Mar
2012

Back Pack Ni Laila Bee Punya

Laila bee tak menahan tau budak kecik ni , sekarang ni kalau orang tanya nama apa , dia mesti jawab nama dia laila bee. Padahal nama dia lain , nak juga ikut ibu sebab ibu ada bee tu .. lawak betul , yang tak dapat lupakan muka ayah dia terus merah dan tersengih-sengih semacam. Sebelum kawin dulu dia ada cakap , lepas ni habis lah keturunan bee tu , ada keturunan melayu piau dia jek , sekali anak mengaku sendiri laila bee .. haha tak boleh tahan pulak lawaknya.

back pack budak

Back pag shell ni saya menang dari blog Comel Lote Collectins , lama dah nak buat entri terima kasih ni , cuma nak upload gambar tu tak sempat-sempat lagi. Tu lah kan best kalau ada telefon bijak boleh terus upload haha. Alasan. Terima kasih ye , tak sangka betul .. saya kalau join contest yang tak harap menang tu lah yang saya menang , huhu jangan iPhone4s tu tak menang pulak sedih daku. Hehehe ..

mom blogger yang buat duit melalui blog

Nak tengok entri contest mana yang buatkan saya menang ? klik sini saya buat macam sponsor post tau ..tp bukan sponsor pun saja tolong-tolong promosi bisnes kawan-kawan tu jek. Rupanya ada rezeki kat situ.

peel anak-anak

Tidur pun dengan backpack ye , macam mana dia layan patung busuk dia tu , macam tu lah dia layan kan backpack dia ..punya sayang ..

butik online untuk beg budak

Selain dari backpack , saya dapat penyukat tinggi kanak-kanak , comel2 benda alah ni , masih fikir nak gantung celah mana , apa pun terima kasih .. semoga murah rezeki tuan punya butik Comel Lote tu , semoga banyak pelanggan ya.

Nak info lanjut sila ke Comel Lote Colletions

Terus ke sana – Butik comel lote  pun boleh .. sapa kata berblog itu bosan ? meh nak luku kepala dia (tujukan kepada ehem2 saya)

Search

29 thoughts on “Back Pack Ni Laila Bee Punya

  1. Pingback: Resepi : Puding Jagung Berkuah Laici | Puanbee Cool tak menyengat pun

  2. Pingback: Master Chef Kecil Buat Cup Cake — Puanbee Cool

  3. alahai dari hari tu masa bee kata laila bee kutu dah glak gila2.lupa plak nak komen hari tu.haha..cantik back pack baby..mmg selalu benda yg kita tak harap nak menang tu yg dpt..:)

    ehem2 kutu kata ala berkawan dalam alam maya ja..hanya blogger spt kita faham bagaimana hubungan sesama kita terjalin.lebih rapat dr kawan alam realiti kan..ehem2 kita mana tau..:)
    puan kutu recently posted..Rezeki Set Cheezy MagikMy Profile

    • a’ah baby laila tu ibu yg panggil , org lain semua pangil laila jek , t dia ngaku nama dia laila bee , kalau tanya lak kakak nama apa ? dia jawab aliya bee , kehkehkeh lawak dia ni
      puanbee recently posted..Roti Pong KuMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge