Back Pack Ni Laila Bee Punya

Laila bee tak menahan tau budak kecik ni , sekarang ni kalau orang tanya nama apa , dia mesti jawab nama dia laila bee. Padahal nama dia lain , nak juga ikut ibu sebab ibu ada bee tu .. lawak betul , yang tak dapat lupakan muka ayah dia terus merah dan tersengih-sengih semacam. Sebelum kawin dulu dia ada cakap , lepas ni habis lah keturunan bee tu , ada keturunan melayu piau dia jek , sekali anak mengaku sendiri laila bee .. haha tak boleh tahan pulak lawaknya.

back pack budak

Back pag shell ni saya menang dari blog Comel Lote Collectins , lama dah nak buat entri terima kasih ni , cuma nak upload gambar tu tak sempat-sempat lagi. Tu lah kan best kalau ada telefon bijak boleh terus upload haha. Alasan. Terima kasih ye , tak sangka betul .. saya kalau join contest yang tak harap menang tu lah yang saya menang , huhu jangan iPhone4s tu tak menang pulak sedih daku. Hehehe ..

mom blogger yang buat duit melalui blog

Nak tengok entri contest mana yang buatkan saya menang ? klik sini saya buat macam sponsor post tau ..tp bukan sponsor pun saja tolong-tolong promosi bisnes kawan-kawan tu jek. Rupanya ada rezeki kat situ.

peel anak-anak

Tidur pun dengan backpack ye , macam mana dia layan patung busuk dia tu , macam tu lah dia layan kan backpack dia ..punya sayang ..

butik online untuk beg budak

Selain dari backpack , saya dapat penyukat tinggi kanak-kanak , comel2 benda alah ni , masih fikir nak gantung celah mana , apa pun terima kasih .. semoga murah rezeki tuan punya butik Comel Lote tu , semoga banyak pelanggan ya.

Nak info lanjut sila ke Comel Lote Colletions

Terus ke sana — Butik comel lote  pun boleh .. sapa kata berblog itu bosan ? meh nak luku kepala dia (tujukan kepada ehem2 saya)

(Visited 2 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. Jawabnya seharian berkepit dengan bag pink dan tidak mahu berenggang. :-)

  2. alooololoo comelnyer..

  3. hai laila bee…comel backpack tu

  4. nak pinjam beg tu leh laila bee???

  5. wahhh pandai lak tambah ‘bee’ ye..hihihi..chomel sungguh.

  6. Beg sumua sudah sedia.. cuma botol susu tak boleh tinggal lagi! 😀

  7. puan kutu :

    alahai dari hari tu masa bee kata laila bee kutu dah glak gila2.lupa plak nak komen hari tu.haha..cantik back pack baby..mmg selalu benda yg kita tak harap nak menang tu yg dpt..:)

    ehem2 kutu kata ala berkawan dalam alam maya ja..hanya blogger spt kita faham bagaimana hubungan sesama kita terjalin.lebih rapat dr kawan alam realiti kan..ehem2 kita mana tau..:)

    • haha tu le , ehem2 tk faham .. ..

      kan bee kalau teringat cara dia ckp laila bee tu , memang rasa nak gelak guling2 gak.. lawak betul

  8. aik? dah macam pregnant lak laila tu..hehehe :)

    belum setel lagi la bee..ada masalah apa pun x tahu..tengah diskas2 ngan diorang kat group fb tadi..malam ni la pulak..adoi

  9. Macam ni ler kalau ada anak perempuan.. memang tak boleh
    tgk bag ada gambar kartun + pink kaler.. Dulu syarah pun
    suka begini tapi sejak umur 9 taun dah tak pandang dahh…

  10. bukan panggilnya baby laila…dah besar glamourkan diri

    • a’ah baby laila tu ibu yg panggil , org lain semua pangil laila jek , t dia ngaku nama dia laila bee , kalau tanya lak kakak nama apa ? dia jawab aliya bee , kehkehkeh lawak dia ni

  11. wah laila bee mng .. tahniah 😉

    sdeap juge laila bee.. haha… melayu piau katenye :p

  12. lama x singgah sini.. comelnya back pack nya…

  13. Salam,

    Comel je dia nyusu sambil duk pegang beg hehee, takut kakak2 ambik ye beg tu 😀

  14. Ader yg kata brblog tu buhsann? Hehehe…dah terbukti sebaliknya kan puanbee…tak kisah le menang apa pun, janji menang kan puanbee…itu pun dh cukup seronok…

  15. hum… hehehehehe..

  16. Hai laila bee..keh3 😛

    sampai ke cucu la nama bee ..boleh buat bee ! network..haha kalah khai xD

    • haha bee tu nama keluarga akk , memang ada .. tp tk leh warisi ke anak sbb pompuan kan ..hikhik .. bee network ek .coming soon

Trackbacks

  1. […] mencuba Hiasan meja di buat oleh lailabee , layan […]

  2. […] dari jam 8 malam. Sehingga jam 12 kakak dah masuk tidur , dan saya masih tunggu kek di bakar dengan laila bee tu sampai 2.30 pagi kot lebih kurang […]

Speak Your Mind

*