Ben ashaari dan Puanbee

Bersama Blogger Hebak ! Ben Ashaari & Bro Framestone

Saya sebagai blogger baru , rasa segan ya amat jumpa blogger hebak di bawah ni .. adoiyaii .. malu-malu juga di buatnya.Kali pertama jumpa Ben Ashaari , kali ke – 2 kot jumpa Bro Framestone tu. Sempat juga beramah tamah dengan wife Ben Ashaari , peramah dia.. nice.

Ben ashaari dan Puanbee

Dua-dua blogger ni Ben Ashaari dan Bro Framestone ada kisah tersendiri dalam hati saya :). Ada benda nak di buat tadi dengan diorang , gambar Bro Framestone lupa pula nak snap , kenapa tah rasa segan nak keluarkan camera tadi , tu semua disebabkan oleh perasaan malu dengan blogger hebak lah tu , heheh ..

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

53 thoughts to “Bersama Blogger Hebak ! Ben Ashaari & Bro Framestone”

    1. haha nampak sampai ke jam ek azie , maaf sangat le ..akk tk pandang pulak jam ben tu . malu ler sgt katakan ..

      senyum tu dekat 5 minit juga si bro tu nak snap lambat bebenor hikss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *