Banyak Masuk SPAM

Share

Terlebih dahulu , minta maaf lah banyak-banyak kepada pengomen di blog ini , saya terima aduan ada seorang pembaca cakap dia tak boleh komen di blog saya , selepas komen tidak nampak apa2 pun , saya hairan juga ..orang lain komen okey je .. tapi tak terlintas nak tengok kotak SPAM .. rupanya .. komen beliau masuk ke kotak SPAM ..

komen masuk spam

Cuba cari kenapa komen tersebut masuk ke dalam kotak SPAM ? hehehehehehe kesalahan yang tak nampak 🙂 .. lain kali tinggal URL betul-betul , jika komen tanpa URL blog pun tak pe tak masuk kotak SPAM , cuma betul-betul lah sikit letak URL tu .. maaf baru nak cek kotak SPAM ..

Ada banyak lagi , kalau ada masa sy perbetulkan URL boleh lah publish komen tu ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

35 Comments:

  1. Memang normal PnBee. At least kita tau Akismet tu buat keje 🙂

  2. bee punya komen pun banyak masuk dalam kotak spam blog akak..lain kali taip url betul2 ye bhee..kihkihkih..baru hari ni akak tergerak hati nak cek dalam kotak spam tu..memang dah banyak komen bee masuk situ..

  3. sudah tersedar kesilapan ejan patutpun msk spam. Tq sebab berkongsi ilmu…

  4. O. . .klo ltak url sembarangan je kena mark as spam rupanya. . .bru tau. . .huhu

  5. selalu ni sebab akimest. saya pasang gak akimest, tapi sejak jadi masalah macam ni, saya pakai Growmap Anti Spambot Plugin je. Senang..

  6. hehee..biasala tu PB kan… 😉
    nizam banyak trackback spammer…huhuhu

  7. koz setiap hari sblum mula kan etry baru mesti semak bhgian SPAM komen…ahak…

  8. P.Bee ada pasang aksimet ke? Biasanya bila pakcik aksimet tu pening memang banyak komen masuk spam.. Terutamanya dari blogger yang guna platform blogspot.

  9. Zarul Umbrella

    ooh mcm tu yer

  10. oh…komen masuk kotak spam….kena lebih berhati-hati pasni kalau tinggalkan komen. Kadang2 tak perasan masalah ni.

  11. kesilapan yg brlaku tnpa sedar…….

  12. kenapa boleh masuk SPAM pula.. tah2 saya punya comment pun sama.. hehe

  13. skrg ni nis hari2 cek kotak SPAM sbb penah ade komen dari pembaca tegar gak la , kesian kan … so lmbt sikitla balas nye .. nasib baik dia x merajuk .. hihi

  14. aku pun banyak jg masuk spam bee.. tapi bila cek komen ok
    aku approve jer..

    komen aku ada masuk spam ke bee.. cer cek cer cek.. hik3

    • haha biasa kalau komen dr yg kenal2 ni bee approve dan repair balik , cuma tu lah ambik masa.. kadang2 tk sempat byk wooo ..sehari dekat 100 spam ..

  15. hihi salah eja ye…sikit je silapnya.

  16. Komen kita nampak tak…
    psstt kita keja…ngajar kat sekolah..jangan beritahu anak murid tau!

  17. kesian jugakkan bila orang dah semangat nak tinggalkan komen, skali masuk dekat spam… mesti lepas tu dah tak nak tinggal jejak dah..

  18. nana dulu xbole jugak nk tinggalkan komen,sekarang rasanya dah ok da:) maybe sebab kat komen nana banyak org tinggalkan link,lepas nana delete komen2 tu, baru ok…

  19. Ada juga sahabat blogger yang biasa komen tidak lepas spammer filter.

  20. aduh..kesian orang yang mengomen tu kan..

  21. Kadang-kadang perkara kecil macam tu pun kita boleh terlepas pandang.. 😀

  22. Myra punya komen kat blog pun kekadang masuk SPAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *