Aku dah bosan

Dengan bismillah saya update blog. Dalam hati sering menjerit ” Aku dah bosan . Aku dah bosan. Aku dah bosan ” Untuk berblog. Mula-mula kekangan masa , lepas tu terbiasa malas update blog , di tambah dengan pelbagai faktor lagi. Jadi .. untuk pulihkan mood maka saya buat sesuatu.. tukar theme.

Entah la macam tak kene mengena pun. Dari pagi bawa ke pagi edit theme. Haru.. Ahad last bercuti , Isnin dah mula sekolah dan sibuk.  Jalan raya sibuk , aku sibuk .. suasana sibuk.

Camera 360

( Gambar di edit dengan applikasi Camera 360 .. best la .. )

3 hari banyak tidur , makan en suami sediakan , minum air kosong , anak-anak pun layan mana penting je membuah kan macam-macam perasaan. Terima kasih abe sebab faham ..

Ada gosip-gosip mungkin saya mengalami “morning sickness atau alahan“. Oh moga-moga tidak la buat masa sekarang. Ada sesuatu yang belum pasti.. Sehingga mencapai kata putus. Baru hati senang lenang.

Ok theme simple dan kosong. Hati pun tengah kosong.

P/s : Menonton Film Juvana.. erm erm ..

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

26 thoughts to “Aku dah bosan”

  1. Sungguh ambe terkujat tadi. Ingat dah salah masuk blog, berkali2 ambe tgk gambar sidebar..betullah blog pn bee

    Apapun, harap mood kembali mengaum lepas ni…

    p.s. themes ni mmg lebih simple tp ambe pilih themes yg sebelum ni lebih cantik! =)

  2. ehem2 bee…. kalau ada isi betui2 apa salahnyaaa….

    tp mmg musim org tak sihatlah… kami anak beranak pun sama… redho je le…

    aik.. tukor theme lagi… penyakit same je la kite ni bee.. cepat bosannnn…

  3. Ekhem!!!..tahniah bee..ngee..dalam duk mls2 pun sempat gak post 1 entri..mai nk komen sat,theme simple sgt..nanti kalo da dtg mood rajin tu..kasi adjust ckit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *