Banner Segmen Review Sempena Contest Gadjet Impian iPhone5

Banner pun dah siap sempena segmen review yang di buat khas bagi memeriahkan contest gadjet impian iphone5 itu .. seperti biasa semua banner , header saya adalah hasil tangan salah seorang penaja kita. Hadiah semakin bertambah korang , tak nak join ke ? rugiii laaa… bak kata seorang  blogger tu , wang tunai tersebut boleh dah beli sehelai tudung half moon gitu .. ahaks..

Tak pe jika saya tak menang dalam contes iphone 5 gadjet impian tu pun , saya sekadar nak memeriahkan arena blogging , lama saya tak buat contest sampai penaja cari saya untuk buat contest .. ada lagi 2 contest tapi produk , yang di rahsiakan buat sementara waktu sebab saya tak tahu nak terima atau tidak job itu , tengok keadaan dan syarat mereka juga.

iphone 5 gadjet impian

Setiap peserta akan mendapat satu review khas di blog puanbee.com , dan semua peserta berpeluang memenagi hadiah ini ..Mendapat wang saguhati dari lensablogger.com. Pemenang hadiah ini akan di nilai oleh lensablogger.com sendiri. Artikel paling menarik , kreatif da boom  dan lengkap adalah pemenang. icon smile Segmen Review Sesama Blogger program blogger contest blogger blogger anjuran contest

  1. Tempat pertama RM100,
  2. Tempat kedua kedua RM50,
  3. Tempat ketiga RM30,
  4. Dan  2 hadiah saguhati RM10
Hadiah Lain di taja oleh Pondokkecil.com
  • Wang tunai RM50 untuk 2 pemenang ( di pilih secara random )
Hadiah Lain di taja oleh  Service Tempahan Design
  • 2 pemenang design timeline di facebook contoh boleh tengok –> disini
Hadiah lain di taja oleh Anarm.net ..
  • Wang tunai RM50 untuk 2 pemenang ( dipilih secara random)
Hadiah dari Ciklaili.com dan PapaMifz.com
  • Wang tunai RM 100 untuk 2 pemenang ( dipilih secara random )

Kalau nak join , tengok syarat2 nya disini — >   Segmen Review Sesama Blogger

Dan untuk penguna gmail atau blogger boleh memberi undi dengan klik butang google + disini — > iPhone5 gadjet impian

Terima kasih 🙂

felai ~

23 Comments

  1. Ummi Hanie 1 December 2012 Reply
  2. Norasikin 1 December 2012 Reply
  3. syaifuddin alias 1 December 2012 Reply
  4. titan 30 November 2012 Reply
  5. diana 30 November 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 November 2012 Reply
  6. papa mifz 30 November 2012 Reply
  7. nurmisnan 30 November 2012 Reply
  8. Denaihati 29 November 2012 Reply
  9. Mama3hero punya cerita 29 November 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 November 2012 Reply
  10. ejam 29 November 2012 Reply
  11. sicantikmatahari 29 November 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 November 2012 Reply
  12. Blog Keperawatan 29 November 2012 Reply
  13. anif 29 November 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 November 2012 Reply
  14. pipoq 29 November 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 November 2012 Reply
  15. akubiomed 29 November 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 November 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.