Aktiviti untuk anak-anak dan ibu bapa

Share

Salam & Selamat sejahtera di ucapkan. Di sini saya war-warkan aktiviti untuk anak-anak dan ibu bapa jika ingin lakukan sesuatu bersama keluarga ini lah peluang nya. Jika ada jemputan saya akan update disini. Selalulah jenguk puanbee.com untuk mengetahui aktiviti terkini yang di anjurkan oleh mereka di luar sana. Jika ada apa-apa aktiviti juga boleh email ke puanbee untuk sama-sama menghebahkan perkara baik ini.

aktiviti untuk kanak-kanak bulan 3

Kami Ingin menjemput anda untuk bersama-sama memeriahkan Bulan Nutrisi di Pusat Perubatan Prince Court pada Bulan Mac! Sila datang beramai-ramai dan kami mengalu-alukan kehadiran anda nanti. Bersama-sama kita melihat menu demo memasak setiap minggu dan anda dapat mencubanya sendiri. Dapatkan Promosi Kaunseling Pemakanan dan analisa berat badan hanya RM90 (Promosi ini hanya diberikan kepada yang hadir).

*Cooking demo setiap minggu sepanjang bulan mac

kids camp , aktiviti kanak-kanak

Kids Camp pada 23 mac 10.00 am – 1.00 pm

Jangan lupa membawa anak-anak anda untuk Sesi “Kids Camp” pada 23 March 2013 bersama-sama menyertai Pertandingan Mewarna (4-6 tahun), Pertandingan Melukis (7-11 tahun) dan Pertandingan Memasak DIY (7-11 tahun)

Untuk info lanjut dan penyertaan sila hubungi :

+603-21600000 ext 1102 (nana) ext 1369 (azah)

atau email Shazana.aziz@princecourt.com dan azaerofah.surdi@princecourt.com

sebelum 9 march 2013 

(Penyertaan Terhad)

P/S : Saya daftarkan ke tiga2 anak saya dalam aktiviti ini , anak saya suka mewarna dan melukis

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

13 Comments:

 1. tu yg i kata… best dok kl bab2 mcm ni lahh… byk je program, tp jalan jammed je stress.. hehehh.. penah merasa dok sana, time preggy pun naik moto gi klinik

 2. macam best je pertandingan memasak 7~11thn tu. good luck untuk anak2 pbee nanti yer.

 3. Jawatan Kosong Kerajaan

  mai nak rasa makanan, blh tak.

 4. mmg best untuk budak2 ni…harap2 dpt join..thks utk info.

 5. mENARIK..KALO DEKAT LEH LA JOIN

 6. Aktiviti bersama keluarga. Kalau lama berada disitu tak terkawal anak kecil.

 7. seronok.. eh kakak leh le masuk memasak tu.. 🙂 cer cuba..

 8. Masih sekolah maaa 🙂 Doakan Aiman nikah awal yaa. Kalau boleh Form 5 dah nikah. Hahhaa

 9. kena tunggu gua ada aanak nih..

 10. ingin ikut je lihat demo memasak…

 11. eehh saya juga hoby memasak je…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *