Balik Perak

Share

Seronoknya nak balik perak dah ni .. cuaca mula-mula nampak cantik sangat .. tiba je di antara lebuh raya tanjung malim hujan lebat sangat .. gelap jalan .. terpaksa bawa kereta pelahan dan dipasang lampu depan belakang tambah lagi lampu kecemasan , waktu macam ni memang bahaya .. mana tak nya … sekali sekala ada terasa kereta tergelincir ke tepi , ke tengah .. tatotttttt … walau apa pun moga kami selamat sampai …. hujan masih lebat le tika entri ni ditulis …

layan gambar yuk …

20120531-180421.jpg

20120531-180431.jpg

20120531-180439.jpg

20120531-180451.jpg

20120531-180457.jpg

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

20 Comments:

  1. Straw berry, sedapnya..Nak Nak πŸ˜€

  2. balik perak mmg best… πŸ˜‰

    tu blogging dr iphong ke?

  3. Semoga semuanya selamat dan selamat sampai.

  4. Ni mesti si ayah ada projek memancing kat kampung ni. Akak takde projek ke πŸ™‚

  5. Zarul Umbrella

    wah seronok naik keta balik kg ngan anak2..pasti meriah

  6. ish,lebatnya hujan..tengok gambar pun dah tahu..

  7. pelan2 yop he3..semoga selamat sampai yer.

  8. siap mkn strawbery ag.. πŸ™‚

  9. Izzuddin Fauzi

    Sedapnye die bersedap2… :)Hehehe… Masih belum ada masa bersantai sakan πŸ™‚

  10. Puan Bee dan anak beranak tersenyum dapat balik kampung. πŸ™‚

  11. saya pun baru je sampai kat kg di simpang pulai.. sepanjang perjlanan hujan.. bahaya.. tapi ramai juga pemandu memandu dengan laju termasuk saya.. hehe..

  12. Asal perak kat mana PB?

  13. mudahan selamat perjalanan pergi dan balik. memancing atas darat budak2 tu.

  14. Lama tak singgah blog bee… tengok2 pergi jalan-jalan … Selamat bercuti…..

  15. strawberry sodaapp meah πŸ™‚

  16. amboii…siap layan makan strawberry tu..hehe…masa hujan lebat kena bawak kereta betul2 tu..takut jalan licin..

  17. ohww…seronoknya tgk puan bee dan anak mamam stoberi tu
    aduhh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *