Banner Segmen Review Sempena Contest Gadjet Impian iPhone5

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Banner pun dah siap sempena segmen review yang di buat khas bagi memeriahkan contest gadjet impian iphone5 itu .. seperti biasa semua banner , header saya adalah hasil tangan salah seorang penaja kita. Hadiah semakin bertambah korang , tak nak join ke ? rugiii laaa… bak kata seorang  blogger tu , wang tunai tersebut boleh dah beli sehelai tudung half moon gitu .. ahaks..

Tak pe jika saya tak menang dalam contes iphone 5 gadjet impian tu pun , saya sekadar nak memeriahkan arena blogging , lama saya tak buat contest sampai penaja cari saya untuk buat contest .. ada lagi 2 contest tapi produk , yang di rahsiakan buat sementara waktu sebab saya tak tahu nak terima atau tidak job itu , tengok keadaan dan syarat mereka juga.

iphone 5 gadjet impian

Setiap peserta akan mendapat satu review khas di blog puanbee.com , dan semua peserta berpeluang memenagi hadiah ini ..Mendapat wang saguhati dari lensablogger.com. Pemenang hadiah ini akan di nilai oleh lensablogger.com sendiri. Artikel paling menarik , kreatif da boom  dan lengkap adalah pemenang. icon smile Segmen Review Sesama Blogger program blogger contest blogger blogger anjuran contest

  1. Tempat pertama RM100,
  2. Tempat kedua kedua RM50,
  3. Tempat ketiga RM30,
  4. Dan  2 hadiah saguhati RM10
Hadiah Lain di taja oleh Pondokkecil.com
  • Wang tunai RM50 untuk 2 pemenang ( di pilih secara random )
Hadiah Lain di taja oleh  Service Tempahan Design
  • 2 pemenang design timeline di facebook contoh boleh tengok –> disini
Hadiah lain di taja oleh Anarm.net ..
  • Wang tunai RM50 untuk 2 pemenang ( dipilih secara random)
Hadiah dari Ciklaili.com dan PapaMifz.com
  • Wang tunai RM 100 untuk 2 pemenang ( dipilih secara random )

Kalau nak join , tengok syarat2 nya disini — >   Segmen Review Sesama Blogger

Dan untuk penguna gmail atau blogger boleh memberi undi dengan klik butang google + disini — > iPhone5 gadjet impian

Terima kasih 🙂

felai ~

Comments

  1. Wawawee… Kena try nasib ni. Moga2 daku punya cukup masa utk join…. Masa amat mncemburui skrg ni 🙁

  2. muai gak hadiahnya. berkepuk-kepuk. mcm nak join tp kena tunggu sampai SPM abis dulu. Anak bangsa perlu diutamakan

  3. saya tak boleh join laa puanbee..busy sgt ..jadi penaja boleh ???

  4. hoho..banyak benar contest sekarang nih..

  5. Saya berminat tapi pikir pasal nak raih undi yang tak jadi tu..maklumla..berblog pun seminggu sekali..heheh..

  6. banner yang menarik…insyallah pasti mendapat sambutan yang meriah nih…:)

  7. ramai dah join tu Bee… hik3
    meriah tuh

  8. semakin meriah ni, makin ramai penaja dan banyak hadiah menanti

  9. Mama3hero punya cerita :

    err…akk jd pemerhati je la bee…he3…gud luck bee

  10. peserta gajet impian kalau nak join contest ini boleh tak kak bee?

  11. wah lagi bertambah pulak hadiah nya ya.. tggu yer jap je lagi 6t.. 🙂 aku join tau untuk cr lebih ramai kwn blogger lagi.. Salam kenal untuk semua kwn2 blogger puanbee

  12. nanti akan mencoba ikutan bee…cari waktu buat entrinya

  13. Lumayan juga hadiahnya 😀

  14. bleh cuba try test tengok jugak ni..

  15. Wah kerjasama antara penaja dan penganjur yang mantap.

Speak Your Mind

*