Bersih 3.0 Duduk Dan Bantah Dah Mula Dah

Bersih 3.0 Duduk dan bantah telah mula pasang kain rentangnya .. Banyak nya .. sana sini kuning …

banner bersih 3.0 duduk dan bantah

Lagi baca disini : LINK

Banyak benda nak update tapi sibuk , idea banyak .. alahai ..

(Visited 2 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. puan kutu :

    lagi baik dok rumah bersihkan hati kan bee..:)

  2. bersih di KL, saya balik kg la

  3. Bersih tak habis-habis bersih.

  4. Adooooi….
    Baru terfikir nak masuk KL esok….

  5. sekali lagi ianya bakal terjadi..
    kenapa tak dibuat di stadium?

  6. Don duduk kat rumah je tengok bola hehe..

  7. sediakan penyapu jer nak bersih-bersih..hehe..

  8. Waaaa nak sokong ke dop ni???? haha

  9. jom kita membersihkan diri……beramai2…

  10. jom kita membersihkan diri……

  11. Apa bila ada perarakan mesti ada masalah untuk memasuki pusat bandar. :-(

  12. apsl komen di sini kelihatan pelik?

  13. habislah sure traffic jammed sana sini…… stress lah pulak dgn benda2 gini…..

  14. Bersihkan hati & fikiran adalah lebih baik..

  15. kami di hotel pun sedang sibuk buat persiapan untuk menangkis sebarang kemungkinan….

  16. tak sukanya benda-benda macam nie, menyusahkan rakyat malaysia jer…

  17. Tengah belajar2 nak buat liveblog pakai 4S ke kak? Hehehe.. Jarang akak update entri pendek macam ni.

  18. Puan ikut ke demo ni..atau saja je nak tulis posting ni untuk trafik organik kat Google..hehe

  19. tgh bayangkan peserta bersih duduk sambil pegang banner..

  20. hehe..pendeknya update.hehe
    bersih 3.0 nasib baik duduk. :)

  21. bersih dah jadi kotor dah
    sebab serabut org ramai

  22. harap dapat bersihkan sekali sampah sarap kat dataran merdeka.

  23. Salam,

    Lorrr tu je ke update nye bee? hehee, takpe lah uruskan mana yang penting dulu, blogging bila2 masa pun boleh 😀

Trackbacks

  1. […] susah hati den..Tiba-tiba teringat Fasha Sanda kan dah nak bernikah nih , sama tarikh dengan bersih 3.0 , 29 haribulan .. saja lah search perkembangan terbaru si Fasha Sanda yang nak bernikah dah […]

Speak Your Mind

*