Alexa Toolbar Puanbee | Top Sites Ranking In Malaysia

Saja suka-suka hati buang masa update info di alexa , kemudian smbung kerja yang dah lama tertunggak , setahun lebih buat toolbar ni tak pernah siap sebab malas nak berfikir , tapi hari ni memang rajin , terus siap.

Selepas membaca pasal alexa di blog Zarul Umbrella tu , saya rasa berkobar-kobar nak update info alexa pulak.. Dah lama tak belek , rupanya tags yang di letakan dalam theme ni dah hilang , saya tak buang pun mungkin selepas update theme tempoh hari.

Saya telah Install Toolbar alexa blog denaihati , dan rasa benda ni berguna juga .. setiap kali online terus nampak apa yg denaihati update .. stalker .. he he he .. bukan nak stalker ..saja suka pergi blog denaihati , ada banyak info dan kebaikkan kalau singgah di sana.

alexa toolbar

Tapi jangan marah yang saudara denaihati ..toolbar saya lebih canggih siap ada logo blog saya , denaihati patut update alexa toolbar denaihati tu .. hehe .. tak cantik lah nampak logo standart alexa tu …

toolbar alexa

Apa yang saya maksudkan logo alexa blog puanbee ialah .. gambar kuning yang telah di tunjuk dengan anak panah merah tu .. lagi cantik kan?

Benda ni saya buat saja je suka-suka , nak buat juga ? sila lah buat satu .. tapi kalau nak install alexa toolbar blog saya klik banner di bawah ok. Tapi dengan instal alexa toolbar ni , nak tengok feed blog saya senang , nak tengok twit pun senang , nak apa2 semua ada short cut lah … saya buat saya install hehe ..memudahkan kerja sendiri. Best ..

Get our toolbar!

Terima kasih
Bila lah nak duduk di dalam ranking alexa top sites in Malaysia , teringat waktu ni .. saya ada juga di TOP BLOG MELAYU mengikut ranking alexa .. hehe ..tapi sekarang tak de orang update dah kot.

Comments

  1. Blog Puanbee.com nampak stabil di sekitar 40k+- dalam Alexa Traffic Ranking throughout the year. Bagaimana melakukannya? Kebiasaan ranking sentiasa turun naik sahaja.

  2. Puanbee ada toolbar macam denaihati yer..wah menarik nihh…susah tak buat menda ni?
    Hafizul recently posted..Dilema – Kerja Lama Vs Kerja Baru Part 2My Profile

  3. wah , tak terkejar saya macam ni.
    macam mana nak buat toolbar tu ye.. hmm bookmark sudah :D
    apa2 pun usaha lagi, boleh beat denaihati..hehe
    syahrilhafiz recently posted..WordPress 3.4 “Green” DilancarkanMy Profile

  4. at least penah gak laaaa masuk top ranker alexa di msia… kami ni?? takdannnn… blog dah brsawang sibuk bizzzz…. :p
    Ummi Hanie recently posted..Mee Bandung home-made pun best jugaMy Profile

  5. mantap sungguh akak ni.. wowo
    muazfaris recently posted..Tips Tambah Followers Twitter, 2000 Followers setiap MinitMy Profile

  6. yolah, idea baik tu sebenarnya…he he. terima kasih utk idea ni.

  7. wahh..makin mantap puanbee yee.. :)
    ohcikgu recently posted..Keputusan terkini Perlawanan EURO 2012My Profile

  8. mmg ssh nk jdik top website malaysia kalo bkn hiburan dan politik..huhu
    Jebeng Otai™ recently posted..Suku Akhir Euro 2012 : Greece LayakMy Profile

  9. Ranking 346 setakat hari ni tu kora hebatlah tu.
    Scarlett O’hara recently posted..Bibimbap?My Profile

  10. insyaAllah pasti kak bee akan jadi top juga suatu hari nanti…hahhha… nie nak bodek lah nie…
    Noorikmal recently posted..Remaja 18 Tahun Bongkar Rahsia AppleMy Profile

  11. Assalam, makin hebakkk kak Bee ya… hahhaa…

  12. Rasanya Puan Bee boleh.. Nur berblog sekadar isi masa lapang je..
    Nur recently posted..Snogurt JB Taman Universiti OutletMy Profile

  13. rajin lahhhh
    Juan recently posted..New Proton PreveMy Profile

  14. dah jatuh dah..dulu kalau tak..dah nak masuk bawah 200 ranking malaysia. sekarang dah jatuh ke ranking 400 plakk..aduh..
    titan recently posted..Pemenang Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012My Profile

  15. wahhhh hebatnyaaaaa….
    mia liana recently posted..7 Tips To Be Happy In LifeMy Profile

  16. Wah makin ddabom blog Puan Bee ini. :-)
    akubiomed recently posted..No Posts Were Found!My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge