Bersantai di teluk kemang port dickson

Menghabiskan cuti sekolah di tepi pantai teluk kemang port dickson , saja habiskan waktu disini , nak jalan jauh-jauh no bajet lorrr …
image

Kami 3 keluarga share duit sewa apartment , harga baik punya …

Nak info ke ? Nanti la ….

update live saja ni .. bye2 lepas maghrib nak bbq tepi pantai … siyokk …

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

9 Comments:

  1. Pingback: Tiara Beach Resort @ BEST WESTERN Prima Inland Sea Resort | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

  2. rajin bbq kan bee n family. mmg best pun.. bahan2 beli situ je ye

  3. Panorama matahari senja di pinggir pantai sangat indah dan romantis
    Selamat menikmati Puan ..

  4. Ari tu baru je bercuti dekat dengan teluk kemang. Sedara-mara pun ada kat situ gak, jadi ajak deme bbq sekali. best gak la, lagi2 bbq dengan bakal besan.. :p

  5. selamat bercuti pbee. pd banyak pantai best-best. tunggu gambar bbq….heee

  6. betullah. jarang dah pergi sana dah.

  7. Selamat bercuti bersama keluarga.

  8. lepas ni nak pi Port Dickson plak la…. sewa rumah rehat tnb… itupun kalau dapat…tp biras ckp sana airnya kotor… betul ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *