Ayah pergi mana ?

Share

klinik kkia- checkup ibu mengandung

Misi : ayah pergi manaΒ  ? Kenapa tak tinggal dengan ayah ?
Husna : ayah kerja..
Misi : kerja mana ?
Husna : kerja kapal…
Misi : kenapa kakak tak ikut ?
Husna : sebab kena sekolah.
Misi : kapal ayah besar tak ?
Husna : besar la , 6 tingkat.
Misi : eh misi nak ikut lah..
Husna : tak boleh , orang tertentu je boleh naik kapal tu.
Misi : kakak berapa tahun ?
Husna : kakak saya 9 tahun , saya 6 tahun …

#kena ineview sementara ibu di periksa oleh doktor .. πŸ™‚ nasib baik sampai situ je ….. kalau takkkkk …

Posted from WordPress for Android

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

9 Comments:

  1. Ramah betul misi tu tanya macam-macam πŸ™‚ Hehe…

  2. oh…ayah diorang kerja kapal..memang la susah nak jumpa kan…

  3. kapal 6 tingkat, dah macam hotel saja

  4. pandai jawab hehehhe …
    sib baik x panjang soklan misi

  5. todocarolynmurphy

    Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your site?

    My website is in the very same area of interest as yours
    and my visitors would genuinely benefit from a
    lot of the information you provide here. Please let me know if this okay with you.
    Thanks!

  6. misi ni nak ambil hati anak-anak kot….

  7. best ada anak memahami macam ni..
    dah nasib seafarer menetap di laut..
    ehehehe

  8. pelik jer soalan jururawat tuh, hehee

  9. Macam mana jururawat pun hendak ikut sama naik kapai? πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *