Aku Jeles

Share

Kawan-kawan

Tengok je gambar tu semua , sambil-sambil borak dengan si kay (suami saya ) , dia cakap ..

depa semua pandai jaga badan .. sayang ?

wuuuuuuuuuuuuuuuuu terasa sentap sekejap ..

so korang tahu kan ..

saya dah diet , saya dah amalkan hidup cargas ,

tapi badan asyik naik ..

orang cakap sebab saya ambil perancang jenis suntikkan .. so saya dah pun berhenti perancang tu …

lepas ni rasa nak mula jebakkan diri dalam pemakain corset pula lah .. lepas tu nak main badminton , setiap petang kalau boleh ..

Azam Tahun Baru ke ni ?

Nak kurus untuk kay .. mueheheh …..

p/s : Corset tak beli lagi , badminton pun tak beli lagi kahkahkah .. banyak impian .. semoga terlaksana ..ada yang boleh share ada yang tak boleh share 🙂 harap maklong ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

40 Comments:

  1. Pingback: Berat Turun 4 kg Dalam Masa 2 Minggu . YES ! | Diet Bersama Puanbee

  2. Try main tali skipping hari2… 🙂

  3. ala guna ja jus mate 5, hehehe

  4. Hendak mengekalkan bentuk badan perlu disiplin kalau ada semua peralatan bersukan sekali pun tapi tidak bersenam tidak guna juga. Ada beberapa senaman yang tidak mengeluarkan belanja besar tapi boleh diamalkan di rumah.

  5. Ibu Mifzal Arsyad

    huhu..sedihnya bila suami ckp gitu..sy pun selalu kena usik nga asben…tp ya la susah kan nak turunkan berat ni,…nak naik senang amat..huhu

  6. pagi2 leh senamrobik di rumah bee.. 🙂

    bee muda lagi.. sure kadar metabolisme masih tinggi..

    kakyong memang kena tegar.. hari2 kawat kaki.. hihikhikk.. jalan setempat ala2 berkawat.. 15-30 minit.. kdg2 dpt 10 minit jer lebih2 lagi kalo anak2 dah bangun..

    • hehe metabolisma memang rendah tu yg naik berat mendadak kakyong , kakyong kawat kaki ye ..

      bee hari2 turun naik tangga 6 kali tinggakt 4 , drive anak2 ke sekolah 6 trip dan pergi pasaraya tau .. tapi berat cenggitu je ..

  7. Jangan risau masalah puan bee ada jawapannya, kita boleh kongsi bersama.. puan boleh hubungi saya dan email at dirman09@gmail.com

  8. azam tahun baru tuu….hehe..
    kena berdisplin baru boleh berjaya haha…;)

  9. nak tururunkan berat badan paling cepat senang je bee…1245pm pakai ponco jalan kaki pusing padang dalam sejam ke….mesti menjadi

  10. go..go..go…insyaallah tercapai azam baru jika ada usaha…jangan cepat putus asa!

  11. sedia maklong..heh heh

  12. chaiyok bee..chaiyok.. mungkin jugak sebab suntikan tu..takper, pasni leh exercise..hihi..

  13. Bee..sama la… ambil jenis suntikan tu jgk.. Badan naik mendadak.. Lani dah dekat 7 bln stop, berat badan x nmpk perubahan… kena diet n exercise jgk ni.. 😛

  14. Takpe PnBee, jadikan teguran tu sebagai dorongan. Slmt berjaya!

  15. ha..bolehlah start diet ye. hehe..

  16. same2lah kita mendietkn diri ye bee …
    mmg nis pun ade dengor perancang jenis suntikan ni menaikkn bdn… nis x ambik pun naik bdn,klu ambik..hah ! obesiti gamaknye… haha

    tp suami nis xpenah sound mcm tu , tau bini sensitif giler..kah2 …

  17. selamat tahun baru puanbee. Takpe baru hari pertama di tahun 2012, semoga azam tercapai

  18. selamat tahun baru 2012 n moga tercapai azam yg terbaru ni…

  19. aduh dua tiga hari lepas en suami pun tegur yg sama..sentap jugak.sebelum nie beliau tidak pernak berbunyi langsung pasal tak pandai jaga badan.huhu..kutu pun rasa badan makin naik,walhal dah berenti ubat..

    pastu esoknya boleh plak beliau kata, sy tgok ayang klu mkn byk ke sikit ke mmg tak boleh turun dah badan kan? muahaha..

    azam nak turunkan sikit gak,tp en suami kata nak macam dulu.kena turun 10kg uwaaa..umpama mimpi dalam mimpi..:)

  20. jadikan suara hati suami sebagai morivasi bee, ummi pun nak kurangkan sikit berat badan ni..

  21. he.he.he…..gud luck Bee..moga cita2 brjaya demi org tercinta……badan akak pn dh naik sejak cuti hr tu…..hu.hu.hu….

  22. sy ni pun berat dok nek jer…sedang pakai corset nak shapekan body dulu..harap2 tahun ni slimla…amin

  23. Salam Bee,

    HAHAHAHA ok samalah kita bee memang sentap bila suami cakap macam tu kehkehkeh, jom slim dan cergas sama2 bee ekekeke.

    oh dah berhenti ambil suntikan ye?, akak dulu ambil memang badan naik mendadak wooo macam dipam-pam lepas tu akak amik IUCD, selamat 4 tahun haziq takde adik heheee, tapi baru buang IUCD 2 hari lepas..opss!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *