Alexa Ranking Sebelum Dan Selepas Tukar Domain

RE-PUBLISH UNUTK YANG BERTANYA…pneumedic…menjawab pertayaan pnewmedic….jwapannya adalah yes ! semuapencapaian url sebelum ni akan jadi kosong dan perlukan masa unutk naik balik.TAPI sekejap saja..dalam sebulan dah nampak kesan nya..cuma PR blog tu memang susah sikit lah….tapi alexa sekejap jer kalau ikut cara yang betul 🙂
Ingat lagi bee pernah buat entry “apa itu alexa ranking” dulu ?? haha sekarang tengok sinambungan kisah alexa ranking untuk blog bee yer..Pendek kata Ranking blog akan jatuh setiap kali kita tukar URL blog…Panjang tak kata paper…Ini semua OTAI Tahu..hik2

sebelum bee tukar pakai domain..Dalam malaysia 2550..


Yang ini pulak selepas bee pakai domain..waaa jatuh menjunam! Dalam malaysia terus no data…tapi tak per bee tengah nak berusaha menaikkan ranking dalam alexa nih..alaa blog lama tu pun 2 bulan lebih jer ..hihihi…tapi waaaaa sedih jugak tengok ranking juta-juta nih….

Eleh bee nih tu pun nak kecoh kan???

UPDATE PADA 19/2 SELEPAS SEBULAN 19 HARI BERDOMAIN, INILAH HASILNYA..

37 Comments

  1. Sara 24 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 18 February 2013 Reply
  2. boni 6 July 2012 Reply
  3. kakyong 19 February 2011 Reply
  4. pneumedic 19 February 2011 Reply
  5. Ummi Hanie 19 February 2011 Reply
  6. NzA 19 February 2011 Reply
  7. PuanBee 5 January 2011 Reply
  8. PuanBee 5 January 2011 Reply
  9. deqdeq 5 January 2011 Reply
  10. Gayahspears 5 January 2011 Reply
  11. PuanBee 5 January 2011 Reply
  12. sw33tdarling 5 January 2011 Reply
  13. PuanBee 5 January 2011 Reply
  14. PuanBee 5 January 2011 Reply
  15. kak ina kl (1) 5 January 2011 Reply
  16. Rafina Mimi Zairul Murni 5 January 2011 Reply
  17. PuanBee 5 January 2011 Reply
  18. Rafina Mimi Zairul Murni 5 January 2011 Reply
  19. PuanBee 4 January 2011 Reply
  20. PuanBee 4 January 2011 Reply
  21. PuanBee 4 January 2011 Reply
  22. tiefazatie 4 January 2011 Reply
  23. Ummiross 4 January 2011 Reply
  24. Yanie J 4 January 2011 Reply
  25. PuanBee 4 January 2011 Reply
  26. PuanBee 4 January 2011 Reply
  27. sissyira 4 January 2011 Reply
  28. PuanBee 4 January 2011 Reply
  29. nur 4 January 2011 Reply
  30. PuanBee 4 January 2011 Reply
  31. PuanBee 4 January 2011 Reply
  32. PuanBee 4 January 2011 Reply
  33. Atika Natasha 4 January 2011 Reply
  34. sissyira 4 January 2011 Reply
  35. cikpuanhady 4 January 2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.