Banding harga iPhone5 murah di Malaysia di sini

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sekarang musim iPhone5. Dimana-mana orang asyik bertanya harga iPhone5 , di mana nak dapat iPhone5 paling murah di Malaysia ni ? Kena lah pergi buat perbandingan di satu-satu kedai yang menjual iPhone kan ?  ( iPhone5 …. iPhone5… iPhone5 .. zzzzzZZZzz …  termimpi-mimpi di buatnya ) . klik  iphone 5 in Malaysia on PricePanda untuk melihat/membuat perbandingan harga.

Sekarang ni , tak payah lah susah-susah pergi ke satu-satu kedai untuk tanya harga. Sekarang  Pricepanda.com.my dah buat perkhidmatan membandingkan harga di antara kedai-kedai online terkenal seperti shashinki, Challenger, Fotokem, Mobile Megamall, Youbeli, Mobile88, Lazada dan Cresdo.

banding kan harga iPhone5 di Malaysia

Terkini iPhone5 menjadi keutamaan kepada penggemar gadjet apple ini. Anda boleh mula melayai Pricepanda dan membuat perbandingan untuk mendapatkan harga iPhone5 yang paling murah dan seterusnya mendapatkan gadjet idaman anda. Perkhidmatan yang di tawarkan di Pricepanda adalah PERCUMA.

iPhone5

Suka di ingatkan bukan sahaja boleh buat perbandingan harga iPhone5  dan gadjet terkini tetapi juga boleh buat perbandingan harga bagi lebih 2000 jenis barangan elektornik dan  barangan digital terdiri daripada pelbagai jenama.Setakat ini difokuskan untuk katalog produk elektronik seperti handphone, kamera, komputer, software, tv, video dan audio.

Anda juga boleh follow harga terbaik dari Pricepanda.com.my melalui :

Comments

  1. sity annury :

    berapa harga iphone 5 tu??

  2. hai prince panda.. huhu

  3. (^^,)

  4. bagus juga nih, senang nak tgk harga

  5. StaiBaqHang :

    tengok rega pun dak takut… pakai yang mana mampu ja…

  6. Nama situsnya lucu ya “price panda” tapi mudah diingat..
    nuce share

  7. Memang bagus pricepanda nie. boleh try keyword nie. macam contest seo pulak sebab blogger otai ada pasal price panda nie.hehe

  8. amboi, semua otai2 blogger main keyword mahal ni.. ramai la yang sedang mencari harga iphone 5 minggu ni..
    saya mampu tengok ja harga dia, tak mampu.. :((

  9. Senang kalau ada one stop center untuk membuat perbandingan harga.

  10. Oh ye ke, bagus ni, nak survey jugaklah, tq bee…

  11. Dapat free iPhone 5 ok.. tapi nak beli tak mo..
    nak beam jugak.. hik3

  12. menarik gak strategi pricepanda ni.. 🙂

  13. Nampaknya semakin meriah para online retailers ni bersaing.

  14. wah memang terbaik..

  15. terbaiklah. macam-macam barang boleh bandingkan. tak yah nak susah2.

  16. wahhhh ini sudah cukup bagus

Speak Your Mind

*