Blogger Coffee Talk

Hari ahad kelmarin , setelah di buat perbincangan dengan Blogger Melastik Bintang di Facebook Group Denaihati Network , belia cakap teringin nak jumpa blogger sambil minum-minum kopi. Saya on je , tetapi ada masaalah sikit kalau hari ahad saya tak ada kenderaan untuk bergerak jauh. Jadi MB cakap tak pe dia datang Ampang , So berlangsung lah Blogger Coffe Talk di kedai kopi Mamak Village yang kebiasaan nya saya makan di sana. Apa tidak nya jalan kaki tak sampai 4 minit dah sampai.
2013-02-24 17.08.48

Atas kebenaran EN Kay , saya pun hadir .. ehem … mithali tak ? ahaa .. Tetapi itu la … lelaki kalau jumpa dengan geng sekepala diorang berborak tak hingat punya , blogger perempuan berborak sesama perempuan la , ada sorang blogger perempuan datang dan 2 orang wife kepada blogger lelaki jadi tak de la malu sangat .. Puanbee kan pemalu .. ahaks ~

2013-02-24 16.45.02

Saya ambil gambar awal-awal majlis je ..sebab tu meja kosong lagi .. pemalas 🙂 

2013-02-24 16.45.09

2013-02-24 16.45.19

2013-02-24 16.49.03

Ni blogger azmanishak ambil kan , pegang janda lama dia .. rindu katanya sejak ada bini baru … adoila macam-macam sungguh ~ Masa ni memang dah azmanishak adjust apa yang patut di kamera tu , nanti boleh la ke rumah kak siti untuk photoshoot kan kan .. ermmm ..

2013-02-24 16.52.46

Mulakan dengan secawan teh , kopi dan malu-malu alah ~ ngee

2013-02-24 16.53.19

Lepas tu keluarkan kamera masing-masing dan mulakan menembak .. Lepas tu tak ingat nak balik , sampai la blogger deq noor cakap , dah nak dekat pukul 7 la .. ookay jom balik .. i jalan kaki jek sampai ..syok nyaaa ..

2013-02-24 16.53.24

Blogger Deq Noor – pss belum kawin .. ahakx xoxo deq noor ..

Antara blogger yang hadir Melastik Bintang ,  Azmanishak.com  , Azmanisma.com , Izwan Yusof , Anuar.com , Deeq Noor ,  Seorang lagi blogger , terlupa nama dan url blog ..ermm sila komen di bawah 🙂

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

27 Comments:

  1. Pingback: Murtabak sedap di Ampang | Puanbee.com

  2. dkna exam hari tu.. tak dapat join 🙁

  3. Kalau tak balik kampung tentu mai punya.

  4. wah semua dah tayang gajet masing-masing..

  5. wahhh!! promote nampak.. hihi… seronok dapat kenal & berborak dgn pn.bee. mcm dh lama kenal kan. hee… harap aktiviti sebegini akan diteruskan bg merapatkan silaturrahim sesama bloggers.. 🙂

    p/s : mereka yg lelaki2 sgt khusyuk dgn class camera2 canggih. mujur ada puan2 yg ramai utk berborak kan. hee…

  6. kalau duk dekat mcm Bee siap jalan kaki je,nak juga join aktiviti2 macam ni…

  7. Syiok jumpa macam ni hehehe………..dah dekat pukul 7 tak perasaan,asyik main kamera jek 🙂

  8. hebat2 kamera masing2 yer…:)

  9. 4 minit ke tak sampai jalan kaki ke tempat cafe tu?
    patutnya kita buat kat ruman puan bee len kali. haha.
    tak sempat borak sangat, duk borak pasal kamera je dengan diorang

  10. Meriah woooo !
    Asal tatau tang event nie? Huhu

  11. deqnoor tu junior sklh saya dulu. tak sangka dia pun aktif berblog. tapi dah lama tak jumpa..

  12. huh, tak ajak pun gua. haha..

  13. sonoknyaaa u olzz….

  14. memang seronok…balik tu aku ‘terbeli’ kerusi kat kedai 2nd hand atas tu…

  15. amboi mama blogger vouge d bushhh..
    bukan main dgn iPad dia.. hik3

  16. wah bestnyer,dpt jumpa kwn2 blogger..pasni bleh la jmpe slalu kan..

  17. semua saya tak kenal..:p
    kenal bee je.,..heheh

  18. Hi deq noor… 🙂

  19. Nasib baik Deq Noor jee…. kalau Cik Nurul ada eden sanggup amik cuti tahunan datang coffee talk nei….hahahahaha

  20. Melastik Bintang

    haha.. 4 minit je kan.. tak pe.. Den sanggup turun ke ampang dari shah alam meredah jam..kikikiki tu yang terlambat sikit…

    naik saham deq noor lepas ni..kekeke..

    nanti kita buat lagi event mcm ni…

    • haa tu lah terharu sgt sob sob sob … ye lain kali ajak la , tk ajak tk pergi , ai kan pemalu ..

      saja nak up kan deeq noor , dah tau dia tidak berpunya lagi hik2

  21. masa tengok gambar, ni macam Deq Noor. tapi takde sapa pun yg komen dan Deq Noor pun takde komen dlm FB.

    cantik. Deq Noor cantik. hohoho.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *