Aktiviti Kelab KSRS Pertama

Salam Bahagia :)

sticky post :)

jeng jeng jeng aktivit pertama ni , harap – harap semua ahli dapat buat , tak kisah le lambat atau cepat asalkan buat apa yang saya minta nanti boleh tak ? saya faham ada yang berkerja , ada yang tak de masa , tak kisah lah walau pun ambil masa 2- 3 hari asalkan kita punya kelab nih berjalan lancar.. mcm2 saya dah plan tau .. semua idea yang terlintas saya dah letak dalam diari saya .. bersemangat ni …ok aktiviti kita yang pertama adalah : setakat ni dah ada 29 ahli ..

Senarai ahli disini yang belum join tapi nk join sila tinggal url dan inform saya , yang dah join tapi tak de nama dalam bloglist senarai ahli tu pun sila inform saya ..

SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS :)

Sebelum ni kita cuma berkenalan gitu – gitu je kan , tak tahu umur , tak tahu anak berapa .. setakat main agak2 je .. pastu tau lah sikit2 dari artikle .. pastu dahh tak tahu apa lagi dah kan .. so sekarang ni kita nak semua ahli berkenalan dengan cara :

1- Buat satu post dengan tajuk SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS , dalam nya mesti lah ada serba sedikit biodata

-gambar
-nama
-umur
-tempat tinggal
-email
-kalau dah berkahwin , ada anak beri tahu berapa
-berkerja atau tidak
-facebook / twitter jika ada

Dan saya nak url banner masing2 kalau tk de kita boleh buat yang simple2 just bg tahu saya ok ..—–> saya nk letak kan di blog kelab kita :)

BOLEH SERTAKAN URL IKLAN YS DAN CHURP2 KALAU NAK —–> bersebab .. saya akan terangkan dalam email nanti

dalam artikle itu bawah sekali , korang tulis seperti dibawah

nama,
dan ahli KSRS{KELAB SURI RUMAH SEDUNIA} dan link kan ke http://honeyvsbee.blogspot.com —–> url kelab kita ..

kemudian , saya akan emailkan invite untuk semua ahli supaya dapat akses blog rasmi kelab kita iaitu blog kelab KSRS sebab selepas ini ada akitiviti yang memerlukan semua ahli update something di blog itu ..pastikan email korang aktiflah yer..

Dah selesai semua , paste url disini … boleh ???? saya tunggu niiiii hahah… kata nak aktiviti kan …

sekian ,
Puanbee KSRS {Kelab suri rumah sedunia }

Comments

  1. nak join jugak la.. nnti saya bgtau bila dah buat entry ek..
    fiezaradzi recently posted..Bagus Ke BERSIH?My Profile

  2. Bee,

    kakyong dah buat n3.. tinggalkan link kat sini ker… *confuse manjang*

    http://kakyong72.blogspot.com/2011/07/sesi-perkenalan-antara-semua-ahli-ksrs.html
    kakyong recently posted..SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRSMy Profile

  3. menarik ni bee..esok saya buat..
    nanti boleh buat page kat facebook pulak..
    hehehe

  4. orait bee…tugasan pertama dah siap!

    http://diariummi.blogspot.com/2011/06/sesi-perkenalan-antara-semua-ahli-ksrs.html

    *nak minta tolong bee buatkan banner sempoi…boleh ke?

  5. bee uLan dah watkan.. check lagi ye kalau ada yg kurang

    http://ulanweblog.com/sesi-perkenalan-antara-semua-ahli-ksrs/

  6. ok bee uLan akan buatkan… :-)

  7. Pn. Bee kalau saya yang tak berapa reti lagi ni, macam mana. Usahkan nak buat banner. Yang simple2 pun belum tentu jadi.

  8. ada closing date ke. Pn Bee saya ni kena amik masa lama sikit maklum le budak baru belajar. Terkial-kial. Simple bagi orang lain, susahnya bagi saya.

  9. best nampaknya ni..bagus la idea bee..sekurangya blogger surirumah macam kita ni x terpinggir..

  10. wah… betol2 serius ek kelab ne kak.. :)

Trackbacks

  1. KSRS – Kelab Suri Rumah Sedunia | Ayu Jamal says:

    [...] yang ceria, tajuknya memang gempak la, KELAB SURI RUMAH SEDUNIA, wah Bee.. ini dah boleh jemput isteri Obama yang gojes jugak ikut join sama, kata sedunia [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge