

  13. Makin membesar ler u guys join event makan2.. har3…

  14. waa seronok sekali-sekal join event macam ni..

  15. awww ade gambar kiteee… nk ping kt fanpages gua.wakakakaa.. ehh kejadian ape 2? mesti eden terlepas pandang. heeee

  16. wah..untunglaa dapat pergi sana..haha..eh mana souvenir ? haha.. tak suruh bro akubiomed sponsor meggi ke untuk saya ?

Speak Your Mind

*