2013-02-24 17.08.48

Blogger Coffee Talk

Hari ahad kelmarin , setelah di buat perbincangan dengan Blogger Melastik Bintang di Facebook Group Denaihati Network , belia cakap teringin nak jumpa blogger sambil minum-minum kopi. Saya on je , tetapi ada masaalah sikit kalau hari ahad saya tak ada kenderaan untuk bergerak jauh. Jadi MB cakap tak pe dia datang Ampang , So berlangsung lah Blogger Coffe Talk di kedai kopi Mamak Village yang kebiasaan nya saya makan di sana. Apa tidak nya jalan kaki tak sampai 4 minit dah sampai.
2013-02-24 17.08.48

Atas kebenaran EN Kay , saya pun hadir .. ehem … mithali tak ? ahaa .. Tetapi itu la … lelaki kalau jumpa dengan geng sekepala diorang berborak tak hingat punya , blogger perempuan berborak sesama perempuan la , ada sorang blogger perempuan datang dan 2 orang wife kepada blogger lelaki jadi tak de la malu sangat .. Puanbee kan pemalu .. ahaks ~

2013-02-24 16.45.02

Saya ambil gambar awal-awal majlis je ..sebab tu meja kosong lagi .. pemalas :) 

2013-02-24 16.45.09

2013-02-24 16.45.19

2013-02-24 16.49.03

Ni blogger azmanishak ambil kan , pegang janda lama dia .. rindu katanya sejak ada bini baru … adoila macam-macam sungguh ~ Masa ni memang dah azmanishak adjust apa yang patut di kamera tu , nanti boleh la ke rumah kak siti untuk photoshoot kan kan .. ermmm ..

2013-02-24 16.52.46

Mulakan dengan secawan teh , kopi dan malu-malu alah ~ ngee

2013-02-24 16.53.19

Lepas tu keluarkan kamera masing-masing dan mulakan menembak .. Lepas tu tak ingat nak balik , sampai la blogger deq noor cakap , dah nak dekat pukul 7 la .. ookay jom balik .. i jalan kaki jek sampai ..syok nyaaa ..

2013-02-24 16.53.24

Blogger Deq Noor – pss belum kawin .. ahakx xoxo deq noor ..

Antara blogger yang hadir Melastik Bintang ,  Azmanishak.com  , Azmanisma.com , Izwan Yusof , Anuar.com , Deeq Noor ,  Seorang lagi blogger , terlupa nama dan url blog ..ermm sila komen di bawah :)

92 total views, 6 views today

27 thoughts on “Blogger Coffee Talk

  1. wahhh!! promote nampak.. hihi… seronok dapat kenal & berborak dgn pn.bee. mcm dh lama kenal kan. hee… harap aktiviti sebegini akan diteruskan bg merapatkan silaturrahim sesama bloggers.. :)

    p/s : mereka yg lelaki2 sgt khusyuk dgn class camera2 canggih. mujur ada puan2 yg ramai utk berborak kan. hee…

  2. 4 minit ke tak sampai jalan kaki ke tempat cafe tu?
    patutnya kita buat kat ruman puan bee len kali. haha.
    tak sempat borak sangat, duk borak pasal kamera je dengan diorang

  3. haha.. 4 minit je kan.. tak pe.. Den sanggup turun ke ampang dari shah alam meredah jam..kikikiki tu yang terlambat sikit…

    naik saham deq noor lepas ni..kekeke..

    nanti kita buat lagi event mcm ni…

    1. haa tu lah terharu sgt sob sob sob … ye lain kali ajak la , tk ajak tk pergi , ai kan pemalu ..

      saja nak up kan deeq noor , dah tau dia tidak berpunya lagi hik2

    1. deq noor ada komen la , mu tk perasan kot .. cantik , deq noor cantik .. cantik ..ai puji lebih2 ni .. ehem2 ,

      mcm vanida imran kan ? orgnya pun lembut n sweet :) tambah lagi hahaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>