Bila Join Contest

Bila kita join contest , yang mana hadiah nya memang kita nak sangat-sangat walau apa pun alasan/sebab/penyebab kepada contest tersebut mesti kita jadi tak tentu arah , betul tak ?

Sepanjang saya berblog memang banyak sangat contest yang saya masuk , bila saya masuk tu ada pelbagai alasan , kadang-kadang saja nak tolong memberi sokongan , kadang-kadang sebab dia tu kawan saya , kadang-kadang saya join contest sebab tak tahu nak update apa di blog ..haha boleh gitu ?

iphone4s untuk gadget impian
iphone4s untuk gadget impian

Tapi kali ni , saya join contest Denaihati ?ini kerana saya betul-betul nak kan hadiah tersebut.

Macam-macam cabaran dan dugaan kena lalui , sebab hidup saya , 95% adalah di luar waktu online , 5% je masa untuk saya online , saya sangat sibuk dengan urusan seharian untuk title seorang ibu.

Pernah nak rasa giveup juga , ye lah rasa macam tk mampu nak teruskan je . Letih sangat fikir dan terkejar curi masa untuk online , saya harap semuanya berbaloi ..tapi kalau bukan rezeki tak boleh buat apa .. berserah jek lah ..usaha memang dah usaha dah pun.

Pelanjaran yang saya dapat jika join contest besar macam ni . Network kena besar , dan juga kawan setia , dimana kawan setia ni yang susah nak dapat. Biasalah ……

Pelajaran kedua , memang bertekad habis lah ..kalau tak memang awal-awal malas nak berkempen bagai. Nak layan kerenah orang memang susah , kalau mesin senang ..

Maaf lah kalau sekarang ni link-link saya tenagh semakkan timeline,group,fanpage korang hehe Maaf sangat seminggu jek..esok last okeyh .. daa~

66 Comments

  1. hafizul 16 May 2012 Reply
  2. incik 25 February 2012 Reply
  3. akuzle ayu 25 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
      • incik 25 February 2012 Reply
  4. Rina As 24 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  5. titan 24 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  6. Bang Iwan 24 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  7. syu90 23 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  8. kakyong 23 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  9. ummiross 23 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  10. Zarul Umbrella 23 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  11. Denaihati 23 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  12. jono 23 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  13. eyriqazz 23 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  14. Myra Jay 23 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  15. bardboo 23 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  16. puan kutu 23 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  17. pharmalif 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  18. akubiomed 22 February 2012 Reply
    • bardboo 23 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  19. muazfaris 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  20. nurmisnan 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  21. yayansmum 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  22. azura 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  23. afasz 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  24. kakngah 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  25. madammondoq 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  26. hafizal 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  27. hafizal 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  28. azman 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  29. Ummi Hanie 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  30. CMRatu 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  31. anif 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  32. kimmie 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  33. Fakhruddin 22 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.