Back Pack Ni Laila Bee Punya

Laila bee tak menahan tau budak kecik ni , sekarang ni kalau orang tanya nama apa , dia mesti jawab nama dia laila bee. Padahal nama dia lain , nak juga ikut ibu sebab ibu ada bee tu .. lawak betul , yang tak dapat lupakan muka ayah dia terus merah dan tersengih-sengih semacam. Sebelum kawin dulu dia ada cakap , lepas ni habis lah keturunan bee tu , ada keturunan melayu piau dia jek , sekali anak mengaku sendiri laila bee .. haha tak boleh tahan pulak lawaknya.

back pack budak

Back pag shell ni saya menang dari blog Comel Lote Collectins , lama dah nak buat entri terima kasih ni , cuma nak upload gambar tu tak sempat-sempat lagi. Tu lah kan best kalau ada telefon bijak boleh terus upload haha. Alasan. Terima kasih ye , tak sangka betul .. saya kalau join contest yang tak harap menang tu lah yang saya menang , huhu jangan iPhone4s tu tak menang pulak sedih daku. Hehehe ..

mom blogger yang buat duit melalui blog

Nak tengok entri contest mana yang buatkan saya menang ? klik sini saya buat macam sponsor post tau ..tp bukan sponsor pun saja tolong-tolong promosi bisnes kawan-kawan tu jek. Rupanya ada rezeki kat situ.

peel anak-anak

Tidur pun dengan backpack ye , macam mana dia layan patung busuk dia tu , macam tu lah dia layan kan backpack dia ..punya sayang ..

butik online untuk beg budak

Selain dari backpack , saya dapat penyukat tinggi kanak-kanak , comel2 benda alah ni , masih fikir nak gantung celah mana , apa pun terima kasih .. semoga murah rezeki tuan punya butik Comel Lote tu , semoga banyak pelanggan ya.

Nak info lanjut sila ke Comel Lote Colletions

Terus ke sana – Butik comel lote  pun boleh .. sapa kata berblog itu bosan ? meh nak luku kepala dia (tujukan kepada ehem2 saya)

Search

Comments

  1. Jawabnya seharian berkepit dengan bag pink dan tidak mahu berenggang. :-)
    akubiomed recently posted..Sambutan Earth Hour 2012 apa yang AkuBiomed bakal lakukan?My Profile

  2. alooololoo comelnyer..
    Nurul recently posted..Lumrah hidup..Terkepit dan TergurisMy Profile

  3. hai laila bee…comel backpack tu
    kimmie recently posted..Wordless Wednesday 22: Lelaki Kacak dan Fire DrillMy Profile

  4. nak pinjam beg tu leh laila bee???
    titan recently posted..Gua jentik lu punya bulu ketiak.My Profile

  5. wahhh pandai lak tambah ‘bee’ ye..hihihi..chomel sungguh.
    maya mustwany recently posted..Rahsia Personaliti DiriMy Profile

  6. Beg sumua sudah sedia.. cuma botol susu tak boleh tinggal lagi! :D
    anif recently posted..Version 2.0 – Wordless Wednesday #32My Profile

  7. puan kutu :

    alahai dari hari tu masa bee kata laila bee kutu dah glak gila2.lupa plak nak komen hari tu.haha..cantik back pack baby..mmg selalu benda yg kita tak harap nak menang tu yg dpt..:)

    ehem2 kutu kata ala berkawan dalam alam maya ja..hanya blogger spt kita faham bagaimana hubungan sesama kita terjalin.lebih rapat dr kawan alam realiti kan..ehem2 kita mana tau..:)
    puan kutu recently posted..Rezeki Set Cheezy MagikMy Profile

  8. aik? dah macam pregnant lak laila tu..hehehe :)

    belum setel lagi la bee..ada masalah apa pun x tahu..tengah diskas2 ngan diorang kat group fb tadi..malam ni la pulak..adoi
    MRS.YIE recently posted..ABBY ABADI BERTUDUNG BALIK DARI UMRAHMy Profile

  9. Macam ni ler kalau ada anak perempuan.. memang tak boleh
    tgk bag ada gambar kartun + pink kaler.. Dulu syarah pun
    suka begini tapi sejak umur 9 taun dah tak pandang dahh…
    nurmisnan recently posted..Wordless Wednesday #38My Profile

  10. bukan panggilnya baby laila…dah besar glamourkan diri

    • a’ah baby laila tu ibu yg panggil , org lain semua pangil laila jek , t dia ngaku nama dia laila bee , kalau tanya lak kakak nama apa ? dia jawab aliya bee , kehkehkeh lawak dia ni
      puanbee recently posted..Roti Pong KuMy Profile

  11. wah laila bee mng .. tahniah ;)

    sdeap juge laila bee.. haha… melayu piau katenye :p
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #32: Abby Abadi kini bertudung (SYUKUR)My Profile

  12. lama x singgah sini.. comelnya back pack nya…
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Wordless Wednesday #17 : Peace!!My Profile

  13. Salam,

    Comel je dia nyusu sambil duk pegang beg hehee, takut kakak2 ambik ye beg tu :D
    yanmie recently posted..Kek Red Velvet Dan Tuxedo Coklat Starbuck CafeMy Profile

  14. Ader yg kata brblog tu buhsann? Hehehe…dah terbukti sebaliknya kan puanbee…tak kisah le menang apa pun, janji menang kan puanbee…itu pun dh cukup seronok…
    yas recently posted..KEMPEN EARTHHOURMy Profile

  15. hum… hehehehehe..
    puanema recently posted..Berniaga Cara RasulullahMy Profile

  16. Hai laila bee..keh3 :P

    sampai ke cucu la nama bee ..boleh buat bee ! network..haha kalah khai xD
    woot recently posted..Awal Ashaari Larang Scha Peluk Lelaki Lain Selepas KahwinMy Profile

Trackbacks

  1. [...] mencuba Hiasan meja di buat oleh lailabee , layan [...]

  2. [...] dari jam 8 malam. Sehingga jam 12 kakak dah masuk tidur , dan saya masih tunggu kek di bakar dengan laila bee tu sampai 2.30 pagi kot lebih kurang [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: