Aku dah bosan

Share

Dengan bismillah saya update blog. Dalam hati sering menjerit ” Aku dah bosan . Aku dah bosan. Aku dah bosan ” Untuk berblog. Mula-mula kekangan masa , lepas tu terbiasa malas update blog , di tambah dengan pelbagai faktor lagi. Jadi .. untuk pulihkan mood maka saya buat sesuatu.. tukar theme.

Entah la macam tak kene mengena pun. Dari pagi bawa ke pagi edit theme. Haru.. Ahad last bercuti , Isnin dah mula sekolah dan sibuk.  Jalan raya sibuk , aku sibuk .. suasana sibuk.

Camera 360

( Gambar di edit dengan applikasi Camera 360 .. best la .. )

3 hari banyak tidur , makan en suami sediakan , minum air kosong , anak-anak pun layan mana penting je membuah kan macam-macam perasaan. Terima kasih abe sebab faham ..

Ada gosip-gosip mungkin saya mengalami “morning sickness atau alahan“. Oh moga-moga tidak la buat masa sekarang. Ada sesuatu yang belum pasti.. Sehingga mencapai kata putus. Baru hati senang lenang.

Ok theme simple dan kosong. Hati pun tengah kosong.

P/s : Menonton Film Juvana.. erm erm ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

26 Comments:

  1. so far so good bee.. diari ibunda…ilmiah dan catchy !

  2. Sungguh ambe terkujat tadi. Ingat dah salah masuk blog, berkali2 ambe tgk gambar sidebar..betullah blog pn bee

    Apapun, harap mood kembali mengaum lepas ni…

    p.s. themes ni mmg lebih simple tp ambe pilih themes yg sebelum ni lebih cantik! =)

  3. sama lah bee..mood berblog akak pun ke laut jgk ni..

  4. ehem2 bee…. kalau ada isi betui2 apa salahnyaaa….

    tp mmg musim org tak sihatlah… kami anak beranak pun sama… redho je le…

    aik.. tukor theme lagi… penyakit same je la kite ni bee.. cepat bosannnn…

    • tu la masaalah la tk boleh stay dgn satu theme dlm jangka masa yg lama hik2

      biasa la sakit sekali sekala , untung dpt sakit .. turun 5 kilo ahaks

  5. okaylah mencari kelainan sikit…

  6. Didalam kesibukkan menguruskan rumah tangga sempat menghasilkan entri.

  7. Ekhem!!!..tahniah bee..ngee..dalam duk mls2 pun sempat gak post 1 entri..mai nk komen sat,theme simple sgt..nanti kalo da dtg mood rajin tu..kasi adjust ckit.

  8. Saya rasa la kak, dua theme yang sblm ni lagi menawan. Nampak profesional.

  9. sudah tukar theme lagi. takpe cool ni. mod pun ikut cuaca kot.

  10. Temanya bagus dan ringan sekali loadingnya…
    Ada yang mengalami morning sickness rupanya kak hehehe

  11. saya suka theme ini puan bee…simple dan tenang je..

  12. morning sickness.. dah macam orang berisi jerk.. kih3.. yer ke?
    Alhamdulillah…. senang hati dgr..

    Siapa plak propa tuh? Mai habak kita p ganyang.. kah3

  13. Tema orang yg tak de mood update blog adalah..
    KENADOTAN… ha ha..

  14. kenapa nie kakak .. patut lama tak nampak online …
    gosip apakah heheheheh …. gosip panas mungkin heheheh

  15. kalau dah rezeki tak ke mana..hehe..kalau xd mood nak blogging kene tukar theme ye,nak ikutla tip ni..

  16. Macam lagu Amy Search pula… Aku dah bosan.. Aku dah Bosan… aku dah Bosan….. hehehe

  17. cantik template baru ni..saya suka 🙂

  18. sapa yg buat gosip tu Bee??? hihihi…mana tahu kot masin mulut depa….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *