Aktiviti / Program / Kem Motivasi Cuti Sekolah Untuk Anak-anak 2013

Share

Saya mencari program , aktiviti  atau kem motivasi semasa cuti sekolah hujung tahun 2013 untuk anak-anak. Saya telah pun buat carian di internet tetapi tak ada satu pun info berkenaan aktiviti cuti sekolah bagi kawasan perak. Saya percaya ada kem motivasi atau aktiviti yang sesuai untuk anak saya di lakukan di perak , cuma kurang pendedahan je.

Jika ada info / maklumat tentang program cuti sekolah yang pembaca tahu , boleh lah kongsikan maklumat nya disini. Tak kisah lah kawasan mana , tetapi saya nak kawasan Taiping Perak dan berdekatan jika ada. 

Aktiviti / Program / Kem Motivasi Cuti Sekolah Untuk Anak-anak 2013

Jika ada komen di bawah atau email ke inbox saya. Atau tiggal mesej di facebook saya. Insyallah saya akan update di sini dari semasa ke semasa.

Email dengan mengisi borang di bawah :

Maklumat tentang program / aktiviti / kem motivasi seperti tarikh , bayaran , tempat , jenis aktiviti , umur peserta di perlukan. Info ini percuma tanpa bayaran. Terima kasih.

[contact-form-7 id=”31408″ title=”Contact form 1″]

P/S : Saya suka aktiviti menyeronokkan untuk anak-anak saya. Maklumlah cuti sekolah …. di samping seronok mereka boleh menambah kenyakinan diri. Itu sahaja yang saya harapkan. 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

4 Comments:

  1. memang bagus hantar anak untuk program cuti sekolah ni, dari duduk rumah banyak hadap tv je.

  2. biasanya kalau ada depa akan sebarkan kat radio..pernah dengar kat radio kedahfm penganjur datang konti dan cerita pasal program cuti sekolah..tak tau la radio perak ada buat lagu tu ka dak..

  3. rasanya banyak kot kem motivasi bila masuk musim cuti sekolah ni

  4. yelah bee, kesian kat anak2 mcm mati kutu lak cuti2 takde program kan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *