Blogger Coffee Talk

Hari ahad kelmarin , setelah di buat perbincangan dengan Blogger Melastik Bintang di Facebook Group Denaihati Network , belia cakap teringin nak jumpa blogger sambil minum-minum kopi. Saya on je , tetapi ada masaalah sikit kalau hari ahad saya tak ada kenderaan untuk bergerak jauh. Jadi MB cakap tak pe dia datang Ampang , So berlangsung lah Blogger Coffe Talk di kedai kopi Mamak Village yang kebiasaan nya saya makan di sana. Apa tidak nya jalan kaki tak sampai 4 minit dah sampai.
2013-02-24 17.08.48

Atas kebenaran EN Kay , saya pun hadir .. ehem … mithali tak ? ahaa .. Tetapi itu la … lelaki kalau jumpa dengan geng sekepala diorang berborak tak hingat punya , blogger perempuan berborak sesama perempuan la , ada sorang blogger perempuan datang dan 2 orang wife kepada blogger lelaki jadi tak de la malu sangat .. Puanbee kan pemalu .. ahaks ~

2013-02-24 16.45.02

Saya ambil gambar awal-awal majlis je ..sebab tu meja kosong lagi .. pemalas :) 

2013-02-24 16.45.09

2013-02-24 16.45.19

2013-02-24 16.49.03

Ni blogger azmanishak ambil kan , pegang janda lama dia .. rindu katanya sejak ada bini baru … adoila macam-macam sungguh ~ Masa ni memang dah azmanishak adjust apa yang patut di kamera tu , nanti boleh la ke rumah kak siti untuk photoshoot kan kan .. ermmm ..

2013-02-24 16.52.46

Mulakan dengan secawan teh , kopi dan malu-malu alah ~ ngee

2013-02-24 16.53.19

Lepas tu keluarkan kamera masing-masing dan mulakan menembak .. Lepas tu tak ingat nak balik , sampai la blogger deq noor cakap , dah nak dekat pukul 7 la .. ookay jom balik .. i jalan kaki jek sampai ..syok nyaaa ..

2013-02-24 16.53.24

Blogger Deq Noor – pss belum kawin .. ahakx xoxo deq noor ..

Antara blogger yang hadir Melastik Bintang ,  Azmanishak.com  , Azmanisma.com , Izwan Yusof , Anuar.com , Deeq Noor ,  Seorang lagi blogger , terlupa nama dan url blog ..ermm sila komen di bawah :)

(Visited 1 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. dkna exam hari tu.. tak dapat join :(

  2. Kalau tak balik kampung tentu mai punya.

  3. wah semua dah tayang gajet masing-masing..

  4. wahhh!! promote nampak.. hihi… seronok dapat kenal & berborak dgn pn.bee. mcm dh lama kenal kan. hee… harap aktiviti sebegini akan diteruskan bg merapatkan silaturrahim sesama bloggers.. :)

    p/s : mereka yg lelaki2 sgt khusyuk dgn class camera2 canggih. mujur ada puan2 yg ramai utk berborak kan. hee…

  5. kalau duk dekat mcm Bee siap jalan kaki je,nak juga join aktiviti2 macam ni…

  6. Syiok jumpa macam ni hehehe………..dah dekat pukul 7 tak perasaan,asyik main kamera jek :)

  7. hebat2 kamera masing2 yer…:)

  8. 4 minit ke tak sampai jalan kaki ke tempat cafe tu?
    patutnya kita buat kat ruman puan bee len kali. haha.
    tak sempat borak sangat, duk borak pasal kamera je dengan diorang

  9. Meriah woooo !
    Asal tatau tang event nie? Huhu

  10. deqnoor tu junior sklh saya dulu. tak sangka dia pun aktif berblog. tapi dah lama tak jumpa..

  11. huh, tak ajak pun gua. haha..

  12. sonoknyaaa u olzz….

  13. memang seronok…balik tu aku ‘terbeli’ kerusi kat kedai 2nd hand atas tu…

  14. amboi mama blogger vouge d bushhh..
    bukan main dgn iPad dia.. hik3

  15. wah bestnyer,dpt jumpa kwn2 blogger..pasni bleh la jmpe slalu kan..

  16. semua saya tak kenal..:p
    kenal bee je.,..heheh

  17. Hi deq noor… :)

  18. Nasib baik Deq Noor jee…. kalau Cik Nurul ada eden sanggup amik cuti tahunan datang coffee talk nei….hahahahaha

  19. haha.. 4 minit je kan.. tak pe.. Den sanggup turun ke ampang dari shah alam meredah jam..kikikiki tu yang terlambat sikit…

    naik saham deq noor lepas ni..kekeke..

    nanti kita buat lagi event mcm ni…

    • haa tu lah terharu sgt sob sob sob … ye lain kali ajak la , tk ajak tk pergi , ai kan pemalu ..

      saja nak up kan deeq noor , dah tau dia tidak berpunya lagi hik2

  20. masa tengok gambar, ni macam Deq Noor. tapi takde sapa pun yg komen dan Deq Noor pun takde komen dlm FB.

    cantik. Deq Noor cantik. hohoho.

Trackbacks

  1. […] di ambil semasa perjumpaan blogger coffee talk yang pertama. Mana tahu kalau ada yang mengidam kena turun ampang la dapatkan murtabak […]

Speak Your Mind

*