Blogger Coffee Talk

Hari ahad kelmarin , setelah di buat perbincangan dengan Blogger Melastik Bintang di Facebook Group Denaihati Network , belia cakap teringin nak jumpa blogger sambil minum-minum kopi. Saya on je , tetapi ada masaalah sikit kalau hari ahad saya tak ada kenderaan untuk bergerak jauh. Jadi MB cakap tak pe dia datang Ampang , So berlangsung lah Blogger Coffe Talk di kedai kopi Mamak Village yang kebiasaan nya saya makan di sana. Apa tidak nya jalan kaki tak sampai 4 minit dah sampai.
2013-02-24 17.08.48

Atas kebenaran EN Kay , saya pun hadir .. ehem … mithali tak ? ahaa .. Tetapi itu la … lelaki kalau jumpa dengan geng sekepala diorang berborak tak hingat punya , blogger perempuan berborak sesama perempuan la , ada sorang blogger perempuan datang dan 2 orang wife kepada blogger lelaki jadi tak de la malu sangat .. Puanbee kan pemalu .. ahaks ~

2013-02-24 16.45.02

Saya ambil gambar awal-awal majlis je ..sebab tu meja kosong lagi .. pemalas 🙂 

2013-02-24 16.45.09

2013-02-24 16.45.19

2013-02-24 16.49.03

Ni blogger azmanishak ambil kan , pegang janda lama dia .. rindu katanya sejak ada bini baru … adoila macam-macam sungguh ~ Masa ni memang dah azmanishak adjust apa yang patut di kamera tu , nanti boleh la ke rumah kak siti untuk photoshoot kan kan .. ermmm ..

2013-02-24 16.52.46

Mulakan dengan secawan teh , kopi dan malu-malu alah ~ ngee

2013-02-24 16.53.19

Lepas tu keluarkan kamera masing-masing dan mulakan menembak .. Lepas tu tak ingat nak balik , sampai la blogger deq noor cakap , dah nak dekat pukul 7 la .. ookay jom balik .. i jalan kaki jek sampai ..syok nyaaa ..

2013-02-24 16.53.24

Blogger Deq Noor – pss belum kawin .. ahakx xoxo deq noor ..

Antara blogger yang hadir Melastik Bintang ,  Azmanishak.com  , Azmanisma.com , Izwan Yusof , Anuar.com , Deeq Noor ,  Seorang lagi blogger , terlupa nama dan url blog ..ermm sila komen di bawah 🙂

27 Comments

  1. Dkna Abza 2 March 2013 Reply
  2. akubiomed 2 March 2013 Reply
  3. afif 27 February 2013 Reply
  4. deqnoor 26 February 2013 Reply
    • Ladfe Amir 27 February 2013 Reply
  5. zie fauzi 26 February 2013 Reply
  6. azman 26 February 2013 Reply
  7. papa mifz 26 February 2013 Reply
  8. Izwan Yusof 26 February 2013 Reply
  9. Aiman Aziz 26 February 2013 Reply
  10. ciklaili.com 26 February 2013 Reply
  11. titan 26 February 2013 Reply
    • Izwan 26 February 2013 Reply
  12. Ummi Hanie 26 February 2013 Reply
  13. wandisini 26 February 2013 Reply
  14. nurmisnan 26 February 2013 Reply
  15. MaMa3HerOO 26 February 2013 Reply
  16. diana 26 February 2013 Reply
  17. ejam 26 February 2013 Reply
  18. hazman aka species1980 26 February 2013 Reply
  19. Melastik Bintang 26 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 26 February 2013 Reply
  20. Ladfe Amir 26 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 26 February 2013 Reply
      • Ladfe Amir 26 February 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.