Aktiviti Menarik Mary Kay Beauty Workshop (16 OCT 2011)

– Sticky post – Jooommmm la ramai-ramai memeriahkan Aktiviti menarik ni !!! Dengan Bayaran Hanya RM10 Wanita , Suri Rumah , Aweks2 di alu -alu kan , sekali sekala mejaga diri kita kan .. jom !! Kerana dirimu begitu berharga .. RM10 dan dapat Free Gift ..pergghhh ..

Aktiviti Menarik Mary Kay Beaty Workshop (16 OCT 2011)
Aktiviti Menarik Mary Kay Beaty Workshop (16 OCT 2011)

sekian ,

saya teringin gakss nak pergi ni kalau tk de aral melintang patah menbujur ke .

Please follow and like us:
follow subscribe - Aktiviti Menarik Mary Kay Beauty Workshop (16 OCT 2011)0

31 Comments

  • […] temujanji untuk orang Petaling Jaya sila rujuk sini innity_pub = "f18a6d1cde4b205199de8729a6637b42"; innity_zone = "21986"; innity_width = "300"; […]

  • puanbee

    09/10/2011 at 12:34 PM Reply

    boleh nanti email lah saya ye nak warna apa2 , saiz apa , tp sy buat simple aje tk pandai nk buat cantik2

  • madammondoq

    06/10/2011 at 10:45 AM Reply

    bee.. join tau!! serius best workshop ni.. tak tipu.. hehe…

    • puanbee

      06/10/2011 at 6:30 PM Reply

      insyallah kalo laki daku izinkan hukss dan hantarkan hehehe

      • juanita

        10/10/2011 at 2:38 PM Reply

        Ehehe…madam suka la masa workshop tu sbb dia menang makeup paling cunsss

        • puanbee

          10/10/2011 at 2:45 PM Reply

          patut ler.. ahaksss… bee ajak cik wani pergi tp dia pun tk tau jalan adoii

          • juanita

            10/10/2011 at 2:47 PM Reply

            laa ya ke…hehehe…cari armada hotel or ppum. mesti tau

            • puanbee

              10/10/2011 at 2:55 PM Reply

              tengok lah cam mana hehehe

  • chii

    05/10/2011 at 11:24 PM Reply

    alaaa…bestnya. nak g x reti plak nak ke sana =(

    • puanbee

      09/10/2011 at 12:41 PM Reply

      tak reti kenapa lak chii ? sama kot dgn pb nih tk tahu jalan hehe naik teksi ler..

  • syu90

    05/10/2011 at 9:04 PM Reply

    besnye..tp time tu msti dah kat umah..cuti sem..

    • puanbee

      05/10/2011 at 9:21 PM Reply

      alaa syu kalau tk boleh jumpe.. ececehh iyer je puanbee nih kan hahaa

      • syu90

        06/10/2011 at 1:02 AM Reply

        haha..tu laa..xpe, len kali leh jumpa..hehe~

        • puanbee

          06/10/2011 at 6:43 PM Reply

          tk pe tak lari kemana kan …

  • puan kutu

    05/10/2011 at 7:13 PM Reply

    adoi best nie.tp apakan daya kutu jauh..huhu

    • puanbee

      05/10/2011 at 9:53 PM Reply

      tu lah kalau dekat best nih kutu

  • mama pipie

    05/10/2011 at 6:46 PM Reply

    mcm best tp takut takde time je nk gi sini

    • puanbee

      05/10/2011 at 10:31 PM Reply

      leh ler kak.. duk mana ye ? cuba aragge time …

  • nurmisnan

    05/10/2011 at 3:36 PM Reply

    kalau kat Msia boleh gak join Bee…

    • puanbee

      05/10/2011 at 4:53 PM Reply

      haa tu lah bila nk balik mai ??

  • ayujamal

    05/10/2011 at 3:18 PM Reply

    haah mcm best..teringin nk join sbb ayu pown x pandai mekap jugak..boleh belajar nih

    • puanbee

      05/10/2011 at 4:55 PM Reply

      boleh lah ayu.. jom jom.. juenita teramatlah peramah orgnyaaa

    • juanita

      10/10/2011 at 2:41 PM Reply

      heheh…joms2….seat masih ada. lambat2 nnt xde seat 😀

  • anastasyea

    05/10/2011 at 2:36 PM Reply

    Menarik nie tapi tengok lah. Kalau free .. saya join ! (“,)

    • puanbee

      05/10/2011 at 2:54 PM Reply

      kan kalau join ramai2 boleh jumpa 🙂

    • juanita

      10/10/2011 at 2:44 PM Reply

      Jom cik anastasyea yg cute inih…heheh…
      Seat is very limited

  • Fakarepain

    05/10/2011 at 2:34 PM Reply

    x terlibat.. huhuh

    • puanbee

      05/10/2011 at 4:58 PM Reply

      jom lah hikhik .. bawak wife tu hadiah katekan .. pastu jgn gitau harga .. hahaha ..eh dah kawin ke ?

      • Fakarepain

        06/10/2011 at 7:55 AM Reply

        saya masih lagi golongan muda remaja yang belum dewasa la kak bee.. x kahwin lagi..aiyoo.. huhu

        • puanbee

          06/10/2011 at 6:38 PM Reply

          ayo ayo tak tau ..lenkali tunjuk lah muka hensem tu sket…

  • puanbee

    05/10/2011 at 2:19 PM Reply

    tukar lagi mungkin terakhir lah heheh .. malas dah tukar2… sya nk header ke ?

Post a Comment