Bersantai di teluk kemang port dickson

Bersantai di teluk kemang port dickson

Menghabiskan cuti sekolah di tepi pantai teluk kemang port dickson , saja habiskan waktu disini , nak jalan jauh-jauh no bajet lorrr …
image

Kami 3 keluarga share duit sewa apartment , harga baik punya …

Nak info ke ? Nanti la ….

update live saja ni .. bye2 lepas maghrib nak bbq tepi pantai … siyokk …

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

9 Comments


  1. Panorama matahari senja di pinggir pantai sangat indah dan romantis
    Selamat menikmati Puan ..

  2. Ari tu baru je bercuti dekat dengan teluk kemang. Sedara-mara pun ada kat situ gak, jadi ajak deme bbq sekali. best gak la, lagi2 bbq dengan bakal besan.. :p

  3. lepas ni nak pi Port Dickson plak la…. sewa rumah rehat tnb… itupun kalau dapat…tp biras ckp sana airnya kotor… betul ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *