ayam golek + nasi ayam

Ayam Golek Busy Body

Posted by

Dah malam baru terhegeh-hegeh nak update blog ya .. Saja nak tayang gambar ayam golek tu , nasi ayam lupa dan tak sempat nak ambil gambar lah.

Saya sekarang super busy atau busy body entah lah , tak dapat nak rungkaikan ..

ayam golek + nasi ayam

Apa yang saya buat di waktu lapang yang seciput tu ?

Setup tiga blog baru.. study cari maklumat , research sikit-sikit .. dan akhirnya berjaya juga , dah lebih seminggu duk cari idea nak buat blog apa , dan dekat 5 kali tukar url nya hahaha …

Dua Blog BI yang baru dengan email baru dan segalanya baru.

Blog BI ni salah satu azam tahun baru saya , untuk dapatkan iklan google adsense pulak. Jadi .. doakan saya berjaya ..

dan satu Blog Diet

nanti semua apa yang saya buat , makan dan senaman saya akan update di blog diet .. nak baca pergi sana lah .. saja tak nak usik blog puanbee dengan kegilaan mengarut saya ..

Lain-lain macam biasa , jogging dan uruskan anak-anak 🙂 sibuk dan letih .. ok ..selamat malam semua .. moga semua azam tercapai dan diberi kekuatan untuk update semua blog kahkahkah 🙂

p/s: sok jangan lupa slot motivasi.

dan kepada kawan2 yang saya pos barang tu .. apa kabar dengan pertanyaan barang dah sampai ke belum ?

29 comments

  1. terer bee buat ayam golek 😉 nis xpenah buat ..kalo masak nasi ayam mesti buat ayam grg kicap tu .. (rebus ayam,perap kicap n goreng)

    wohh … 3 blog setup tu … nis yg ado ni pun dah busy … apepun gudluck bee 😉

  2. waahh..sodapnyer ayam golek.. dah buat blog BI, nanti jgn lupa share, leh skodeng.. semoga impian Bee tercapai..

  3. tudia klu dekat dah lama serbu..kutu tak pernah uat ayam golek.beli pernah.haha tu pun nak habaq..

    wow makin kedepan nie..tahniah bee..kena p usha blog diet..kutu buat gak blog diet tp dok peram tak update..mana taknya..tak start berdiet lg..nafsu menguasai.haha..

  4. wah.. bee dah set up blog BI.. tahniah Bee..

    kakyong masih peram lagi keinginan nak buat blog BI.. sbb yg ada ni pun tak terlayan..

    yg pasti tahun ni nak eratkan lagi ukhwah di kalangan kawan2 yg ada.. 😉

  5. pergh! kalau mak mertua lalu pun tak sedar ni bee, sedap bebeno nampaknya..
    Blog BI, waa bagus tu, ummi nantikan kelahiran blog baru bee tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *