Bersantai di teluk kemang port dickson

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Menghabiskan cuti sekolah di tepi pantai teluk kemang port dickson , saja habiskan waktu disini , nak jalan jauh-jauh no bajet lorrr …
image

Kami 3 keluarga share duit sewa apartment , harga baik punya …

Nak info ke ? Nanti la ….

update live saja ni .. bye2 lepas maghrib nak bbq tepi pantai … siyokk …

Comments

  1. rajin bbq kan bee n family. mmg best pun.. bahan2 beli situ je ye

  2. Panorama matahari senja di pinggir pantai sangat indah dan romantis
    Selamat menikmati Puan ..

  3. Ari tu baru je bercuti dekat dengan teluk kemang. Sedara-mara pun ada kat situ gak, jadi ajak deme bbq sekali. best gak la, lagi2 bbq dengan bakal besan.. :p

  4. selamat bercuti pbee. pd banyak pantai best-best. tunggu gambar bbq….heee

  5. betullah. jarang dah pergi sana dah.

  6. Selamat bercuti bersama keluarga.

  7. lepas ni nak pi Port Dickson plak la…. sewa rumah rehat tnb… itupun kalau dapat…tp biras ckp sana airnya kotor… betul ke?

Trackbacks

  1. […] pertama sampai , letak beg dan terus ke pantai teluk kemang untuk mandi manda , malam nya balik dan bersiap untuk BBQ .. Saya kemana pun suka bbq tepi pantai , rilek je rasanya […]

Speak Your Mind

*