Jun
2012

Blogger Di Event Mr Bean

Banyak entri nak update tetapi tertangguh , banyak sangat cerita , kalau dulu asyik fikir nak tulis apa , tapi sekarang ni asyik fikir bila masa nak update pula. Hurm itu lah di lema blogger saya kira. Bukan saya seorang tetapi semua blogger akan mengalami nasib yang sama. WordPress kena update lagi ek ? malas betul nak tekan butang update tu .. nanti ada lagi error ..penat den!

Sini tengok blogger yang sempat saya jumpa dan ambil gambar semasa di Majlis Pelancaran MR BEAN  setelah di teliti gambar akubiomed tak ada pulak. Tapi gambar anaknya si abang koning adalah.

anak akubiomed
Bersama anak akubiomed

the curve

Dengan Laila Bee yang masam 24 jam.

Dari kiri , Pen Merah , Puanbee , siezuka , Bro Framestone dan Yang berbaju hijau saya lupa nama dan blognya nanti selidik dengan Bro.

Ben Ashaari yang pemes dengan Pen Merah dan sizueka.. Malu nak tegur Ben sebenarnya .. ai kan pemalu ..Ada benda yang terjadi di Event ni yang tak dapat di lupakan…. tak nak lah cerita ..waaa malu bangat. Sorang lagi blogger yang bercermin mata tu , siapakah namanya , lupa url blog la.. lain kali buat kad senang sikit hehe.. *kalau baca tu komen ya , siyes kamu peramah.

Ok done .. akan ku pecut upload semua gambar , banyak sangat dalam lappy ni ..

23 thoughts on “Blogger Di Event Mr Bean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge