Aku dah bosan

Dengan bismillah saya update blog. Dalam hati sering menjerit ” Aku dah bosan . Aku dah bosan. Aku dah bosan ” Untuk berblog. Mula-mula kekangan masa , lepas tu terbiasa malas update blog , di tambah dengan pelbagai faktor lagi. Jadi .. untuk pulihkan mood maka saya buat sesuatu.. tukar theme.

Entah la macam tak kene mengena pun. Dari pagi bawa ke pagi edit theme. Haru.. Ahad last bercuti , Isnin dah mula sekolah dan sibuk.  Jalan raya sibuk , aku sibuk .. suasana sibuk.

Camera 360

( Gambar di edit dengan applikasi Camera 360 .. best la .. )

3 hari banyak tidur , makan en suami sediakan , minum air kosong , anak-anak pun layan mana penting je membuah kan macam-macam perasaan. Terima kasih abe sebab faham ..

Ada gosip-gosip mungkin saya mengalami “morning sickness atau alahan“. Oh moga-moga tidak la buat masa sekarang. Ada sesuatu yang belum pasti.. Sehingga mencapai kata putus. Baru hati senang lenang.

Ok theme simple dan kosong. Hati pun tengah kosong.

P/s : Menonton Film Juvana.. erm erm ..

26 Comments

  1. sha 20 February 2013 Reply
  2. hafizmd 19 February 2013 Reply
  3. Ibu Mifzal Arsyad 19 February 2013 Reply
  4. Ummi Hanie 19 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 19 February 2013 Reply
  5. hairulafiz 18 February 2013 Reply
  6. akubiomed 18 February 2013 Reply
  7. MaMa3HerOO 18 February 2013 Reply
  8. Cikgu Hairul 17 February 2013 Reply
  9. Denaihati 17 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 17 February 2013 Reply
  10. Blog Keperawatan 17 February 2013 Reply
  11. hanafi abdullah 17 February 2013 Reply
  12. nurmisnan 17 February 2013 Reply
  13. fazrol 17 February 2013 Reply
  14. namia 17 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 17 February 2013 Reply
  15. afif 17 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 17 February 2013 Reply
  16. Anuar 17 February 2013 Reply
    • puanbee 17 February 2013 Reply
  17. ciklaili.com 17 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 17 February 2013 Reply
      • ciklaili.com 17 February 2013 Reply
  18. zie fauzi 17 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 17 February 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.