komen masuk spam

Banyak Masuk SPAM

Terlebih dahulu , minta maaf lah banyak-banyak kepada pengomen di blog ini , saya terima aduan ada seorang pembaca cakap dia tak boleh komen di blog saya , selepas komen tidak nampak apa2 pun , saya hairan juga ..orang lain komen okey je .. tapi tak terlintas nak tengok kotak SPAM .. rupanya .. komen beliau masuk ke kotak SPAM ..

komen masuk spam

Cuba cari kenapa komen tersebut masuk ke dalam kotak SPAM ? hehehehehehe kesalahan yang tak nampak 🙂 .. lain kali tinggal URL betul-betul , jika komen tanpa URL blog pun tak pe tak masuk kotak SPAM , cuma betul-betul lah sikit letak URL tu .. maaf baru nak cek kotak SPAM ..

Ada banyak lagi , kalau ada masa sy perbetulkan URL boleh lah publish komen tu ..

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

35 thoughts to “Banyak Masuk SPAM”

  1. bee punya komen pun banyak masuk dalam kotak spam blog akak..lain kali taip url betul2 ye bhee..kihkihkih..baru hari ni akak tergerak hati nak cek dalam kotak spam tu..memang dah banyak komen bee masuk situ..

  2. selalu ni sebab akimest. saya pasang gak akimest, tapi sejak jadi masalah macam ni, saya pakai Growmap Anti Spambot Plugin je. Senang..

  3. nana dulu xbole jugak nk tinggalkan komen,sekarang rasanya dah ok da:) maybe sebab kat komen nana banyak org tinggalkan link,lepas nana delete komen2 tu, baru ok…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *