Feb
2012

Bila Join Contest

Bila kita join contest , yang mana hadiah nya memang kita nak sangat-sangat walau apa pun alasan/sebab/penyebab kepada contest tersebut mesti kita jadi tak tentu arah , betul tak ?

Sepanjang saya berblog memang banyak sangat contest yang saya masuk , bila saya masuk tu ada pelbagai alasan , kadang-kadang saja nak tolong memberi sokongan , kadang-kadang sebab dia tu kawan saya , kadang-kadang saya join contest sebab tak tahu nak update apa di blog ..haha boleh gitu ?

iphone4s untuk gadget impian

iphone4s untuk gadget impian

Tapi kali ni , saya join contest Denaihati ?ini kerana saya betul-betul nak kan hadiah tersebut.

Macam-macam cabaran dan dugaan kena lalui , sebab hidup saya , 95% adalah di luar waktu online , 5% je masa untuk saya online , saya sangat sibuk dengan urusan seharian untuk title seorang ibu.

Pernah nak rasa giveup juga , ye lah rasa macam tk mampu nak teruskan je . Letih sangat fikir dan terkejar curi masa untuk online , saya harap semuanya berbaloi ..tapi kalau bukan rezeki tak boleh buat apa .. berserah jek lah ..usaha memang dah usaha dah pun.

Pelanjaran yang saya dapat jika join contest besar macam ni . Network kena besar , dan juga kawan setia , dimana kawan setia ni yang susah nak dapat. Biasalah ……

Pelajaran kedua , memang bertekad habis lah ..kalau tak memang awal-awal malas nak berkempen bagai. Nak layan kerenah orang memang susah , kalau mesin senang ..

Maaf lah kalau sekarang ni link-link saya tenagh semakkan timeline,group,fanpage korang hehe Maaf sangat seminggu jek..esok last okeyh .. daa~

66 thoughts on “Bila Join Contest

  1. bee kutu mintak maaf sbb tak dapat nak bagi sokongan.keadaan tak mengizinkan.hari ni pun br dapat online sekejap2..masih dlm mood penat lepas balik dr kmpg.maklum la kenduri kendara nie semua mmg penat..sory yer..kutu dah klik button.nak komen sgt2lah tak sempat..sekali lg kutu minta maaf..
    puan kutu recently posted..KembaliMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge