Bermain Dengan Instagram

Hari ni hari yang paling “M”. Bosan semacam jer rasanya .. tapi meh sini nak kongsi-kongsi .. ye lah bukan semua orang ada instagram kan , so korang tak nampak saya selalu update gambar di sana. Sesiapa saja yang suka main edit-edit gambar ni boleh lah cuba Intagram , best tau …

instagram

Gambar makanan pun jadi , gambar makanan ketika sambut hari jadi anak buah yang saya hantar dan ambik dari sekolah agama setiap hari … gambar tuan punya badan ada , tapi maknya tak benarkan lah tayang di media sosial , so simpan..

instagram

Gambar di atas , ketika menghantar una dan menunggu si kakak habis mengaji , comel tengok budak-budak berikrar .. bukan ikrar rukun negara , tapi ikrar jadi muslimah dan muslimat yang soleh dan solehah.

instagram

Gambar di atas tau lah sapa kan .. Laila bee.. memang gambar dia yang banyak pun…

instagram

Gambar di atas , pemandangan Kuala Lumpur di ambil dari banggunan setinggi 18 tingkat. Rumah kakak saya ..

air di tapis

Gambar di atas , gambar kakak ambil air dari mesin tapis air , cantik sangat rasanya , sekarang ni , saya dah malas masak air bagai .. boleh pulak tuk penghulu letak mesin tapis air di depan surau dekat rumah , memang orang sini semua tuju beli air disitu lah .. murah pun ya .. RM0.50 saja tuk 5L

instagram

Akhir sekali , sangat sweet .. gambar una mengaji dengan atuk. Atuk panggilan pada ustaz yang ajar diorang .. disebabkan hari-hari tunggu una dan kakak mengaji , laila tu pun dah boleh hafal al-fatihah..

32 Comments

  1. Terbelog 6 May 2012 Reply
  2. puan kutu 5 May 2012 Reply
  3. Ikhtiar Shah 3 May 2012 Reply
  4. incik 1 May 2012 Reply
  5. akubiomed 1 May 2012 Reply
  6. Hazmin Hamudin 30 April 2012 Reply
  7. kayrul 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 April 2012 Reply
    • akubiomed 1 May 2012 Reply
  8. hafizul 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 April 2012 Reply
      • Hafizul 30 April 2012 Reply
    • akubiomed 1 May 2012 Reply
  9. kakngah 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 April 2012 Reply
  10. azura 29 April 2012 Reply
  11. ummiross 29 April 2012 Reply
  12. Jebeng Otai™ 29 April 2012 Reply
  13. titan 29 April 2012 Reply
  14. Joblogger 29 April 2012 Reply
  15. azmanisma 29 April 2012 Reply
  16. Azie 29 April 2012 Reply
  17. mrs.yie 29 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 April 2012 Reply
      • mrs.yie 29 April 2012 Reply
  18. Ibu Mifzal Arsyad 29 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 April 2012 Reply
  19. Ummi Hanie 29 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 April 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.