Biodata Hisyam Hamid | Drama abang bomba i love you

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Assalamualaikum , mana datang la biodata Hisyam Hamid ke blog ni. Akak tak update lagi woii .. Dah lama tak berapa follow drama. Sibuk menjahit baju sekarang. Untuk tidak menghampakan peminat DRAMA ABANG BOMBA , I LOVE YOU nah akak update kan biodata pelakon utama di Hisyam Hamid. Beliau sudah pun berkawin selama lebih 8 tahun dan beliau artis atau pun Singapore , bukan artis Malaysia kan.. Tapi glamour di Malaysia. Anak-anak den suka sangat .. mak nya jeling jeling tumpang tengok je lah .. Memeriahkan suasana.

BIODATA HISYAM HAMID
BIODATA HISYAM HAMID

Biodata Lengkap Hisyam Hamid

  1. Nama Penuh: Hisyam Bin Hamid
  2. Nama Popular: Hisyam Hamid
  3. Asal: Singapura Umur: 31 tahun (2016)
  4. Kerjaya: Model dan Pelakon
  5. Agama: Islam Bangsa: Melayu
  6. Status: Berkahwin (mempunyai 2 orang anak)
  7. Nama Isteri: Rosmawati Hanafi, panggilan mesra Mel (35 tahun)
KELUARGA HISYAM HAMID
KELUARGA HISYAM HAMID
  1. Media Sosial Hisyam Hamid Facebook Hisyam Hamid
  • Fanpage: https://www.facebook.com/HisyamHamidFC
  • Twitter Hisyam Hamid: https://twitter.com/HisyamHamid7
  • Instagram Hisyam Hamid: https://www.instagram.com/hisyamhamid7

Drama yang pernah di lakonkan : Tuan Rumah Pembantu Rumah, Cinta Ibadah, Memori Cinta Suraya, Ariana Rose, Isteri vs Tunang, Abang Bomba I Love You

psst : dulu Hisyam Hamid belakon dalam Drama Memori Cinta Suraya bengang gila .. pastu lama nak follow drama tu sampai bosan.

Teaser video Abang bomba episod 7 , Sekarang dah episod 9 kot ye . Drama ini ada sampai episod 16 saja.

Hisyam Hamid Fan Club – Timeline | Facebook

FB ADMIN: Jom kita tweet sampai trending hari ni! Episode 7 Abang Bomba I Love You 10mlm di Astro Ria & Ria Hd!? #abangbombailoveyou #rayqal #hisyamhamid #hisyamelters #astro #globalstation

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

3 thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *