Anak Ayah Dan Chipsmore

Anak ayah tapi 24 jam dengan ibu , hari-hari tengok muka baby , ke hulu ke hilir usung baby , sampai sekarang nak jumpa pelanggan PB pun kena usung baby. Kesian baby ….

chipsmore

Sabar je lah sayang ……Muka pelbagai gaya , bila nampak ibu ala-ala macam nak ambil gambar , sekarang guna mobile je senang nak ambil gambar , di mana saja … cute gambar ni semua , saya buat dalam bentuk gif…

Dalam 3 orang anak , si baby ni paling bijak ambik hati ibu , rasa ibu nak marah je macam-macam di buat , menyanyi , lawak , mengaji .. apa saja lah sampai ibu tersenyum .. tu sebab ayah cakap itu anak ayah …. hehehe … anak sulung garang , anak no dua kuat bodek , baby pandai ambil hati .. anak no empat ?

opssss

22 thoughts on “Anak Ayah Dan Chipsmore”

  1. baby ni kira mcm zaid le kalau anak nis… tp kalo nis kena usung dua baby, skrg dah xke mana sgt sbb biz dropship je, tp lepas dpt projek mega ni, harusss le usung baby 2 org tu… kena pos2 brg πŸ˜‰

  2. bee..macam mana buat gambar gerak2??? jelesss!!! hihihi..budak2 kalau dengan chipsmore memang hantu tau.. πŸ™‚

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *