Alkisah Pampers Murah Dari Surirumah Cyber

Mood sentap! saya pergi jaya jusco , nampak sale RM35 je untuk lampin pakai buang jenama drypers , biasanya jenama tu mahal di tesco dan kedai–kedai lain berdekatan. Maka saya surirumah cyber ni terus update status , sekali dapat komen dari surirumah cyber lain. Makan hati beb .. murah gila harga diorang beli. Ni nak minta tolong speedmart buka satu cawangan kawasan kampung pandan ke , taman cempaka ke , taman nirwana ampang tu ke .. senang sikit saya nak berjimat. Jangan main -main dengan surirumah sekarang ek. Tak main la ngumpat-ngumpat. Surirumah sekarang dah macam ejen kedai mana murah dah. Dari barangan asas ke barang mahal-mahal. Semua tau ehhh …

pampers

pampers 2

pampers 3

pampers 4

pampers 5

pampers 6

Mahap la , nama d kaburkan atas sebab2 privasi.. ngee ~ Tak aci la korang .. tak bagi tahu pun korang beli pampers murah ..

Comments

  1. Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 – RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

    • murah betul tu , terima kasih kerana berkongsi info , saya dah beberapa kali nak cuba 11 street tp macam takut je , tk faham terma dia.

  2. mahei tu rm40 lebih

    kami yg rm 30 lebih pun jarnag2 beli…

    yg lazada offer tu ok gak bee. cer tengok2

  3. hihi…comel2 betul surirumah cyber ni..bard tak aktif fb buat masa skrngni kak..nak rehat dulu…

Speak Your Mind

*