Bisnes Wanita | Panduan buat coklat dan menjana kewangan dari rumah

E-Book buat coklat kini di jual di blog puanbee. Akibat terpengaruh dengan entri ciktom , saya nak cuba lah pula. Lagi pun blog saya memang blog wanita , ibu-ibu , housewife dan anak-anak kan. Sedikit sebanyak jika ada ibu-ibu yang teringin sangat hendak mulakan bisnes jual coklat yang di buat sendiri di rumah tetapi tak ada masa hendak ke kelas buat coklat , boleh lah beli e-book buat coklat dan mula buat coklat untuk di jual.


dark choclate

Antara coklat kegemaran saya ialah dark choclate dari dove

Kepada yang berminat untuk memulakan bisnes buat coklat di rumah sila klik website [ Rahsia coklat buatan tangan ]

Pasaran menjual coklat ni besar.. banyak sasaran jualan boleh di buat.

  1. Mulakan dengan menjual di sekolah anak-anak
  2. Mulakan dengan menjual coklat untuk jiran-jiran
  3. Mulakan dengan menjual coklat untuk majlis pertunangan , kesyukuran , perkahwinan.

Insyallah .. semua orang boleh ada bisnes coklat yang berjaya kan ?

Comments

  1. bisnes untuk wanita sebenarnya banyak kalau bisa kerajinan tangan juga sangat elok untuk dicoba at home

  2. Tetiba Pula Rasa Nak Makan Coklat Pas Berbuka Nie..

    Huhu~~

  3. Yaaaaa…akan ku join bisness ni…puanbee dah join tu…coklat tu kalau sodap boleh jual dekat kaki 5 bandar jerteh..mesti kaya aku nanti..huhu

  4. yerla akak.. idea @azman tiptop… jual e-book dan coklat sekali… on line dan off linee… double tuhhh.. heeee

  5. waaah, bleh masyuk nih.. hihi.. semoga terus maju akak.

  6. satu sumber pendapatan alternatif baru juga dan ada potensi besar sbb memang ramai peminat coklat

  7. jom buat coklat, tp nis ada ramai ank kecik, renyahhh… nanti2 le dulu… jiran nis dan mak nis sndiri pandai buat coklat.. nis order je lahhh

  8. hoho..sudah mula cuba bukak buah durian ye. bagus. bagus.

  9. yela..lagik2 nk raya ni..sesuai utk bg test kat tetamu šŸ™‚

  10. Bagus tu jual ebook ni he3…kalau rajin jual coklat sekali hehehe..

Speak Your Mind

*