Artis Yang Masuk MasterChef Selebriti

Seperti yang kita semua tahu , kelmarin ada rancangan MasterChef Malaysia , sekarang ni Masterchef Selebriti pulak , MasterChef Malaysia tu pun dah jadi selebriti sebenarnya. Walau apa pun saya suka rancangan masak-masak ni , kalau sebelum ni saya selalu tengok rancangan masak-masak di Astro channel AFC (Asian Food Channel) , Atau rancangan “The next top chef ” channel DIVA (702) seronok tengok orang masak , mungkin boleh cedok sikit dan guna pakai di dapur kita.

Kini dah ada Masterchef selebriti pula , mesti kelakar kan ? pandai ke selebriti ni masak ? sama-sama nantikan , saya mesti sokong rancangan tempatan juga , tak kan tengok rancangan luar negara je kan.Masterchef selebriti Malaysia bakal memulakan pengambaran pertama pada 27 Mac 2012.

Masterchef-Selebriti-Malaysia

Senarai Artis yang masuk Masterchef selebriti adalah :

  1. Serina Redzuawan
  2. Siti Sarah
  3. Jehan Miskin
  4. Tomok
  5. Karl Shafek
  6. Datuk Fazley Yaakob
  7. Farouk Hussein
  8. Major Dr. Faiz
  9. Angah Raja Lawak
  10. Raja Azmi
  11. Soo Wincci
  12. Julizan Adzlizan
  13. Thanuja
  14. Salamiah Hassan
  15. Louisa Chong

Haishh tak dapat teka , siapa yang bakal jadi Masterchef Slebriti Malaysia ni , Serina Redzuan ke ? ye lah ayah dan abangnya pun chef kan ? hahaha .. ada beberapa peserta yang tak kenal sangat pun , cam mana ni ? kena lah tengok nanti.. Paling best .. angkasawan negara pun ada ? Mesti best ni ..Masterchef Selebriti Malaysia terbitan Astro Ria (saluran 104) akan disertai oleh 15 selebriti terkenal tanah air dan mula disiarkan berkemungkinan pada bulan 5 nanti di kaca TV.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *