Apr
2012

Bermula Dengan Premium Beautiful

Semalam punya cerita , akhirnya saya dah pun menjadi salah seorang pengguna Premium Beautiful , dari tahun lepas si ayu jamal ajak join bisnes ni , tapi al-maklumlah .. saya tak banyak duit kot nak beli Premium Beautiful ni.. Sampai lah ……. semalam , Ayu Jamal datang ke rumah tanpa cakap apa-apa , sekali dia beri saya guna Premium Beautiful dan tolong buat testimoni , sambil tu dia dah daftarkan nama saya sebagai pengedar , di sebalik semua tu .. saya rasa .. ermm tak pe lah .. saya cuba Premium Beautiful dan akan memberi testimoni paling jujur dan terbaik yang saya boleh cakap disini ..Insyallah ..

Kalau ada yang nak membeli tu syukur lah .. Rezeki tuhan bagi kan .. dari saya duk tulis benda-benda tak mendatangkan faedah untuk diri saya dan keluarga saya tu .. adalah lebih baik saya cuba berbisnes Premium Beautiful. Malas dah nak bergantung harap pada syarikat-syarikat iklan.

Semua semangat ni saya dapat dari Denaihati juga.. dia gunakan blognya untuk berbisnes .. saya pun nak buat gitu …

Setakat ni baru pakai 2 hari :

Hari pertama : Pakai jam 3 petang semalam , tak de rasa apa sangat pun … org kata ketat , senak dan susah nak pakai .. dan saya kata  memang susah nak pakai , senak sikit tang perut , untuk seluar tu tak rasa ketat apa sangat pun biasa saja. Untuk corset bahagian atas pun masih ok dan tak rasa sendat senak tu .. cuma corset bahagian pinggang memang agak senak .. lagi-lagi kalau nak duduk di bahagian memandu .. perghh tertekan perut …

Malam saya nak tidur , pakai juga 3 bahagian corset premium beautiful ni , tapi tak boleh tidur .. so saya buka corset tengah dan pakai corset atas dan corset seluar je , baru selesa tidur ….. tapi .. bila buka dah rasa tak sedap ..

Tak sangka sedap pulak badan pakai Corset Premium Beautiful ni , siyesss saya pernah pakai bermacam jenis corset , semasa saya dalam berpantang dan konon-konon nak jaga badan dedulu lah .. tapi rimas dan agak kecewa , bila corset yang di beli cepat sangat merenggang dan juga koyak …

Bangun pagi , saya buka nak mandi kan .. walaupun tak rasa apa2 kesakitan ketika pakai corset seluar tu … tapi bila buka peha rasa sengal-sengal .. Ok .. dalam kepala saya fikir … mungkin sebab fungsi FIR nya sedang bertindak ….

Hari kedua : Adalah hari ni ..Masih pakai lepas subuh tadi … sehingga sekarang , senang je pakainya .. cuma kalau nak terkucir kena rajin lah sikit .. orang yang kuat minum air macam saya ni , kejap-kejap nak pergi ke rest room , alahai ….

P/S: Nak ambik gambar tapi tak de jurugambar .. haha tunggu lah nanti-nanti .. tak berani promo lebih2 tunggu testimoni lain dari saya.

Apa pun terima kasih AYUJAMAL kerana sponsor yang telah di buat ..

Nak cuba Corset Premium Beautiful ?

Puanbee Email : tie2kay@gmail.com

Search

36 thoughts on “Bermula Dengan Premium Beautiful

  1. salam puan, maaf la nak tegur sikit ni..gambar korset pb n details tu saya yg buat n ada dalam website saya so rasanya tak elok puan ambil mcm tu je tanpa kredit pada sayakan..please la, sama2 cari makan dlm biz ni ye so please be more creative n original!

  2. Sy pun dah pakai setahun..selesanya sampai rs sayang nk bukak..sekarang dah ada set kedua..alhamdulillah, byk dah sakit boleh heal, sbb kalau dulu asik bergantung kat ubat..yg best tu, tak kira la bdn kita beso or papan sekali pun, once pakai, mmg terbentung shape..mcm puan bee kata, bkan lah nk tunjuk sgt,, tp lebih pd keyakinan diri sndri..bila terserlah kat air muka..org tgok kita, kita senyum jewww… :-))
    Elly Erlida recently posted..1 Syawal 2012 + PREMIUM BEAUTIFUL..!!My Profile

    • corset PB ni tak rase rimas n tak rase panas sis,,,seronok pakai,,,leh cool kan badan kite walaupun kite ni bersukan ..=) sy dah pakai 3 minggu,,alhamdulilah,,,best sgt,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge