Awal bulan shopping .. hujung bulan ????

Cuba teka berapa RM untuk satu troli ini ? Ini aktiviti biasa , saya beli barangan dapur yang besar-besar , susu 2-5 paket , semua kelengkapan syampu sabun ubat gigi cukup sebulan. Sebab paling utama tak suka kejap-kejap kena pergi kedai dan beli barang sikit-sikit. Susah nak bajet. Beli baju sebab hari lahir aliya (si kakak) , konon-konon nak bagi hadiah , tapi kena beli 3 pasang.. #pengsanmak.

Korang bagaimana pula ?

shopping & lifestyle blogger

Kisah kenapa 29/2 tak ada di dalam kalendar berulang lagi , setiap setahun sekali saya kena jawab benda ni , sampai bila la dia nak faham ni. Tapi kali ni umurnya dah masuk 9 tahun. Soalan lain sikit la .. mula-mula di katanya kalendar tak betul , dah tengok 2-3 kalendar sama jek , dia guna tarikh 29/3 punya tarikh untuk sambut birthday dia. Haihh .. anak kan ..

—————

Awal bulan shopping , hujung bulan buat apa ?

Saya jawab

Tengok kalendar menghitung hari ahaks.

Kamu .. kamu dan kamu sila sambung ayat di atas.

Ringkas je update penat sungguh la akhir-akhir ni. Ermm .. saya tukar hosting nak tahu ke hosting apa pula ? ehem ~

20 Comments

  1. MaMa3HerOO 5 March 2013 Reply
  2. Hazmin Hamudin 3 March 2013 Reply
  3. hafizmd 3 March 2013 Reply
  4. Jefry 3 March 2013 Reply
  5. galut 3 March 2013 Reply
  6. Izwan Yusof 3 March 2013 Reply
  7. Puan Bardboo 2 March 2013 Reply
  8. sicantikmatahari 2 March 2013 Reply
  9. nurmisnan 2 March 2013 Reply
  10. ohcikgu 2 March 2013 Reply
  11. azman 2 March 2013 Reply
  12. Kpah 2 March 2013 Reply
  13. Denaihati 2 March 2013 Reply
  14. papa mifz 2 March 2013 Reply
  15. lb 2 March 2013 Reply
    • galut 3 March 2013 Reply
  16. KiD 2 March 2013 Reply
  17. akubiomed 2 March 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.