Antara menu bulan ramadan 2016

Assalamualaikum , di minta para pembaca , tak tau ada ke tidak pembaca ni. Sabar kalau nak resepi insyallah akan di masukkan resepi perlahan-lahan. Tujuan saya upload gambar dahulu adalah supaya saya tak lupa tulis resepi muah ni. Sekarang anak saya sendiri yang rujuk blog ini kalau nak tahu apa-apa contohnya resepi. Jadi ibu kena rajin update resepi yang mudah anak nak sediakan. Mana lah tahu berguna suatu masa nanti. Sepanjang ramadan ni ada banyak yang saya masak .. ehem ehem .. tapi ada yang tak sempat nak bergambar pun. Al maklumlah kadang terlupa. Manusia. Tengok ajelah senarai sehingga puanbee ada masa nak karang resepi. Insyallah resepi sentiasa ingat dalam kepala.

Himpunan resepi puanbee klik sini :  LINK RESEPI

TOMYAM TAK PEDAS AYAM DAN CENDAWAN ENOKItomyam cendawan

SAGU BERKUAH LAICIsagu berkuah

PULUT MANGGAkamunting 3

SOMTAM BETIKkamunting 4

ALLHAMDULILLAH… ┬áLepas dah upload gambar , nanti kita tulis resepi .. hehe akan di tambah dari semasa ke semasa .. Insya ALLAH.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

3 Comments:

  1. Tomyam tu menggoda betul…sedapnyaaaa

  2. owh … terlihat menu-menu tu semua tak sabar pula nak tunggu waktu berbuka .

  3. Alahai sedapnya menu dan banyak pulatu..Rajin PnBee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *