Bersih 3.0 Duduk Dan Bantah Dah Mula Dah

Bersih 3.0 Duduk dan bantah telah mula pasang kain rentangnya .. Banyak nya .. sana sini kuning …

banner bersih 3.0 duduk dan bantah

Lagi baca disini : LINK

Banyak benda nak update tapi sibuk , idea banyak .. alahai ..

Search

Comments

  1. puan kutu :

    lagi baik dok rumah bersihkan hati kan bee..:)

  2. bersih di KL, saya balik kg la

  3. Bersih tak habis-habis bersih.
    ProfHariz recently posted..Lirik Tuhan Jagakan Dia Motif BandMy Profile

  4. Adooooi….
    Baru terfikir nak masuk KL esok….
    lunaticg recently posted..Blogtalk challenge: Malaysia coin cardMy Profile

  5. sekali lagi ianya bakal terjadi..
    kenapa tak dibuat di stadium?
    Mus recently posted..Video Kemeriahan Persembahan Tarian Di Atas LepaMy Profile

  6. Don duduk kat rumah je tengok bola hehe..

  7. sediakan penyapu jer nak bersih-bersih..hehe..
    dzuandiey recently posted..sekeh juga kucing ni!My Profile

  8. Waaaa nak sokong ke dop ni???? haha
    Hafizul recently posted..Happy Birthday Owner DenaihatiMy Profile

  9. jom kita membersihkan diri……beramai2…
    hafizal recently posted..Akhirnya Terjawab…Penganti ketua jurulatih badminton negaraMy Profile

  10. jom kita membersihkan diri……
    hafizal recently posted..Akhirnya Terjawab…Penganti ketua jurulatih badminton negaraMy Profile

  11. Apa bila ada perarakan mesti ada masalah untuk memasuki pusat bandar. :-(
    akubiomed recently posted..Day 2: belajar buat produk halal air Soya, Taufufa dan Tauhu kerasMy Profile

  12. apsl komen di sini kelihatan pelik?

  13. habislah sure traffic jammed sana sini…… stress lah pulak dgn benda2 gini…..
    sha recently posted..Samsung Global Blogger (Audition Video)My Profile

  14. Bersihkan hati & fikiran adalah lebih baik..
    anif recently posted..Harga Sony Playstation Vita (PS Vita) DiumumkanMy Profile

  15. kami di hotel pun sedang sibuk buat persiapan untuk menangkis sebarang kemungkinan….
    azmanisma recently posted..Jangan Panik Jika Bandwidth Exceed LimitMy Profile

  16. tak sukanya benda-benda macam nie, menyusahkan rakyat malaysia jer…
    kayrul recently posted..Badan Kecik Keinginan BesarMy Profile

  17. Tengah belajar2 nak buat liveblog pakai 4S ke kak? Hehehe.. Jarang akak update entri pendek macam ni.
    Hazmin Hamudin recently posted..Keputusan Penuh Anugerah Astro Arena 2012My Profile

  18. Puan ikut ke demo ni..atau saja je nak tulis posting ni untuk trafik organik kat Google..hehe
    MyKeyPad recently posted..TIPS MWB:CARA LAPOR BLOG MWB COPY PASTEMy Profile

  19. tgh bayangkan peserta bersih duduk sambil pegang banner..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Gaji Minimum Pekerja Sektor SwastaMy Profile

  20. hehe..pendeknya update.hehe
    bersih 3.0 nasib baik duduk. :)
    Ikhtiar Shah recently posted..Tawaran Pengajian Diploma & Sarjana Muda Tahfiz Al-Quran Secara PercumaMy Profile

  21. bersih dah jadi kotor dah
    sebab serabut org ramai
    Terbelog recently posted..Panduan Membeli DSLR Untuk NewbieMy Profile

  22. harap dapat bersihkan sekali sampah sarap kat dataran merdeka.

  23. Salam,

    Lorrr tu je ke update nye bee? hehee, takpe lah uruskan mana yang penting dulu, blogging bila2 masa pun boleh :D
    yanmie recently posted..iPhone 4S Akhirnya Menjadi MilikkuMy Profile

Trackbacks

  1. [...] susah hati den..Tiba-tiba teringat Fasha Sanda kan dah nak bernikah nih , sama tarikh dengan bersih 3.0 , 29 haribulan .. saja lah search perkembangan terbaru si Fasha Sanda yang nak bernikah dah [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: