Applikasi We Chat – Seronok nya sembang bersama.

Pengguna iOS , Android , Windows Phone , Symbian dan Blackberry jangan lepas kan peluang beseronok berchatting dengan applikasi we chat ini. App we chat adalah percuma. Kelmarin ada jemputan untuk saya hadir ke parti anjuran We Chat. Di dalam parti tersebut We Chat mengadakan satu majlis pelancaran applikasi ini dengan menjemput duta nya Lisa Surihani dan Shaheizy Sam untuk hadir dan sama-sama memeriahkan parti tersebut.

wechat 2

Saya ada applikasi we chat tau .. saya suka dengan penampilan applikasi we chat di mana boleh berborak dengan pelbagai cara , antaranya panggilan video , pesanan ringkas , gambar dan ada banyak smilley yang comel-comel. Saya sendiri ada beberapa group di We Chat. Berborak dengan adik beradik sambil merapu itu adalah saya. He he he.. eh boleh add saya dengan id Puanbee yah ..

wechat pic 1

We Chat juga ada tempat untuk update status , yang di panggil Moments , jadi kita update je apa yang kita tengah buat terus nampak dengan follower lain. Pesanan video juga best .. anak-anak saya siap tinggalkan pesan kepada anak-anak adik kakak saya. Nampak tak ? bukan mak-mak yang berborak , tetapi anak-anak .. haha .. senang dan mudah .. tak perlu taip .. hanya tekan .. tinggal pesan .. simple ..

wechat 3

Download Applikasi We Chat sekarang .. like facebook We Chat Malaysia juga — > LINK

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

20 Comments:

  1. macamana nak buat group dalam wechat ni ye

  2. Kalau dapat chit chat ngan Emma Maembong atau Nelydia Senrose barulah seronok… hohohoho

  3. gua takde hp mahal nak main benda nih. haha..

  4. Belum menggunakan aplikasi macam ni

  5. Saya ada jugak WeChat.. Tapi jarang guna.. Masa mula2 install dulu pernah chat dengan blogger2 lain.. Sekarang dah jarang bukak.. Kalau bukak pun just utk tengok moment orang lepas tu tutup..

  6. seronoknyer…nanti download… 😉

  7. Menarik aplikasi ni..seronok tak terkata la jawabnya..haha

  8. Untunglah mereka yg ada smartphone huhu

  9. ada we chat.. tapi tak guna sangat… huhuhu.. masih lagi guna old style sms

  10. Kita boleh menemukan pengguna weChat di serata dunia hanya dengan menggoncangkan gadget.

  11. akak salah taip la.. “WeChat”

  12. Menaoik App nie tak pernah guna lagi, boleh cuba nie..

  13. Jawatan Kosong Kerajaan

    kena cuba nie, nampak menarik.

  14. nak kena layan wee chat gak nampaknya ni..

  15. betul-betul.. ibu mengandung jangan la terlalu banyak bergerak… banyakkan berehat ye kak..

  16. kawan2 saya dengan sedara2 mara masih ramai yang belum ada weechat..saya dah uninstall pun.nanti depa dah ada weechat saya install balik ..heheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *