Assalamualaikum dan hai semua … apa khabar ? sihat ke ? Saya dan sekeluarga allhamdulillah, beransur baik. Selepas satu keluarga di jangkiti demam dan flu , saya dah tak berani memandang enteng terhadap kesihatan anak-anak. Enam orang demam serentak bukan perkara mudah. Kerana takutkan tragedi ini berulang saya pun dah mula mencari-cari satu produk yang dapat membantu saya dalam memberi pertolongan memelihara kesihatan anak-anak terutamanya daripada terkena virus demam / flu mahupun penyakit tangan-kaki-dan mulut (Hand-Foot-Mouth Disease). ANTI HFMD / FLU SPRAY keluaran dari THYMOS LONDON ini membuatkan saya sedikit lega. Jika anak ingin ke sekolah saya spraykan sedikit mengikut …
Assalamualaikum , hai .. apa khabar semua ? haaa siapa setuju jika saya katakan .. salah satu masaalah atau sakit yang akan datang semasa mengandung dan sangat di takuti oleh ibu mengandung biasanya …. ialah sakit gigi. Ya ampun … semasa mengandung kalsium amat di perlukan oleh ibu megandung untuk pembentukan tulang janin. Jika tak cukup. Ini lah salah satu effect nya … gigi reput wehhh .. sakit nya azabbb bagai nak mati. Setiap kali mengandung mesti ada gigi kena cabut , sebab tu masa di awal kandungan ada satu temujanji kena jumpa dengan doktor gigi. Saya dah pergi jumpa …
Assalamualaikum dan hai semua .. apa khabar ? lama saya tak bersiaran kan , saya agak sibuk dengan order keluar masuk baju pra sekolah 2018. Fuh memang mendapat sambutan hangat .. testimoni banyakkk saya yang tak sempat update. Ya lah dengan tempahan jahitan pun banyak dan saya juga menanti hari nak besalin ni. Kalau ada masa memang saya tidur aje. Tapi ya lah .. letih pun kerja tetap jalan ya. Saya ni kerja tidak ber gaji bulanan , jadi tak boleh stop demi anak-anak tersayang. Suami saya masih belum dapat kerja laa .. huhuhu sadis. Dugaan berbisnes macam-macam la hai …
Assalamualaikum dan hai semua , Baru sempat ya nak update blog. Entri khas untuk Baby Balm Tok Syed. Jadi .. baby saya belum keluar. Ini persediaan untuk menimang cahaya mata ke –  5. Barangan telah di beli sedikit demi sedikit. Tidak beberapa bulan je lagi. Berdebar juga walaupun kelahiran anak nombor 5. Walaupun nama nya Baby Balm tetapi jangan risau semua ahli dalam rumah tu sesuai memakai balm ini. Saya dah cuba ke anak no-4 dan saya sendiri. Haaaa tak dan la baby keluar. Kena beli lebih nampak gayanya . Saya gunakan balm ini ke atas syamim , anak no …
Haiiiii .. ada yang mencari – cari jurugambar yang menawarkan pakej fotografi untuk majlis pertunangan, akad nikad dan resepsi di kawasan KEDAH dan kawasan yang berhampiran ? Disini Jelita Images menyediakan pakej yang agak murah dan lumayan untuk korang wahai bakal pengantin.Sebelum memilih jurufoto perkahwinan atau jurufoto untuk majlis yang akan anda anjurkan , ada mesti dah ada checklist majlis tersebut ada acara apa , dan korang mesti tahu jurufoto itu menawarkan pakej dan servis bagaimana kan ? Di dalam sebuah pekahwinan semestinya ada 3 acara ini. Nikah Bersading Bertandang Jika korang survey harga , mesti lah megambil berat tawaran jurufoto …