Banner Segmen Review Sempena Contest Gadjet Impian iPhone5

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Banner pun dah siap sempena segmen review yang di buat khas bagi memeriahkan contest gadjet impian iphone5 itu .. seperti biasa semua banner , header saya adalah hasil tangan salah seorang penaja kita. Hadiah semakin bertambah korang , tak nak join ke ? rugiii laaa… bak kata seorang  blogger tu , wang tunai tersebut boleh dah beli sehelai tudung half moon gitu .. ahaks..

Tak pe jika saya tak menang dalam contes iphone 5 gadjet impian tu pun , saya sekadar nak memeriahkan arena blogging , lama saya tak buat contest sampai penaja cari saya untuk buat contest .. ada lagi 2 contest tapi produk , yang di rahsiakan buat sementara waktu sebab saya tak tahu nak terima atau tidak job itu , tengok keadaan dan syarat mereka juga.

iphone 5 gadjet impian

Setiap peserta akan mendapat satu review khas di blog puanbee.com , dan semua peserta berpeluang memenagi hadiah ini ..Mendapat wang saguhati dari lensablogger.com. Pemenang hadiah ini akan di nilai oleh lensablogger.com sendiri. Artikel paling menarik , kreatif da boom  dan lengkap adalah pemenang. icon smile Segmen Review Sesama Blogger program blogger contest blogger blogger anjuran contest

  1. Tempat pertama RM100,
  2. Tempat kedua kedua RM50,
  3. Tempat ketiga RM30,
  4. Dan  2 hadiah saguhati RM10
Hadiah Lain di taja oleh Pondokkecil.com
  • Wang tunai RM50 untuk 2 pemenang ( di pilih secara random )
Hadiah Lain di taja oleh  Service Tempahan Design
  • 2 pemenang design timeline di facebook contoh boleh tengok –> disini
Hadiah lain di taja oleh Anarm.net ..
  • Wang tunai RM50 untuk 2 pemenang ( dipilih secara random)
Hadiah dari Ciklaili.com dan PapaMifz.com
  • Wang tunai RM 100 untuk 2 pemenang ( dipilih secara random )

Kalau nak join , tengok syarat2 nya disini — >   Segmen Review Sesama Blogger

Dan untuk penguna gmail atau blogger boleh memberi undi dengan klik butang google + disini — > iPhone5 gadjet impian

Terima kasih 🙂

felai ~

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

23 thoughts

  1. wah lagi bertambah pulak hadiah nya ya.. tggu yer jap je lagi 6t.. 🙂 aku join tau untuk cr lebih ramai kwn blogger lagi.. Salam kenal untuk semua kwn2 blogger puanbee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *