Banding harga iPhone5 murah di Malaysia di sini

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sekarang musim iPhone5. Dimana-mana orang asyik bertanya harga iPhone5 , di mana nak dapat iPhone5 paling murah di Malaysia ni ? Kena lah pergi buat perbandingan di satu-satu kedai yang menjual iPhone kan ?  ( iPhone5 …. iPhone5… iPhone5 .. zzzzzZZZzz …  termimpi-mimpi di buatnya ) . klik  iphone 5 in Malaysia on PricePanda untuk melihat/membuat perbandingan harga.

Sekarang ni , tak payah lah susah-susah pergi ke satu-satu kedai untuk tanya harga. Sekarang  Pricepanda.com.my dah buat perkhidmatan membandingkan harga di antara kedai-kedai online terkenal seperti shashinki, Challenger, Fotokem, Mobile Megamall, Youbeli, Mobile88, Lazada dan Cresdo.

banding kan harga iPhone5 di Malaysia

Terkini iPhone5 menjadi keutamaan kepada penggemar gadjet apple ini. Anda boleh mula melayai Pricepanda dan membuat perbandingan untuk mendapatkan harga iPhone5 yang paling murah dan seterusnya mendapatkan gadjet idaman anda. Perkhidmatan yang di tawarkan di Pricepanda adalah PERCUMA.

iPhone5

Suka di ingatkan bukan sahaja boleh buat perbandingan harga iPhone5  dan gadjet terkini tetapi juga boleh buat perbandingan harga bagi lebih 2000 jenis barangan elektornik dan  barangan digital terdiri daripada pelbagai jenama.Setakat ini difokuskan untuk katalog produk elektronik seperti handphone, kamera, komputer, software, tv, video dan audio.

Anda juga boleh follow harga terbaik dari Pricepanda.com.my melalui :

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

25 thoughts

  1. amboi, semua otai2 blogger main keyword mahal ni.. ramai la yang sedang mencari harga iphone 5 minggu ni..
    saya mampu tengok ja harga dia, tak mampu.. :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *