Bila Join Contest

Bila kita join contest , yang mana hadiah nya memang kita nak sangat-sangat walau apa pun alasan/sebab/penyebab kepada contest tersebut mesti kita jadi tak tentu arah , betul tak ?

Sepanjang saya berblog memang banyak sangat contest yang saya masuk , bila saya masuk tu ada pelbagai alasan , kadang-kadang saja nak tolong memberi sokongan , kadang-kadang sebab dia tu kawan saya , kadang-kadang saya join contest sebab tak tahu nak update apa di blog ..haha boleh gitu ?

iphone4s untuk gadget impian

iphone4s untuk gadget impian

Tapi kali ni , saya join contest Denaihati ?ini kerana saya betul-betul nak kan hadiah tersebut.

Macam-macam cabaran dan dugaan kena lalui , sebab hidup saya , 95% adalah di luar waktu online , 5% je masa untuk saya online , saya sangat sibuk dengan urusan seharian untuk title seorang ibu.

Pernah nak rasa giveup juga , ye lah rasa macam tk mampu nak teruskan je . Letih sangat fikir dan terkejar curi masa untuk online , saya harap semuanya berbaloi ..tapi kalau bukan rezeki tak boleh buat apa .. berserah jek lah ..usaha memang dah usaha dah pun.

Pelanjaran yang saya dapat jika join contest besar macam ni . Network kena besar , dan juga kawan setia , dimana kawan setia ni yang susah nak dapat. Biasalah ……

Pelajaran kedua , memang bertekad habis lah ..kalau tak memang awal-awal malas nak berkempen bagai. Nak layan kerenah orang memang susah , kalau mesin senang ..

Maaf lah kalau sekarang ni link-link saya tenagh semakkan timeline,group,fanpage korang hehe Maaf sangat seminggu jek..esok last okeyh .. daa~

(Visited 1 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. emm dah berbaloi-baloi pun sekarang…kan puan bee…hehehe

  2. yakin boleh puanbee! semoga gadget impian milik anda

  3. akak nk komen yg akak pon mempunyai sebab yg sama ngan awk..hihihi

  4. Semoga berjaya buat Puanbee

  5. kalau menang, leh la wat kenduri ye. hehe

  6. tahniah Mbak PB semoga mendapatkan gadget impiannya Insya Allah.

  7. gudluck kak bee..

  8. gud luck bee..

    setuju dgn point bee tu.. kalo tak ramai kawan setia memang sedikit sukar utk mdpat sokongan padu

  9. InsyaAllah bee, ummi akan bagi sokongan setakat termampu..semoga berjaya.

  10. semog berjaya..kalau ada rezeki tak kemana

  11. good luck lagi sekalilah pbee.

  12. wah..kalo ikutan..kontes ini apa gak haram…

  13. good luck puan bee….InsyaAllah,ada rezeki tu…

  14. Samala kita demi mendapatkan idaman hati sanggup buat apa sahaja..
    Bee beruntung punya teman setia tau :)

  15. jangan stress2 kak..teruskan lagi usaha tu k.. =)

  16. bee kutu mintak maaf sbb tak dapat nak bagi sokongan.keadaan tak mengizinkan.hari ni pun br dapat online sekejap2..masih dlm mood penat lepas balik dr kmpg.maklum la kenduri kendara nie semua mmg penat..sory yer..kutu dah klik button.nak komen sgt2lah tak sempat..sekali lg kutu minta maaf..

    • kutu , tk perlu mintak maaf lah ye , tk pe ..untuk pusingan pertama kelmarin kutu dah byk tolong bee .. tk pe dont worry yekkk

  17. InsyaAllah akan ada rezeki tu :)

  18. Biasalah calon-calon sedang berkempen untuk jangka masa yang diberikan oleh panganjur. Tak apa nanti tenangkan fikiran bercuti di Pulau Pinang. :-)

  19. semoga berjaya ye akak

  20. Aku selalu support kawan2 yg join contest.. lagi2 hang bee..
    aku dah tweet dan like2 gituh.. gd luck

  21. Insyaallah, kalo dah dinamakan rezeki..mesti dpt.Gud Luck yer.

  22. insyallah puan bee, dapatlah sikit lagi tu

  23. good luck pn bee….mudah mudahan rezki pn bee murah tuk dpt apa yg di impikan amin~

  24. usaha tangga kejayaan… wa support mn yg boleh k….

  25. good luck bee!!! teruskan perjuangan.. mudahan ada rezeki sambor hadiah tu!

  26. Hadiah pertama telah dimenangi oleh Puan Bee iaitu voucher penginapan di Holiday Inn Resort Penang + breakfast untuk 2 orang.(Feringgi Tower Seaview).Lepas ni Puan Bee boleh merancang bercuti ke Penang.Untuk makluman Puan Bee voucher valid sehingga 9/5/2012.

    AZMANISMA.COM kan2 pbee…..

    • yer hafizal .. haha esok saya ambil tiketnya tu pulak yekk ..

      terima kasih bg info secara detail ni .. hahaha .. jom pergi melencong bersama2 saya :)

  27. AIK PBEE…PILAH MAKAN ANGIN DI PENENG…KAN BARU MENANG HADIAH KONTES DARI AZMAN

  28. Penang dah dapat,i phone 4s kalau dapat ,memang menang besar lah hehehe…

  29. bee…insyaAllah berhasil .. tp klu ditakdirkn x mng , bee tetap dpt manfaat nye … betul tak? 😉

  30. sentiasa sokong puan bee

  31. Promosi, kempen semuanya sudah dilakukan.. Tawakal sahajalah. Kalau ada rezeki tak kemana..

  32. puanbee dah berusaha keras, saya akan terus tolong mengomen di entri contest tu

  33. InsyaAllah..Iphone 4S ni milik puanbee…
    banyakkan berdoa ya…

    saya sekadar membantu..tolong tweet,share dan mcam2…hehe

Speak Your Mind

*