Berapa Harga Samsung Galaxy Beam ?

Pertama kali nampak iklan Samsung Galaxy Beam di kaca televisyen , agak -agak berapa harga galaxy beam ni ye ? , oooo mak aih !!! canggih sungguh , terpaku , tergoda .. terkujat dek kerana Samsung Galaxy Beam ada projector mini di dalamnya , boleh di jadikan lampu juga .. Zaman semakin canggih. Dua atau tiga bulan lagi entah applikasi apa yang akan di sumbatkan ke dalam ” Telefon tangan ” kita. Semuanya dalam gemgaman , canggih dan maju.

harga samsung galaxy beam

Teringin nak dapatkan telefon jenama samsung sebiji , waaaa.. tetapi ye lah kehendak tak perlu di penuhi sangat kan. Saya cuba cari maklumat harga samsung galaxy beam ni di internet , semua kurang tepat lagi , tetapi di antara RM1161 ke RM1499. Ada juga yang menganggarkan dari RM 1,600 ke RM1,800 .. Boleh tahan harganya.

Tetapi jika di lihat dari fungsi projector mini nya , haruslah target jualan tertumpu kepada orang yang bekerja .. orang yang selalu membuat perbentangan , ianya menjadi mudah sebab tak perlu usung projector lagi. Suami saya sendiri pun sesuai ni , kerana dia selalu kena ambil gambar tapak projek dan buat pembentangan sikit-sikit. Blogger sesuai tak ? ah .. tapi peduli apa ? kalau dah suka tu .. ahaks…

harga samsung galaxy beam

Kelebihan yang terdapat di dalam galaxy bean ni sama je dengan telefon pintar yang lain , cuma projector mini dan fungsi torch light aje yang lain.. Sebenarnya saya tengok iklan tu dengan penuh kusyuk sampai tak terkata , dah habis iklan saya cuma mampu geleng kepala , kerana bayangkan teknologi yang semakin canggih dan tak terkejar ni. Dulu duk gila samsung galaxy s11 , pastu iPhone4s , dah la ni samsung galaxy beam pulak..

UPDATE : HARGA RASMI DARI SAMSUNG MALAYSIA – RM1599

Sumber : http://amanz.my/2012/03/pandang-pertama-samsung-galaxy-beam-telefon-pintar-dengan-projektor/

Comments

  1. Kat kedai sy tengok tempohari ada yang dah offer RM1499
    shraqs recently posted..Tips Melindungi Akaun Google AdSenseMy Profile

  2. mmg terpegun kejap masa tgk phone ni jadi lampu suluh n projector… tp cheq tetap chentakan iPhone…. mwahhhh…… hahahha :p
    Ummi Hanie recently posted..10 entri terbaik DenaihatiMy Profile

  3. tunggu pengumunan rasmi…hehehe
    kimmie recently posted..Wordless Wednesday 34: Cara baru memasak menu di hari raya.My Profile

  4. Kawe mmg minat dgn design Samsung nie. Smart ehhh.. Tu yg Apple sakit ati dan saman depa :D
    Dulu Lain Sekarang Lain recently posted..BookFest @ Malaysia 2012, KLCCMy Profile

  5. Hari tu pun tengok iklan Samsung Galaxy Beam ni terasa kagum jugak. Tapi kalau nak ikut sangat teknologi telefon ni memang tak larat la kak. Berhabis duit la jawabnya.
    Hazmin Hamudin recently posted..Wordless Wednesday | Sepetang di LebuhrayaMy Profile

  6. tak amik tahu betul kutu pasal hp canggih2 nie.nmpk sgt ketinggalan.kehkeh
    puan kutu recently posted..Seminggu Berhari RayaMy Profile

  7. hehe..kalau psl teknologi smartphone ni bee..mmg x terkejar kita…dengan teknologinya..dengan harga yg perlu dibayar lagi kan..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Permohonan e-GTukar Sesi Januari 2013My Profile

  8. Bee, sama la kita. Bila tengok iklan phone baru ni, mmg tertarik dengan feature mini projector tu!
    Qaseh Gifts recently posted..Selamat Hari Kemerdekaan ke 55! / Happy 55th Merdeka!My Profile

  9. saya juga minat Samsung Galaxy Beam sebab boleh diguna sebagai mini projektor. Selain memaparkan slaid, ia juga boleh diguna untuk memaparkan gambar serta video. Cayalah Samsung.
    iAwani recently posted..Update Nokia Belle Refresh Dilepaskan Untuk Pemilik SymbianMy Profile

  10. hehe..memang canggih la sekarang ini..rasa nak beli jer..tungguh income blog berjuta-juta dulu lah..hahaha
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #21 – Tenaga Batin Cap AyamMy Profile

  11. iklan di TV tu memang menarik hp ni
    beckhr00y recently posted..Senarai Produk Samsung Mahu Di Ban AppleMy Profile

  12. Memang hebat gajet ini tetapi tidak tahu berapa lama ketahanan untuk project serta jangka masa bateri boleh bertahan.
    akubiomed recently posted..10 entri terbaik Denaihati pilihan AkuBiomedMy Profile

  13. wohooo.. tgh berangan ni p riding lepak2 tgk movie.. hik3
    nurmisnan recently posted..10 ENTRI TERBAIK DENAIHATIMy Profile

  14. tak larat rasanya pakai telefon pintar lagi… he he he, sedangkan iPad dan tab ni pun masih tak diterokai sepenuhnya lagi.
    Mama Murai recently posted..Tips agar cinta bertahan lamaMy Profile

  15. yg best integrasi android dgn projector..tgk wayang pon syok gak.. :)
    Jebeng Otai™ recently posted..Teknik Balikkan Cahaya FlashMy Profile

  16. dah tgk dengan mata kasar.. rakan guru yg beli.. memang best la.. teracun dah ni… hehe..
    cmratu recently posted..10 entri terbaik DenaihatiMy Profile

  17. Kalau dah berkenan sambar je pbee. Funtion ni memang belun ada kat mana2 hp.
    Denaihati recently posted..Bonus Raya Aidilfitri 2012My Profile

  18. pehh..siapa ada beli? pinjam sattt..
    titan recently posted..Kenali blogger kacak bawah tanah – Multees.comMy Profile

  19. Harga rasmi dari Samsung Malaysia – RM1599.
    anif recently posted..Ancaman Penipuan Melalui SMSMy Profile

  20. persoalan saya satu jer, lampu dia x panas ke, terbakar ker, nanti kalau tukar lampu mahal x? Pastu berapa pembesaran imej yg boleh dilakukan? Bateri tahan x?

Trackbacks

  1. […] article: Berapa Harga Samsung Galaxy Beam ? Jom Usha Yang Bawah Nie Lak!Kasut budak comel-comel32 Tahun Tak JumpaMenu Istimewa Hari Raya […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge