Artis Yang Masuk MasterChef Selebriti

Share

Seperti yang kita semua tahu , kelmarin ada rancangan MasterChef Malaysia , sekarang ni Masterchef Selebriti pulak , MasterChef Malaysia tu pun dah jadi selebriti sebenarnya. Walau apa pun saya suka rancangan masak-masak ni , kalau sebelum ni saya selalu tengok rancangan masak-masak di Astro channel AFC (Asian Food Channel) , Atau rancangan “The next top chef ” channel DIVA (702) seronok tengok orang masak , mungkin boleh cedok sikit dan guna pakai di dapur kita.

Kini dah ada Masterchef selebriti pula , mesti kelakar kan ? pandai ke selebriti ni masak ? sama-sama nantikan , saya mesti sokong rancangan tempatan juga , tak kan tengok rancangan luar negara je kan.Masterchef selebriti Malaysia bakal memulakan pengambaran pertama pada 27 Mac 2012.

Masterchef-Selebriti-Malaysia

Senarai Artis yang masuk Masterchef selebriti adalah :

  1. Serina Redzuawan
  2. Siti Sarah
  3. Jehan Miskin
  4. Tomok
  5. Karl Shafek
  6. Datuk Fazley Yaakob
  7. Farouk Hussein
  8. Major Dr. Faiz
  9. Angah Raja Lawak
  10. Raja Azmi
  11. Soo Wincci
  12. Julizan Adzlizan
  13. Thanuja
  14. Salamiah Hassan
  15. Louisa Chong

Haishh tak dapat teka , siapa yang bakal jadi Masterchef Slebriti Malaysia ni , Serina Redzuan ke ? ye lah ayah dan abangnya pun chef kan ? hahaha .. ada beberapa peserta yang tak kenal sangat pun , cam mana ni ? kena lah tengok nanti.. Paling best .. angkasawan negara pun ada ? Mesti best ni ..Masterchef Selebriti Malaysia terbitan Astro Ria (saluran 104) akan disertai oleh 15 selebriti terkenal tanah air dan mula disiarkan berkemungkinan pada bulan 5 nanti di kaca TV.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *