Back Pack Ni Laila Bee Punya

Laila bee tak menahan tau budak kecik ni , sekarang ni kalau orang tanya nama apa , dia mesti jawab nama dia laila bee. Padahal nama dia lain , nak juga ikut ibu sebab ibu ada bee tu .. lawak betul , yang tak dapat lupakan muka ayah dia terus merah dan tersengih-sengih semacam. Sebelum kawin dulu dia ada cakap , lepas ni habis lah keturunan bee tu , ada keturunan melayu piau dia jek , sekali anak mengaku sendiri laila bee .. haha tak boleh tahan pulak lawaknya.

back pack budak

Back pag shell ni saya menang dari blog Comel Lote Collectins , lama dah nak buat entri terima kasih ni , cuma nak upload gambar tu tak sempat-sempat lagi. Tu lah kan best kalau ada telefon bijak boleh terus upload haha. Alasan. Terima kasih ye , tak sangka betul .. saya kalau join contest yang tak harap menang tu lah yang saya menang , huhu jangan iPhone4s tu tak menang pulak sedih daku. Hehehe ..

mom blogger yang buat duit melalui blog

Nak tengok entri contest mana yang buatkan saya menang ? klik sini saya buat macam sponsor post tau ..tp bukan sponsor pun saja tolong-tolong promosi bisnes kawan-kawan tu jek. Rupanya ada rezeki kat situ.

peel anak-anak

Tidur pun dengan backpack ye , macam mana dia layan patung busuk dia tu , macam tu lah dia layan kan backpack dia ..punya sayang ..

butik online untuk beg budak

Selain dari backpack , saya dapat penyukat tinggi kanak-kanak , comel2 benda alah ni , masih fikir nak gantung celah mana , apa pun terima kasih .. semoga murah rezeki tuan punya butik Comel Lote tu , semoga banyak pelanggan ya.

Nak info lanjut sila ke Comel Lote Colletions

Terus ke sana — Butik comel lote  pun boleh .. sapa kata berblog itu bosan ? meh nak luku kepala dia (tujukan kepada ehem2 saya)

29 Comments

  1. akubiomed 31 March 2012 Reply
  2. Nurul 31 March 2012 Reply
  3. kimmie 29 March 2012 Reply
  4. titan 29 March 2012 Reply
  5. maya mustwany 28 March 2012 Reply
  6. anif 28 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 March 2012 Reply
  7. puan kutu 28 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 March 2012 Reply
  8. MRS.YIE 28 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 March 2012 Reply
  9. nurmisnan 28 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 March 2012 Reply
  10. azura 28 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 March 2012 Reply
  11. Ummi Hanie 28 March 2012 Reply
  12. Ibu Mifzal Arsyad 28 March 2012 Reply
  13. yanmie 28 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 March 2012 Reply
  14. yas 28 March 2012 Reply
    • yas 28 March 2012 Reply
      • puanbeeAuthor 28 March 2012 Reply
      • puanbeeAuthor 28 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 March 2012 Reply
  15. puanema 28 March 2012 Reply
  16. woot 28 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 March 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.