Bajet 2013 : Teks penuh ucapan Bajet 2013

Share

Ucapan Bajet 2013 oleh YAB DATO’ SERI MOHD NAJIB TUN HAJI ABDUL RAZAK PERDANA MENTERI DAN MENTERI KEWANGAN . Ketika membentang RANG UNDANG-UNDANG PEMBEKALAN (2013) di DEWAN RAKYAT pada  Jumaat 28 September 2012 Dengan tema  ” MEMAKMURKAN NEGARA MENSEJAHTERAKAN RAKYAT , SEBUAH JANJI DI TEPATI “

DOWNLOAD TEKS UCAPAN PENUH DISINI —- >  LINK

bajet 2013

P/S : Masih membaca dan meneliti bajet 2013 ni , banyak sangat pula dah ..

Related :

  1. Bajet 2012 : Yuran Sekolah Di Mansuhkan
  2. Bajet 2012 :Perubahan Dalam Skim Persaraan Swasta Untuk Pekerja Swasta
  3. Bajet 2012 (Live Streaming dan siaran langsung)

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. Bajet oh bajet..tiada apa yang dapat sy komen kan tentang bajet 2013 ni..emmm..

  2. kalau penat boleh sambung baca lain kali. Teks yang bermakna bagi seluruh rakyat malaysia.

  3. tapi, macam kempen pilihanraya pun ada….

  4. siap ada teks ucapan penuh lagi, hehehe

  5. lagi byk kejutan dalam bajet kali ini. Tidak kurang juga pembaziran…

  6. x sempat nk tgk bajet 2013 td bee..layan kt cni je la..

  7. Bajet 2013 yang positif =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *