Beauty Consultant Produk Mary Kay Disini

Beauty Consultant Produk Mary Kay Disini

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sponsor post penaja kontest hari raya puanbee.com ­čÖé
semua penaja boleh tengok disini , sama ada blog penaja semua dah buat sponsor post atau belum ye , kalau tak sempat selesai saya update lepas raya ..

berbalik kepada sponsor kali ini yang menaja Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 kepada peserta bertuah kali ini adalah admin kepada blog Tetikusrusak.net

Juenita nama beliau , so korang boleh lah mula berkawan dan berkenalan dengan juenita ni , wanita berkerjaya dan rajin mencari side income dengan menjadi pengedar produk mary kay , saya suka dan tabik wanita begini berusaha dan terus berusaha untuk berjaya dan mengubah cara hidup … Untuk menambah keyakinan korang , sila tatap wajah Juenita selaku Beauty Consultant untuk produk Mary Kay

Berminat untuk Beauty Consultant Mary kay ?

Berminat untuk Beauty Consultant Mary kay ?

saya sendiri tertarik dengan produk mary kay ini selepas baca dan tengok gambar disini wah wanita kalau dah berjaya dan mempunyai pendapatan , memang berseri-seri tak percaya ? sila lah klik pautan di atas ..
Rangkaian barangan mary kay terdiri daripada CUSTOMISED SKIN CARE, ANTI-AGEING SET, WHITENING SYSTEM, ACNE-PRONE SKIN, Skin Supplements, LIP AND EYE CARE & COSMETICS, BODY CARE COLLETION, & FRAGRANCE

“Kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan yang lumayan menjadi “beauty Consultant” dalam bidang mary kay, boleh la emelkan kepada┬ájuanitaasani@yahoo.com┬ádengan tajuk “Berminat untuk Beauty Consultant”

Saya mencari suri rumah yang bersungguh-sungguh untuk menjana pendapatan dalam bisnes Mary Kay. Modal serendah RM180 dan anda mampu mengubah nasib keluarga anda.

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum sehingga mereka mengubah keadaan yang ada pada diri mereka sendiri. (Surah Ar-Ra’d, ayat 11)”

Jaminan produk Mary Kay ialah satu bukti kepada kualiti tinggi semua produk Mary Kay. Ia dicipta sebegitu rupa supaya anda boleh berasa yakin bahawa produk yang anda beli ini adalah yang terbaik di pasaran.

Mary Kay Inc. membelanjakan jutaan dollar untuk menjalankan lebih drpd 300,000 ujian bagi memastikan setiap produk Mary Kay memenuhi piawaian tertinggi dr segi keselamatan, kualiti dan prestasi.

Semua ujian, pengujian semula dijalankan dan diseliakan oleh ahli2 Mary Kay Research & Development Laboratories, termasuk ahli2 sains berkelulusan Ph.D dan ijazah lanjutan yg lain dlm bidang toxicology, pharmacology, microbiology, chemistry dan biochemistry.

Mary Kay Inc. bersandar pd bukti penyelidikan saintifik yg menggunakan teknologi paling maju yg boleh didapati, dan Syarikat tidak akan menggunakan sebarang ramuan sehingga ujian telah membuktikan selamat dan berkesan digunakan.

Ujian klinikal dijalankan di makmal bebas di mana sukarelawan menggunakan produk Mary Kay di bawah penyeliaan dan penilaian oleh satu lembaga pakar dermatologi dan oftalmologi yg sah. Mary Kay Inc. juga menjalankan ujian makmal secara intensif untuk menentang kerengsaan dan alergi kulit serta menggunakan kaedah yang tercanggih untuk menilai semua produk yg akan digunakan dibahagian mata.

Sebelum sebarang produk dibenarkan di pasaran, ia mesti lulus government safety requirements.

Mary Kay Inc. tidak pernah menjalankan sebarang ujian produk atau ramuannya pada binatang dan tidak akan melakukannya pada masa akan datang.

JAMINAN KEPUASAN

Jika atas sebarang alasan anda tidak berpuashati sepenuhnya dengan mana2 produk Mary Kay, ia akan digantikan tanpa bayaran, ditukar ganti atau harga belian akan dikembalikan sepenuhnya. Barang belian itu harus dikembalikan kepada Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay (BC) yang sah atau kepada pihak Syarikat berserta bukti pembelian.

sangat bertuah sesiapa yang memenagi┬áMary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 ┬áagak jeles saya rasa ni .. best tau produk mary kay! .. apa – apa pun ini rezeki korang kalau memenagi produk ini.. terima kasih kepada juenita kerana sudi menaja kontest saya ini , tanpa semua penaja , kontest ini tak akan berjaya mungkin..

sekian..

Comments

  1. saya ingin mencuba produk mk ni…di mna saya ingin membeli. sblm tu saya nk test dlu.adakah BC di kota bharu untuk merealisasikan impian saya ni.

  2. zainul afida :

    Puan Bee saya berminat nak pakai produk mk nie sebelum nie saya pakai produk dermalogica sangat baik dan mahal saya nak minimakan perbelanjaan untuk kecantikkan.. dan mencari produk yang kind untuk kulit… dimana saya boleh dapatkan produk nie kalau di batu pahat?

  3. ayu x pernah cuba produk mary kay…slalu dgr jer..tringin gak, nanti nak cari puan Ju la..

  4. Kak Long Mawar Merah :

    Tetap setia dengan estee. Apa pun memang biasa dengar tentang Mary Kay ni dan khabarnya bagus. Wajah beauty consultantnya pun manis ayu.

  5. Ummi Hanie :

    nis pefume2 ni kureng sikitt … tp suke je tgk org jual2 nih ..cuci mataaa~

  6. seronoknya dapat jadi beauty consultant..uncle lum bersedia lagi hihihi..insyaAllah kalau ada kelapangan uncle akan sahut peluang tu

  7. Bee… aku tk pernah guna produk MK nih makanya
    tak tahu quality dia bagus ke tidak. lg pun aku dah
    kurang make up.. natural beuty gituh… hik3….

    • nora sama ler kita , dah kurang bermake up , kalau beli pun yg murah2 je bukan apa selalunya ank aku duk tenyeh kat dinding huwaaa

  8. amboi.. jeles ni.. wajah puan je terpampang dekat blog puan bee.. i nak jugak!! ekekeke…

  9. product Mary Kay ni memang terkenal dari dulu dan masih bertahan walau banyak pesaing baru…

  10. Kalau student boleh ke jd beauty consultant?heheh seronok tengok perempuan yg mekap dgn mary kay..x melampau sgt colour dia.. Kalau perfume,sy minat haiku keluaran avon dgn paris hilton yg xada alcohol tu..haha..susah nk cr perfume yg btul2 berkenan.. ­čśÇ

    • akk perfume apa pun tk kisah , memang tk suka wangi2 sgt .. tp kalau dpt free apa pun suka ngeh2.. boleh adele .. contact jer jue tu .. student mcm lagi senang akk rasa.. boleh buat facial tuk kawan2 kan..

    • boleh je adele , kalau nak boleh hubungi puan juanita tu .. a’ah make up dia natural je .. cuba lah adele

Trackbacks

  1. […] apa salahnya.Body Scrub dari Mary KaySila lah berjumpa dengan Beauty Consultant Produk Mary Kay andaBeauty Consultant Produk Mary Kay DisiniPuan Juanita SaniEMAIL : juanitaasani@yahoo.com Telefon : 019-3049345Jika berminat terus hubungi […]

  2. […] kalau nak order , leh terus berurusan dengan Puan Juanita yerkk.. >> A special performance brought to you by Chanel! Tweet (function(d, s, id) […]

  3. […] Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai ┬áRM125 Dari juenieta tetikus rosak┬á – done! sponsor post […]

Speak Your Mind

*