Aktiviti Menarik Mary Kay Beauty Workshop (16 OCT 2011)

Share

– Sticky post – Jooommmm la ramai-ramai memeriahkan Aktiviti menarik ni !!! Dengan Bayaran Hanya RM10 Wanita , Suri Rumah , Aweks2 di alu -alu kan , sekali sekala mejaga diri kita kan .. jom !! Kerana dirimu begitu berharga .. RM10 dan dapat Free Gift ..pergghhh ..

Aktiviti Menarik Mary Kay Beaty Workshop (16 OCT 2011)

Aktiviti Menarik Mary Kay Beaty Workshop (16 OCT 2011)

sekian ,

saya teringin gakss nak pergi ni kalau tk de aral melintang patah menbujur ke .

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

31 Comments:

  1. Pingback: Mary Kay Lagi Kini Ada Aktiviti Di Johor (23 oct 2011) | Puanbee.com

  2. boleh nanti email lah saya ye nak warna apa2 , saiz apa , tp sy buat simple aje tk pandai nk buat cantik2

  3. bee.. join tau!! serius best workshop ni.. tak tipu.. hehe…

  4. alaaa…bestnya. nak g x reti plak nak ke sana =(

  5. besnye..tp time tu msti dah kat umah..cuti sem..

  6. adoi best nie.tp apakan daya kutu jauh..huhu

  7. mcm best tp takut takde time je nk gi sini

  8. kalau kat Msia boleh gak join Bee…

  9. haah mcm best..teringin nk join sbb ayu pown x pandai mekap jugak..boleh belajar nih

  10. Menarik nie tapi tengok lah. Kalau free .. saya join ! (“,)

  11. tukar lagi mungkin terakhir lah heheh .. malas dah tukar2… sya nk header ke ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *