Berapa Harga Samsung Galaxy Beam ?

Pertama kali nampak iklan Samsung Galaxy Beam di kaca televisyen , agak -agak berapa harga galaxy beam ni ye ? , oooo mak aih !!! canggih sungguh , terpaku , tergoda .. terkujat dek kerana Samsung Galaxy Beam ada projector mini di dalamnya , boleh di jadikan lampu juga .. Zaman semakin canggih. Dua atau tiga bulan lagi entah applikasi apa yang akan di sumbatkan ke dalam ” Telefon tangan ” kita. Semuanya dalam gemgaman , canggih dan maju.

harga samsung galaxy beam

Teringin nak dapatkan telefon jenama samsung sebiji , waaaa.. tetapi ye lah kehendak tak perlu di penuhi sangat kan. Saya cuba cari maklumat harga samsung galaxy beam ni di internet , semua kurang tepat lagi , tetapi di antara RM1161 ke RM1499. Ada juga yang menganggarkan dari RM 1,600 ke RM1,800 .. Boleh tahan harganya.

Tetapi jika di lihat dari fungsi projector mini nya , haruslah target jualan tertumpu kepada orang yang bekerja .. orang yang selalu membuat perbentangan , ianya menjadi mudah sebab tak perlu usung projector lagi. Suami saya sendiri pun sesuai ni , kerana dia selalu kena ambil gambar tapak projek dan buat pembentangan sikit-sikit. Blogger sesuai tak ? ah .. tapi peduli apa ? kalau dah suka tu .. ahaks…

harga samsung galaxy beam

Kelebihan yang terdapat di dalam galaxy bean ni sama je dengan telefon pintar yang lain , cuma projector mini dan fungsi torch light aje yang lain.. Sebenarnya saya tengok iklan tu dengan penuh kusyuk sampai tak terkata , dah habis iklan saya cuma mampu geleng kepala , kerana bayangkan teknologi yang semakin canggih dan tak terkejar ni. Dulu duk gila samsung galaxy s11 , pastu iPhone4s , dah la ni samsung galaxy beam pulak..

UPDATE : HARGA RASMI DARI SAMSUNG MALAYSIA – RM1599

Sumber : http://amanz.my/2012/03/pandang-pertama-samsung-galaxy-beam-telefon-pintar-dengan-projektor/

(Visited 6 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. Kat kedai sy tengok tempohari ada yang dah offer RM1499

  2. mmg terpegun kejap masa tgk phone ni jadi lampu suluh n projector… tp cheq tetap chentakan iPhone…. mwahhhh…… hahahha :p

  3. tunggu pengumunan rasmi…hehehe

  4. Kawe mmg minat dgn design Samsung nie. Smart ehhh.. Tu yg Apple sakit ati dan saman depa 😀

  5. Hari tu pun tengok iklan Samsung Galaxy Beam ni terasa kagum jugak. Tapi kalau nak ikut sangat teknologi telefon ni memang tak larat la kak. Berhabis duit la jawabnya.

  6. tak amik tahu betul kutu pasal hp canggih2 nie.nmpk sgt ketinggalan.kehkeh

  7. hehe..kalau psl teknologi smartphone ni bee..mmg x terkejar kita…dengan teknologinya..dengan harga yg perlu dibayar lagi kan..

  8. Bee, sama la kita. Bila tengok iklan phone baru ni, mmg tertarik dengan feature mini projector tu!

  9. saya juga minat Samsung Galaxy Beam sebab boleh diguna sebagai mini projektor. Selain memaparkan slaid, ia juga boleh diguna untuk memaparkan gambar serta video. Cayalah Samsung.

  10. hehe..memang canggih la sekarang ini..rasa nak beli jer..tungguh income blog berjuta-juta dulu lah..hahaha

  11. iklan di TV tu memang menarik hp ni

  12. Memang hebat gajet ini tetapi tidak tahu berapa lama ketahanan untuk project serta jangka masa bateri boleh bertahan.

  13. wohooo.. tgh berangan ni p riding lepak2 tgk movie.. hik3

  14. tak larat rasanya pakai telefon pintar lagi… he he he, sedangkan iPad dan tab ni pun masih tak diterokai sepenuhnya lagi.

  15. yg best integrasi android dgn projector..tgk wayang pon syok gak.. :)

  16. dah tgk dengan mata kasar.. rakan guru yg beli.. memang best la.. teracun dah ni… hehe..

  17. Kalau dah berkenan sambar je pbee. Funtion ni memang belun ada kat mana2 hp.

  18. pehh..siapa ada beli? pinjam sattt..

  19. Harga rasmi dari Samsung Malaysia – RM1599.

  20. persoalan saya satu jer, lampu dia x panas ke, terbakar ker, nanti kalau tukar lampu mahal x? Pastu berapa pembesaran imej yg boleh dilakukan? Bateri tahan x?

Trackbacks

  1. […] article: Berapa Harga Samsung Galaxy Beam ? Jom Usha Yang Bawah Nie Lak!Kasut budak comel-comel32 Tahun Tak JumpaMenu Istimewa Hari Raya […]

Speak Your Mind

*