Beras 1 Malaysia – Kedai Rakyat 1 Malaysia

Share

Baru cuba produk pertama Kedai Rakyat 1 Malaysia iaitu beras 1 Malaysia … hehehe .. berasnya oklah .. RM12 untuk 5 kilo , saya beli kampit kecil dulu nak cuba takut beras tak elok , sebab biasanya kalau beras yang berharga RM12 Untuk 5 kilo ni , tak cantik sangat .. banyak beras patah-patah dan sebagainya , tapi ..

Beras 1 Malaysia ok , putih ..tak de beras yang patah-patah tu , tak lembik..so ok .. boleh beli lagi πŸ™‚

beras 1 malaysia

“Pelanggan di dahulukan , kualiti di utamakan ” ada apa tak kena ke dengan tagline ni ? rasa semacam jek..
beras 1 malaysia 1

Nak cuba bandingkan harga barang kedai rakyat 1 Malaysia ni pulak lah ..layan ……

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

29 Comments:

  1. kedai 1 malaysia guna produk yg sama dgn jenama lain..cuma penggunaan jenama tu dh xder..

    30% harga brg adalah dari penjenamaan ( marketing ).. πŸ™‚

  2. kedai 1 malaysia ni tak banyak..tempat-tempat yang ramai penduduk aje yang ada…macam ditempat saya ni masih belum ada lagi..

  3. boleh coba next time πŸ˜‰

  4. Memang murah harganya tu, boleh dicuba nanti.

  5. Dekat tempat saya tidak ada kedai 1 Malaysia. Barangan keperluan biasanya saya majoriti beli dikedai runcit kerana harganya dibandingkan dengan Hipermarket jauh berbeza.

  6. macam pelik je bunyi pelanggan didahulukan, kualiti diutamakan.. πŸ˜€
    kalaulah beras tak kualiti, cepat2 condemn, masuk blog
    ada ke patut kalau beras tak elok jual..hehe orang dh boleh nilai sekarang..

  7. Boleh try jugak ni.

  8. Assalam, baguslah macam tu kak Bee, sedap juga tu… saya sokong dengan tagline akak tu “pelanggan didahulukan, kualiti diutamakan”… heheheh… >.<

  9. Assalam, baguslah macam tu kak Bee… saya sokong dengan tagline akak tu “pelanggan didahulukan, kualiti diutamakan”… heheheh… >.<

  10. kat tempat saya xda kedai 1 malaysia ni, kalau ada boleh cuba juga

  11. tak jumpa lagi kat banting nih..

  12. kat Ipoh ni kat mana letak kedai 1 malaysia tah… x pernah jumpa lagi… hahhaa… πŸ˜‰

  13. wow….kalau ada kat kulai ni nak gak cari….sekampit…

  14. tak pernah rasa lagi.. Balik nanti nak cuba juger..

    Bee.. bukan beras patah2 tapi beras hancur org panggil.. hik3
    jgn mara aahhhh

  15. ooh…beras 1 m’sia pon ada jgk ea..bru tau..

  16. saya pun beli beras 1 Msia…memang cantik ahh setakat nih…

  17. kat pasaraya saya ada tepung gandun 1Malaysia RM1.35 sen, tak silap nama tepung tu cap tanjung kot…

    • tapi senang nak kenal bila ada label 1 Malaysia , kita tau lah produk tu telah di beri subsidi oleh kerajaan kan , nak di bandingkan dulu2 , tepung , gulu minyak subsidi kita tak tahu mana satu , dan secara tk langsung rakyat tk perasan pun guna atau tk guna produk subsidi tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *