Bisnes Wanita | Panduan buat coklat dan menjana kewangan dari rumah

E-Book buat coklat kini di jual di blog puanbee. Akibat terpengaruh dengan entri ciktom , saya nak cuba lah pula. Lagi pun blog saya memang blog wanita , ibu-ibu , housewife dan anak-anak kan. Sedikit sebanyak jika ada ibu-ibu yang teringin sangat hendak mulakan bisnes jual coklat yang di buat sendiri di rumah tetapi tak ada masa hendak ke kelas buat coklat , boleh lah beli e-book buat coklat dan mula buat coklat untuk di jual.


dark choclate

Antara coklat kegemaran saya ialah dark choclate dari dove

Kepada yang berminat untuk memulakan bisnes buat coklat di rumah sila klik website [ Rahsia coklat buatan tangan ]

Pasaran menjual coklat ni besar.. banyak sasaran jualan boleh di buat.

  1. Mulakan dengan menjual di sekolah anak-anak
  2. Mulakan dengan menjual coklat untuk jiran-jiran
  3. Mulakan dengan menjual coklat untuk majlis pertunangan , kesyukuran , perkahwinan.

Insyallah .. semua orang boleh ada bisnes coklat yang berjaya kan ?

10 Comments

  1. Abang Hasan 25 November 2015 Reply
  2. AKU LOLA KE? 5 August 2012 Reply
  3. Hafizul 5 August 2012 Reply
  4. irsah 5 August 2012 Reply
  5. muazfaris 5 August 2012 Reply
  6. Denaihati 4 August 2012 Reply
  7. Ummi Hanie 4 August 2012 Reply
  8. titan 4 August 2012 Reply
  9. Jebeng Otai™ 4 August 2012 Reply
  10. azman 4 August 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.