Bersih 3.0 Duduk Dan Bantah Dah Mula Dah

Bersih 3.0 Duduk dan bantah telah mula pasang kain rentangnya .. Banyak nya .. sana sini kuning …

banner bersih 3.0 duduk dan bantah

Lagi baca disini : LINK

Banyak benda nak update tapi sibuk , idea banyak .. alahai ..

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

41 Comments:

  1. lagi baik dok rumah bersihkan hati kan bee..:)

  2. Pingback: Tengok Gambar Fasha Sandha Berinai Nampak Macam …

  3. bersih di KL, saya balik kg la

  4. Bersih tak habis-habis bersih.

  5. Adooooi….
    Baru terfikir nak masuk KL esok….

  6. sekali lagi ianya bakal terjadi..
    kenapa tak dibuat di stadium?

  7. Don duduk kat rumah je tengok bola hehe..

  8. sediakan penyapu jer nak bersih-bersih..hehe..

  9. Waaaa nak sokong ke dop ni???? haha

  10. jom kita membersihkan diri……beramai2…

  11. jom kita membersihkan diri……

  12. Apa bila ada perarakan mesti ada masalah untuk memasuki pusat bandar. 🙁

  13. apsl komen di sini kelihatan pelik?

  14. habislah sure traffic jammed sana sini…… stress lah pulak dgn benda2 gini…..

  15. Bersihkan hati & fikiran adalah lebih baik..

  16. kami di hotel pun sedang sibuk buat persiapan untuk menangkis sebarang kemungkinan….

  17. tak sukanya benda-benda macam nie, menyusahkan rakyat malaysia jer…

  18. Tengah belajar2 nak buat liveblog pakai 4S ke kak? Hehehe.. Jarang akak update entri pendek macam ni.

  19. Puan ikut ke demo ni..atau saja je nak tulis posting ni untuk trafik organik kat Google..hehe

  20. Ibu Mifzal Arsyad

    tgh bayangkan peserta bersih duduk sambil pegang banner..

  21. hehe..pendeknya update.hehe
    bersih 3.0 nasib baik duduk. 🙂

  22. bersih dah jadi kotor dah
    sebab serabut org ramai

  23. harap dapat bersihkan sekali sampah sarap kat dataran merdeka.

  24. Salam,

    Lorrr tu je ke update nye bee? hehee, takpe lah uruskan mana yang penting dulu, blogging bila2 masa pun boleh 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *