Aktiviti Menarik Mary Kay Beauty Workshop (16 OCT 2011)

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

– Sticky post – Jooommmm la ramai-ramai memeriahkan Aktiviti menarik ni !!! Dengan Bayaran Hanya RM10 Wanita , Suri Rumah , Aweks2 di alu -alu kan , sekali sekala mejaga diri kita kan .. jom !! Kerana dirimu begitu berharga .. RM10 dan dapat Free Gift ..pergghhh ..

Aktiviti Menarik Mary Kay Beaty Workshop (16 OCT 2011)

Aktiviti Menarik Mary Kay Beaty Workshop (16 OCT 2011)

sekian ,

saya teringin gakss nak pergi ni kalau tk de aral melintang patah menbujur ke .

Comments

  1. boleh nanti email lah saya ye nak warna apa2 , saiz apa , tp sy buat simple aje tk pandai nk buat cantik2

  2. bee.. join tau!! serius best workshop ni.. tak tipu.. hehe…

  3. alaaa…bestnya. nak g x reti plak nak ke sana =(

  4. besnye..tp time tu msti dah kat umah..cuti sem..

  5. puan kutu :

    adoi best nie.tp apakan daya kutu jauh..huhu

  6. mcm best tp takut takde time je nk gi sini

  7. kalau kat Msia boleh gak join Bee…

  8. haah mcm best..teringin nk join sbb ayu pown x pandai mekap jugak..boleh belajar nih

  9. Menarik nie tapi tengok lah. Kalau free .. saya join ! (“,)

  10. x terlibat.. huhuh

  11. tukar lagi mungkin terakhir lah heheh .. malas dah tukar2… sya nk header ke ?

Trackbacks

  1. […] temujanji untuk orang Petaling Jaya sila rujuk sini innity_pub = "f18a6d1cde4b205199de8729a6637b42"; innity_zone = "21986"; innity_width = "300"; […]

Speak Your Mind

*