Bersantai di teluk kemang port dickson

Menghabiskan cuti sekolah di tepi pantai teluk kemang port dickson , saja habiskan waktu disini , nak jalan jauh-jauh no bajet lorrr …
image

Kami 3 keluarga share duit sewa apartment , harga baik punya …

Nak info ke ? Nanti la ….

update live saja ni .. bye2 lepas maghrib nak bbq tepi pantai … siyokk …

About puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.
This entry was posted in Destinasi and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Bersantai di teluk kemang port dickson

  1. Pingback: Tiara Beach Resort @ BEST WESTERN Prima Inland Sea Resort | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

  2. Ummi Hanie says:

    rajin bbq kan bee n family. mmg best pun.. bahan2 beli situ je ye

  3. Rina says:

    Panorama matahari senja di pinggir pantai sangat indah dan romantis
    Selamat menikmati Puan ..

  4. Bidadari says:

    Ari tu baru je bercuti dekat dengan teluk kemang. Sedara-mara pun ada kat situ gak, jadi ajak deme bbq sekali. best gak la, lagi2 bbq dengan bakal besan.. :p

  5. Denaihati says:

    selamat bercuti pbee. pd banyak pantai best-best. tunggu gambar bbq….heee

  6. titan says:

    betullah. jarang dah pergi sana dah.

  7. akubiomed says:

    Selamat bercuti bersama keluarga.

  8. Zie Fauzi says:

    lepas ni nak pi Port Dickson plak la…. sewa rumah rehat tnb… itupun kalau dapat…tp biras ckp sana airnya kotor… betul ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *