Bersantai di teluk kemang port dickson

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Menghabiskan cuti sekolah di tepi pantai teluk kemang port dickson , saja habiskan waktu disini , nak jalan jauh-jauh no bajet lorrr …
image

Kami 3 keluarga share duit sewa apartment , harga baik punya …

Nak info ke ? Nanti la ….

update live saja ni .. bye2 lepas maghrib nak bbq tepi pantai … siyokk …

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

9 thoughts

  1. Ari tu baru je bercuti dekat dengan teluk kemang. Sedara-mara pun ada kat situ gak, jadi ajak deme bbq sekali. best gak la, lagi2 bbq dengan bakal besan.. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *