Feb
2013

Blogger Coffee Talk

Hari ahad kelmarin , setelah di buat perbincangan dengan Blogger Melastik Bintang di Facebook Group Denaihati Network , belia cakap teringin nak jumpa blogger sambil minum-minum kopi. Saya on je , tetapi ada masaalah sikit kalau hari ahad saya tak ada kenderaan untuk bergerak jauh. Jadi MB cakap tak pe dia datang Ampang , So berlangsung lah Blogger Coffe Talk di kedai kopi Mamak Village yang kebiasaan nya saya makan di sana. Apa tidak nya jalan kaki tak sampai 4 minit dah sampai.
2013-02-24 17.08.48

Atas kebenaran EN Kay , saya pun hadir .. ehem … mithali tak ? ahaa .. Tetapi itu la … lelaki kalau jumpa dengan geng sekepala diorang berborak tak hingat punya , blogger perempuan berborak sesama perempuan la , ada sorang blogger perempuan datang dan 2 orang wife kepada blogger lelaki jadi tak de la malu sangat .. Puanbee kan pemalu .. ahaks ~

2013-02-24 16.45.02

Saya ambil gambar awal-awal majlis je ..sebab tu meja kosong lagi .. pemalas :) 

2013-02-24 16.45.09

2013-02-24 16.45.19

2013-02-24 16.49.03

Ni blogger azmanishak ambil kan , pegang janda lama dia .. rindu katanya sejak ada bini baru … adoila macam-macam sungguh ~ Masa ni memang dah azmanishak adjust apa yang patut di kamera tu , nanti boleh la ke rumah kak siti untuk photoshoot kan kan .. ermmm ..

2013-02-24 16.52.46

Mulakan dengan secawan teh , kopi dan malu-malu alah ~ ngee

2013-02-24 16.53.19

Lepas tu keluarkan kamera masing-masing dan mulakan menembak .. Lepas tu tak ingat nak balik , sampai la blogger deq noor cakap , dah nak dekat pukul 7 la .. ookay jom balik .. i jalan kaki jek sampai ..syok nyaaa ..

2013-02-24 16.53.24

Blogger Deq Noor – pss belum kawin .. ahakx xoxo deq noor ..

Antara blogger yang hadir Melastik Bintang ,  Azmanishak.com  , Azmanisma.com , Izwan Yusof , Anuar.com , Deeq Noor ,  Seorang lagi blogger , terlupa nama dan url blog ..ermm sila komen di bawah :)

27 thoughts on “Blogger Coffee Talk

  1. Pingback: Murtabak sedap di Ampang | Puanbee.com

  2. wahhh!! promote nampak.. hihi… seronok dapat kenal & berborak dgn pn.bee. mcm dh lama kenal kan. hee… harap aktiviti sebegini akan diteruskan bg merapatkan silaturrahim sesama bloggers.. :)

    p/s : mereka yg lelaki2 sgt khusyuk dgn class camera2 canggih. mujur ada puan2 yg ramai utk berborak kan. hee…
    deqnoor recently posted..Makluman Perubahan EmailMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge