Alexa Toolbar Puanbee | Top Sites Ranking In Malaysia

Saja suka-suka hati buang masa update info di alexa , kemudian smbung kerja yang dah lama tertunggak , setahun lebih buat toolbar ni tak pernah siap sebab malas nak berfikir , tapi hari ni memang rajin , terus siap.

Selepas membaca pasal alexa di blog Zarul Umbrella tu , saya rasa berkobar-kobar nak update info alexa pulak.. Dah lama tak belek , rupanya tags yang di letakan dalam theme ni dah hilang , saya tak buang pun mungkin selepas update theme tempoh hari.

Saya telah Install Toolbar alexa blog denaihati , dan rasa benda ni berguna juga .. setiap kali online terus nampak apa yg denaihati update .. stalker .. he he he .. bukan nak stalker ..saja suka pergi blog denaihati , ada banyak info dan kebaikkan kalau singgah di sana.

alexa toolbar

Tapi jangan marah yang saudara denaihati ..toolbar saya lebih canggih siap ada logo blog saya , denaihati patut update alexa toolbar denaihati tu .. hehe .. tak cantik lah nampak logo standart alexa tu …

toolbar alexa

Apa yang saya maksudkan logo alexa blog puanbee ialah .. gambar kuning yang telah di tunjuk dengan anak panah merah tu .. lagi cantik kan?

Benda ni saya buat saja je suka-suka , nak buat juga ? sila lah buat satu .. tapi kalau nak install alexa toolbar blog saya klik banner di bawah ok. Tapi dengan instal alexa toolbar ni , nak tengok feed blog saya senang , nak tengok twit pun senang , nak apa2 semua ada short cut lah … saya buat saya install hehe ..memudahkan kerja sendiri. Best ..

Get our toolbar!

Terima kasih
Bila lah nak duduk di dalam ranking alexa top sites in Malaysia , teringat waktu ni .. saya ada juga di TOP BLOG MELAYU mengikut ranking alexa .. hehe ..tapi sekarang tak de orang update dah kot.

22 Comments

  1. Ecara Fashion 22 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 June 2012 Reply
  2. Hafizul 19 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 19 June 2012 Reply
  3. syahrilhafiz 18 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 19 June 2012 Reply
  4. Ummi Hanie 18 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 19 June 2012 Reply
  5. muazfaris 18 June 2012 Reply
  6. Denaihati 18 June 2012 Reply
  7. ohcikgu 17 June 2012 Reply
  8. Jebeng Otai™ 17 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 17 June 2012 Reply
  9. Scarlett O'hara 17 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 17 June 2012 Reply
  10. Noorikmal 17 June 2012 Reply
  11. Noorikmal 17 June 2012 Reply
  12. Nur 17 June 2012 Reply
  13. Juan 17 June 2012 Reply
  14. titan 17 June 2012 Reply
  15. mia liana 17 June 2012 Reply
  16. akubiomed 17 June 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.