Anak Ayah Dan Chipsmore

Share

Anak ayah tapi 24 jam dengan ibu , hari-hari tengok muka baby , ke hulu ke hilir usung baby , sampai sekarang nak jumpa pelanggan PB pun kena usung baby. Kesian baby ….

chipsmore

Sabar je lah sayang ……Muka pelbagai gaya , bila nampak ibu ala-ala macam nak ambil gambar , sekarang guna mobile je senang nak ambil gambar , di mana saja … cute gambar ni semua , saya buat dalam bentuk gif…

Dalam 3 orang anak , si baby ni paling bijak ambik hati ibu , rasa ibu nak marah je macam-macam di buat , menyanyi , lawak , mengaji .. apa saja lah sampai ibu tersenyum .. tu sebab ayah cakap itu anak ayah …. hehehe … anak sulung garang , anak no dua kuat bodek , baby pandai ambil hati .. anak no empat ?

opssss

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

22 Comments:

  1. tiap2 anak tu lain ragamnya kan kak..bila nk tmbh yg no.4? hihi

  2. Kira anak emas la ni..haha..mesti una tak pernah kena marah..haha

  3. baby ni kira mcm zaid le kalau anak nis… tp kalo nis kena usung dua baby, skrg dah xke mana sgt sbb biz dropship je, tp lepas dpt projek mega ni, harusss le usung baby 2 org tu… kena pos2 brg πŸ˜‰

  4. Kesian Baby……Apapun baby ttp comel dimata achik….

  5. no.4??..amin..no5..no.6.. πŸ™‚

  6. ohh pandi ambil hati.senang le nanti nak ambil hati mak mertua.kihkih

  7. tak lama lagi la tuu..haha..

  8. Wah… Anak no 4 ye kak… Macam tak lama lagi je bunyinya tu… πŸ™‚

  9. sudah sebut no.4 tu, mcm tak lama lagi tu…he he.
    chipmore favaroute anak2 juga.

  10. ciktom suka sgt makan chipsmore…hee

  11. Chispmore kegamaran saya. hehehe

    p/s : nak makan jangan kecah-kecah ye πŸ˜›

  12. bee..macam mana buat gambar gerak2??? jelesss!!! hihihi..budak2 kalau dengan chipsmore memang hantu tau.. πŸ™‚

  13. Zarul Umbrella

    wah saya teruja dgn format gif ni…pakai fotoshop ke Pn Bee?

  14. anak no.4?
    coming soon tu…
    ehheheheee

  15. Tak bising pula paknya melihat baby makan biskut didalam kereta?

  16. Izzuddin Fauzi

    Makan jangan sampai comot ye sikecil πŸ˜€

  17. boleh lagi tu anak keempat.hehe

    kena banyak usaha.chipsmore mmg sodap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *