Beauty Consultant Produk Mary Kay Disini

Sponsor post penaja kontest hari raya puanbee.com 🙂
semua penaja boleh tengok disini , sama ada blog penaja semua dah buat sponsor post atau belum ye , kalau tak sempat selesai saya update lepas raya ..

berbalik kepada sponsor kali ini yang menaja Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 kepada peserta bertuah kali ini adalah admin kepada blog Tetikusrusak.net

Juenita nama beliau , so korang boleh lah mula berkawan dan berkenalan dengan juenita ni , wanita berkerjaya dan rajin mencari side income dengan menjadi pengedar produk mary kay , saya suka dan tabik wanita begini berusaha dan terus berusaha untuk berjaya dan mengubah cara hidup … Untuk menambah keyakinan korang , sila tatap wajah Juenita selaku Beauty Consultant untuk produk Mary Kay

Berminat untuk Beauty Consultant Mary kay ?
Berminat untuk Beauty Consultant Mary kay ?

saya sendiri tertarik dengan produk mary kay ini selepas baca dan tengok gambar disini wah wanita kalau dah berjaya dan mempunyai pendapatan , memang berseri-seri tak percaya ? sila lah klik pautan di atas ..
Rangkaian barangan mary kay terdiri daripada CUSTOMISED SKIN CARE, ANTI-AGEING SET, WHITENING SYSTEM, ACNE-PRONE SKIN, Skin Supplements, LIP AND EYE CARE & COSMETICS, BODY CARE COLLETION, & FRAGRANCE

“Kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan yang lumayan menjadi “beauty Consultant” dalam bidang mary kay, boleh la emelkan kepada juanitaasani@yahoo.com dengan tajuk “Berminat untuk Beauty Consultant”

Saya mencari suri rumah yang bersungguh-sungguh untuk menjana pendapatan dalam bisnes Mary Kay. Modal serendah RM180 dan anda mampu mengubah nasib keluarga anda.

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum sehingga mereka mengubah keadaan yang ada pada diri mereka sendiri. (Surah Ar-Ra’d, ayat 11)”

Jaminan produk Mary Kay ialah satu bukti kepada kualiti tinggi semua produk Mary Kay. Ia dicipta sebegitu rupa supaya anda boleh berasa yakin bahawa produk yang anda beli ini adalah yang terbaik di pasaran.

Mary Kay Inc. membelanjakan jutaan dollar untuk menjalankan lebih drpd 300,000 ujian bagi memastikan setiap produk Mary Kay memenuhi piawaian tertinggi dr segi keselamatan, kualiti dan prestasi.

Semua ujian, pengujian semula dijalankan dan diseliakan oleh ahli2 Mary Kay Research & Development Laboratories, termasuk ahli2 sains berkelulusan Ph.D dan ijazah lanjutan yg lain dlm bidang toxicology, pharmacology, microbiology, chemistry dan biochemistry.

Mary Kay Inc. bersandar pd bukti penyelidikan saintifik yg menggunakan teknologi paling maju yg boleh didapati, dan Syarikat tidak akan menggunakan sebarang ramuan sehingga ujian telah membuktikan selamat dan berkesan digunakan.

Ujian klinikal dijalankan di makmal bebas di mana sukarelawan menggunakan produk Mary Kay di bawah penyeliaan dan penilaian oleh satu lembaga pakar dermatologi dan oftalmologi yg sah. Mary Kay Inc. juga menjalankan ujian makmal secara intensif untuk menentang kerengsaan dan alergi kulit serta menggunakan kaedah yang tercanggih untuk menilai semua produk yg akan digunakan dibahagian mata.

Sebelum sebarang produk dibenarkan di pasaran, ia mesti lulus government safety requirements.

Mary Kay Inc. tidak pernah menjalankan sebarang ujian produk atau ramuannya pada binatang dan tidak akan melakukannya pada masa akan datang.

JAMINAN KEPUASAN

Jika atas sebarang alasan anda tidak berpuashati sepenuhnya dengan mana2 produk Mary Kay, ia akan digantikan tanpa bayaran, ditukar ganti atau harga belian akan dikembalikan sepenuhnya. Barang belian itu harus dikembalikan kepada Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay (BC) yang sah atau kepada pihak Syarikat berserta bukti pembelian.

sangat bertuah sesiapa yang memenagi Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125  agak jeles saya rasa ni .. best tau produk mary kay! .. apa – apa pun ini rezeki korang kalau memenagi produk ini.. terima kasih kepada juenita kerana sudi menaja kontest saya ini , tanpa semua penaja , kontest ini tak akan berjaya mungkin..

sekian..

22 Comments

  1. zura 11 February 2013 Reply
  2. zainul afida 22 March 2012 Reply
  3. ayujamal 24 August 2011 Reply
  4. Kak Long Mawar Merah 23 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 23 August 2011 Reply
  5. Ummi Hanie 23 August 2011 Reply
  6. uncle 23 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 23 August 2011 Reply
  7. nurmisnan 23 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 23 August 2011 Reply
  8. madammondoq 23 August 2011 Reply
  9. ummiross 23 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 23 August 2011 Reply
  10. Adele 23 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 23 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 7 January 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.