Ayam Golek Busy Body

Share

Dah malam baru terhegeh-hegeh nak update blog ya .. Saja nak tayang gambar ayam golek tu , nasi ayam lupa dan tak sempat nak ambil gambar lah.

Saya sekarang super busy atau busy body entah lah , tak dapat nak rungkaikan ..

ayam golek + nasi ayam

Apa yang saya buat di waktu lapang yang seciput tu ?

Setup tiga blog baru.. study cari maklumat , research sikit-sikit .. dan akhirnya berjaya juga , dah lebih seminggu duk cari idea nak buat blog apa , dan dekat 5 kali tukar url nya hahaha …

Dua Blog BI yang baru dengan email baru dan segalanya baru.

Blog BI ni salah satu azam tahun baru saya , untuk dapatkan iklan google adsense pulak. Jadi .. doakan saya berjaya ..

dan satu Blog Diet

nanti semua apa yang saya buat , makan dan senaman saya akan update di blog diet .. nak baca pergi sana lah .. saja tak nak usik blog puanbee dengan kegilaan mengarut saya ..

Lain-lain macam biasa , jogging dan uruskan anak-anak 🙂 sibuk dan letih .. ok ..selamat malam semua .. moga semua azam tercapai dan diberi kekuatan untuk update semua blog kahkahkah 🙂

p/s: sok jangan lupa slot motivasi.

dan kepada kawan2 yang saya pos barang tu .. apa kabar dengan pertanyaan barang dah sampai ke belum ?

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

29 Comments:

  1. jom bee kita buat adsense.. akak ada sikit pengalaman.. kongsi jom

  2. terer bee buat ayam golek 😉 nis xpenah buat ..kalo masak nasi ayam mesti buat ayam grg kicap tu .. (rebus ayam,perap kicap n goreng)

    wohh … 3 blog setup tu … nis yg ado ni pun dah busy … apepun gudluck bee 😉

  3. dapnyer ayam golekkkkkk……adehh..melelehh!!!….

  4. Ibu Mifzal Arsyad

    good luck bee utk dptkan adsense..rsnya x susah nak dptkan adsense dgn blog BI

  5. Ibu Mifzal Arsyad

    sedap nampaknya tu bee..terliur la plak..hehe

  6. Semakin maju ke hadapan ni PnBee. 2 blog lagi tu. Tahniah & selamat berjaya !

  7. barang belum sampai la dik bee..hehehe..nanti jangan lupa bagi link url 3 blog tu..

  8. belum berhasrat nak buka blog baru yang satu nipun ….belum naik naik sahamnya…he he

  9. wah,,kak bee..3 blog bru..mantap..

  10. Perlu luangkan masa untuk mengemas kini blog-blog tersebut. Saya secara senyap-senyap sudah buka 1 lagi blog. 🙂

  11. wah setup sampai 3 blog baru….ada blog BI lagi..bagus2…semoga semua berjalan lancar..nnt boleh masak ayam golek byk2 🙂

  12. waahh..sodapnyer ayam golek.. dah buat blog BI, nanti jgn lupa share, leh skodeng.. semoga impian Bee tercapai..

  13. ayam sekoq nih.. sedap makan time lapaq.. nyum nyum…

  14. Sekor ni kejap je setel kalau ada depan mata. hehe

  15. tudia klu dekat dah lama serbu..kutu tak pernah uat ayam golek.beli pernah.haha tu pun nak habaq..

    wow makin kedepan nie..tahniah bee..kena p usha blog diet..kutu buat gak blog diet tp dok peram tak update..mana taknya..tak start berdiet lg..nafsu menguasai.haha..

  16. wah.. bee dah set up blog BI.. tahniah Bee..

    kakyong masih peram lagi keinginan nak buat blog BI.. sbb yg ada ni pun tak terlayan..

    yg pasti tahun ni nak eratkan lagi ukhwah di kalangan kawan2 yg ada.. 😉

  17. pergh! kalau mak mertua lalu pun tak sedar ni bee, sedap bebeno nampaknya..
    Blog BI, waa bagus tu, ummi nantikan kelahiran blog baru bee tu..

  18. macam sedap jer ayam golek tu,,terliur rasanya,,,

  19. azam tahun baru PB blog dlm BI, mesti ramai yg tertunggu2.
    insyaAllah sy doakan berjaya n terbaik

  20. hoho..ni makan dengan sambal belacan, mesti sedap punya..

  21. sedapnya..kenyang ni makan ratah je..hehe

  22. Sedapnya! Bee tgh nak kuruskan badan ke? Sama la kita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *