Bersama Blogger Hebak ! Ben Ashaari & Bro Framestone

Share

Saya sebagai blogger baru , rasa segan ya amat jumpa blogger hebak di bawah ni .. adoiyaii .. malu-malu juga di buatnya.Kali pertama jumpa Ben Ashaari , kali ke – 2 kot jumpa Bro Framestone tu. Sempat juga beramah tamah dengan wife Ben Ashaari , peramah dia.. nice.

Ben ashaari dan Puanbee

Dua-dua blogger ni Ben Ashaari dan Bro Framestone ada kisah tersendiri dalam hati saya :). Ada benda nak di buat tadi dengan diorang , gambar Bro Framestone lupa pula nak snap , kenapa tah rasa segan nak keluarkan camera tadi , tu semua disebabkan oleh perasaan malu dengan blogger hebak lah tu , heheh ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

53 Comments:

  1. hebak hebak…bee buzy ke skang..?

  2. Best2 dpt jmpa blogger2 hebat.

  3. mesti ada projek baik punya ni, mcm mana pun semua tu mmg hebat2 la..byk pengalaman

  4. wahh bestnya dapat lepak dengan mereka

  5. wah hebat, haha sebab dapat met broframestone dan Ben

  6. wahh, puan bee, apa yang dibualkan tu? Seronok kalau berjumpa dengan blogger2 berkongsi sesuatu yang berfaedah kan?:)

  7. apa projek tu kak? tak sabar nak tahu..

  8. wah ni memang betul2 hebak!

  9. Blogger sama2 hebat

  10. tahun baru ni…nampak bee makin menyerlah….bagus..teruskan… πŸ˜‰

  11. wah bee..

    buat projek dgn blogger hebak… tahniah…

    kalo kakyong agi ah rasa kecik bebenor..

  12. Apabila berhadapan blogger hebat memang lah kelu lidah. πŸ™‚

  13. ape yerrrr projek blogger2 hebak ni… klu nis dok kl lagik buleh juge tumpang mncelah tp nis x hebak sgt :p

  14. org hebak mesti jumpak dengan org2 yg hebak.hihi..

  15. banyak nye sesi appointment puan bee dengan blogger2 ni hhe

  16. jumpa blogger hebak bincang projek hebak gok la tu… hehe.

  17. Buat ape tu PnBee jumpa diorang ni sume?

  18. Seronoknya Puan Bee Kita. Lihat sahajalah senyumannya….Heeheheh, Ermmm Bro Tu Pakai Jam Ke Apa tu P. Bee,

    • haha nampak sampai ke jam ek azie , maaf sangat le ..akk tk pandang pulak jam ben tu . malu ler sgt katakan ..

      senyum tu dekat 5 minit juga si bro tu nak snap lambat bebenor hikss

  19. waa bee hebaknya dapat jumpa blogger hebak..

  20. hebak2 belaka!

  21. apabila semua nak rendah diri…hehe….. tahniah kerana berjaya jumpa depa semua..

    erkkkk, bro ni semua events nak gi.

  22. Makin tuff badan Ben ni yer hehehe…main besi hari2 kut..dio meme hebakk!

  23. Wahaha.. blogger hebat berjumpa blogger hebat! πŸ˜€

  24. blogger blogger power semua nih, πŸ™‚

  25. xde sape2 pun berani nak amik pic dengan bro…

    yang single2 je berani nk bergambar dengan bro he…23x

  26. hoho..blogger-blogger berani nih..hehe

  27. Jebeng Otaiβ„’

    mesti ade yg dibincangkan ni..hehe

  28. abg ben duk kat putrajaya (kalau tak silap la)
    la 1 je pic kak?

  29. mesti ada projek besar ni yer…ce citer…hehe..
    ala..bee pun hebat apa! seyes!

  30. fulamak jumpa ben ashaari la..bertuah puan bee…
    dia duk kat mana?

  31. blogger hebat dengan blogger hebat.
    memang nampak malu2 dlm gambar tu…he he

  32. Bee pun hebat jgk… πŸ™‚

  33. wahh lepak ngan bro framestone n bro ben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *